Отговори
# 30
Здравейте и честита разкошна нова тема Flutter !
Аз и днес добре вървя с храненето - сутринта 1 банан и преди малко около 1/6 кофичка кисело мляко и на това ше си и остана. В момента "Инхуа"-та ми се приготвя и дори кантара ме зарадва - 53,200кг, но минах с ролетката и се оказа, че имам +1см на талията, ханша и бедрото, в сравнение с преди. Но за 3 дни -2кг си е добре, при положение, че сега МЦ-то е на път... Ако вървя така с резултатите може в петък да хапна една салатка  Heart Eyes

# 31
  • София
"Фронтови изтребител"
 Joy Joy Joy

И на мен ми хареса - направо ще ги изтребиме килограмите до дупка!  Joy Joy Joy

sky*****  Hug браво за правилно източкувания ден и не унивай - след някой ден като видиш ефекта със сигурност ще ти стане страхотно настроението.  Peace

_MIMA__  Hug струва ми се че направо гладуваш - по принцип трябва да се хапва, за да раздвижваж метаболизма. Аз лично с глад не съм отслабвала никак , а както е видно имам страшно много за сваляне и по принцип повечето кила по-бързо започват в началото, но само с режими с хапване по нещо диетично съм дръпвала надоло. newsm78 Ти си решаваш все пак, но имаш малко за сваляне - недей да гладуваш напълно  Peace

Аз съм днес много режимна - опитаха се да ме черпят торта в работата , но аз  Naughty железно отказах и дори не гледах жално/поне з така си мисля/ Mr. Green , но определено не се изкушавах да си хапна - нещо като на повреда го давам напоследък - щом най-любимите ми неща не ме изкушават  #Crazy newsm78

Много  Hug и  Heart Eyes на всички!

# 32
Здравейте пак момичета. )))

Аз дъжд, не дъжд изведох Калина час и нещо на разходка, то само ръмеше все пак. )))

_MIMA__, то и аз уж малко ям, ама ти ме биеш по всички параграфи. ))) Какво е това 1банан и половин кис.мляко, поне и за вечеря хапни плод. И аз съм го правила този номер и няма да ти казвам какъв беше резултата само след няколко месеца.

lideto70, браво, ти си герой да откажеш торта. ))) Ама да ти кажа ако не ми е вкусна и аз отказвам. ))) Но сега като се сетя в едно заведение при нас каква торта имат. ))) Мечтиииии....)))))

sky*****, ха честито ти първо точкуване. )))
Да ти кажа и на мен днес ми е тотално скапано настроението. Едно ми е смотано и т.н. не знам защо, като излязох с малката направо се чувствах като пребита, но разходката малко ме ободри.

jedira, новите рангове са страшни. ))) Били по повод това, че във форума се водели войни направо по темите. ))))

Аз да се оплача, че съм крайно възмутена от един модератор, или падуан, не обърнах внимание на ранга, който ми премести една тема от Майки бъдещи и настоящи в Здравна каса и т.н. (((((

# 33
Здравейте, мацки!

Не съм писала много в предишната темичка, ама както само милото беше болен вкъщи, така се натръшкахме всички. Той и аз вдигахме висока температура, татко и баба са с бронхит, мама и тя натам отива, а братчето ми е с ларингит.  ooooh! Вече всички сме по-добре, вчера даже празнувахме РД на мама, та не смятам да се тегля днес  Blush Хапвам си, да не ми е уроки  Crazy

Видях, че не съм честитила на Лидето и на Капризчето, да сте живи и здрави момичета!  Hug  bouquet

Миранди, темичката е прекрасна както винаги  Hug Мерки не съм пращала, но така или иначе са същите, така че нямам с какво да се хваля...  Tired

Лека вечер сладкиши, отивам да си правя чайче, че уж ми беше поотминало гърлото, а днес пак ме боли дясната сливица...

# 34
И аз считам че Мима яде много малко, а пък това за три дни -2 кг си е направо кошмар мен ако питаш-съжалявам че съм рязка, но за годините ти е много рязко това отслабване... а приема на толкова храна може сериозно да ти навреди (знам защо го казвам)  Peace и ти го казвам за добро.   Peace
Върнах се от контр-справих се според мен, ядосана съм обаче защото си харесах дънки но номера който исках го нямаше Cry а си ги харесах защото сестра ми има същите и като ги видях  Heart Eyes Mr. Green но явно е краднала последният 25 номер-ужассс.
Поне си взех блузка ЦЪК , пак като нейната  Mr. Green но в червено(нейната е кремава) и уж мирясах hahaha Отивам да ям че нямах време днес за обяд и ме боли корема Cry повече така няма да правя.
смайл да оздравяваш   bouquet
Няма да мога да пиша че отивам при милото  Hug гуш   bouquet

