ЮЛСКИ БЕБОЧЕТА '08 (тема 30)

• 13 227
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте и от мен Hugне мога да ви изчета бе мами Joy
Аз най накрая намерих време да вляза...и даже мисля след малко да ви пусна снимчици

# 286
  • София
ДеЩоВиди Що да не си заслуава като го сметнеш поотделно:
Пелена-15лв
Гащеризон-10лв
Жилетка-7лв
ританки-5лв
Боди -5лв
гащи -3лв
Лигавник-2лв
шапка-3лв
ръкавички-2лв
пантофки-3лв  = 55лв
И това са примерни цени на обикн. дрешки. Тези са от много качествено трико Peace
http://ketito.multiply.com/photos/album/4

maimunka2   Hug Още съм на легло, сега злоупотребявам с компютъра Embarassed Ама не се издължа.

Сгъваемите легла са много устойчиви и дълбоки. Като купувате легла гледайте дълбочината на долно положение да е 80см. Защото иначе детето ще пада.
Моето /дървеното/ е много несполучливо. Като се изправеше дени му стигаше до под гърдите Shocked От както се изправя не го използваме. само за шкаф.

# 287
Здравейте, момичета   Hug
Аз днес съм на работа - дойдох основно да си продължа отпуската, но естествено ме хванаха по задачи и ще трябва да идвам и утре  #Cussing out
Нип, и ние сме харесали точно същото легълце. Страхотно е, особено като го видяхме наживо в Пигис хаус. Струва 429лв. Имаше ги в 4 разцветки, красота.  Crazy И ние живеем в Красна поляна, съседи сме значи  Mr. Green Може да пообиколим заедно някой ден кафетата, градинките, магазините, ако искаш   bouquet

# 288
Ооо, супер, имам си съседка! newsm44 Ние обаче сме временно в Дианабад, че у нас правим ремонт, но до месец - два сигурно ще се приберем.Много ще ми е приятно да се разходим заедно!  newsm47

# 289
  • София
Ето малко снимчици на нашето мишле
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229006
паролата е 1313

# 290
Много е сладък  Heart Eyes

# 291
  • Sofia
Nova_badeshta_mama, ти си следиш бременността в Токуда, нали? При кой лекар? Simple Smile Аз си избрах Димитров, след като вече бях ходила при 1-2ма други лекари там. Доколкото чета мнения за Димитров, не натиска за секцио, дори повечето майки ги е навил за нормално раждане.

Аз съм при Евтимова. Доволна съм. Много е любезна (като всички в Токуда де). В началото ми създаде впечатление на малко отнесена, обаче се оказва, че всичко което набързо видя още в началото с ултразвука е точно така, на феталната само ми повториха нейните думи за плацентата и прочее.
Абе изобщо да чукам на дърво, ама след Токуда направо в друга болница не ми се влиза, към 8-9 месец ЖЗ ще почна да проучвам за педиатър там.

Кали, направо сте хванали портретна снимка, браво Laughing

# 292
Абе момичета, чак се нервирам значи, като започнете с това, че някой може да ви принуди насила да родите секцио  smile3516

# 293
Здравейте момичета! Pearly отпиши ме от списъка, моля те . От два дни вече не съм за тази тема. Много сте готини всички и ви пожелавам да си родите най-страхотните бебчета! Чао момичета , беше ми много приятно да си общуваме.  bouquet

# 294
Росин, ужасно съжалявам за случилото се Cry. Прегръщам те  Hug, не знам какво друго да кажа Cry.

# 295
Здравейте момичета! Pearly отпиши ме от списъка, моля те . От два дни вече не съм за тази тема. Много сте готини всички и ви пожелавам да си родите най-страхотните бебчета! Чао момичета , беше ми много приятно да си общуваме.  bouquet

Стига де Confused Случват ли се такива неща в 22-ра седмица Confused
Моля се от сърце скоро пак да се похвалиш Heart Eyes

# 296
  • София
Здравейте, изписахте и тази темичка:)
Ще отменя Pearly за малко  - ето новата тема

# 297
  • София
Продължавате да пазарувате, браво. Аз съм на етап "стрии". В петък топих мас  Mr. Green Еми ванилиите след десетата спях да ги броя обаче пак си смърди гадно  newsm78
Обаче реших събота и неделя като не съм на работа да се мажа с мас, колкото и да ми е неприятно  Sick
Кожата иначе става много мека след маста  Joy това са ми наблюденията за сега.
А да се оплача, от вчера много ме болят костите между краката, не знам как се наричат. Идея си нямам от какво е. Все едно съм се натъртила такава е болката. Освен от лежане да ме боли  Embarassed

# 298
А я да ви питам - някой има ли инфо относно взимането на стволови клетки от пъпна връв при раждане в Майчин дом? Разбрах, че всяка болница работи със собствена банка, а сестра ми се интересува, защото иска да ми направи подарък за бебо стволови клетки.
Сигурна ли си? В Тина Киркова работят с тези, които ти си доведеш.
Някой спомена водното раждане, все си мисля, че ако си си избрал лекар, той няма да ти откаже водно, па макар и през нощта. Ако си попаднал на случаен екип може би е до 16ч newsm78

Обаче реших събота и неделя като не съм на работа да се мажа с мас, колкото и да ми е неприятно  Sick
Има една ванилия на д-р Йоткер, течна, пробвай я. Аз правя сладкиши с нея, няма нищо общо с тази на прах Peace

# 299
  • София
Rossin, много съжалявам  Cry

Общи условия

Активация на акаунт