# 35
аз днес удържам фронта с 3 мандаринки 1 ябълка и 1 банан.. нали съм на плодове...ама 100% до довечера ще излапам още нещо Rolling Eyes

аз дрехи не смея да си купувам..мисля да го направя към края на диетат... току виж съм смъкнала оттук -оттам по някое сантиметърче Crazy

а на мен новите рангове ми харесват много... много добре ми пасва на личната титла : бъдеща свекърва - Изтребител-бомбардировач  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 18:41 от звездичка

# 36
Хи-хи Mirama сега ми светна вече що са такива ранговете  Laughing
 звездичкаи на мен ми харесват ама ще трябва да се пиша "бъдеща тъща-снайперист"   Mr. Green Crazy Crazy Crazy
Аз съм си яко режимна - оправиха ми ченето - утре ще дъвча с нови сили  Laughing
иле супер блузчица - със здраве да си я носиш  Peace
смайл цял бургас е пламнал - гледайте да се лекувате, че стават страшни пневмонии  и тоз вирус повтаря ooooh! ние още гълтаме цялото фемили дружно хапчета   Shocked
лиде браво, че си устояла на тортата - и аз преди малко не се изкуших със сладко, ама то щтото още ми беше прясна пломбата в устата  Joy Joy Joy
Бай ви сега - отивам да режа зелена салата на домочадието  Whistling

# 37
а на мен новите рангове ми харесват много... много добре ми пасва на личната титла : бъдеща свекърва - Изтребител-бомбардировач  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

rotfImao rotfImbo и на мен,тъй като вече 8г. живея с летец,а и аз съм бъдеща тъща и свекърва  newsm48

# 38
 GrinningЗдравейте момичета!

Миранди,благодаря,че ме включи в табличката Hug

Момичета имам доста задачи,но съм с вас.Като имам повече време ще пиша Peace

bouquet Успех с новата тема и много минусчета!  bouquet

# 39
  • София
Привет!  Hug Преди малко се прибрах. Днес съм супер режимна... От емоции на работа ядох само две ябълки, а преди малко вечерях едно яйце с шунка и зелена салата! И беше ммммммм.... Crazy

# 40
Ето мен пак. Хапнах преди малко 1 ябълка, а относно малкото хранене - миналата година 4 месеца бях така, като всяка седмица по 3 дни бях на вода и 1 фреш от грейпфрут. Не чувствам глад, не ми е проблем всякаква храна да ми е пред погледа. Пия страно много вода (със сигурност са около 4л.) и сега си напрвих втория чай за деня. Не се чувствам отпаднала, дори напротив  newsm03
Лека вечер на всички  Hug

# 41
Ку Ку днес не съм яло  Mr. Green Ха сега вървете разберете истина ли е, лъжа ли е...  Joy hahaha Joy Кой ша познае  Mr. Green

Галатейо ма къде скиториш ма буле, я бърже тука, че ша раздаваме шамави, аз у лево, Скорпе у десно...  Hug

Скорпе ко стана със зъбчо?  Hug

Ле Плезир драго ми е на душатъ да та вия, ни та знам ко си прайло ама у строя влезни и за бой срещу килата застани!   bouquet

Смаийли найс на сърцето ми е да тъ видя  Heart Eyes

Забравих какво щях да пиша още, изчезвам днес изпуших от работа -> личи ми  hahaha Joy hahaha

До скив  Stop

# 42

Забравих какво щях да пиша още, изчезвам днес изпуших от работа -> личи ми  hahaha Joy hahaha

не си яла  Mr. Green Mr. Green

# 43
Привет, сладурки  Hug

Днес сте били активни  Crazy Не съм ви изчела, но ще го направя и ще пиша пак по-подробно. Сега минавам да кажа едно здрасти и отивма да ям, че съм изгладняла като вълк  Mr. Green

Le Plaisir, много се радвам да те видя пак!  Hug Къде се изгуби толкова време? Липсваше ни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 44
Здравейте и от мен момичета. ))))

Аз днес също съм режимна. ))
На обяд, задушен ориз, на вечеря пак задушен ориз с малко настърган кашкавал, малко катък и 1филия някакъв хляб Бонукс. ))

iguanka, е ,блузката поне е супер, пък дънки може да докарат и твоят номер. ))))

звездичка и твоят режим си е добре, като гледам явно си на плодуване. ))))

abirena, само така, днес явно всички сме на тема диета и добре се справяме. )))

__MIMA__, и аз ще се изкажа като игуанка, но това не е никак полезно. Преди няколко години правих пълно гладуване, по 7дни само на вода и чай и си виках, абсурд е да има йо-йо после, това са глупости и т.н. Една година след този драстичен режим качих бавно и постепенно 10кг без никаква промяна в храненето. Много внимавай с подобно гладуване, защото ефектите не закъсняват. Всички искаме да сме слабички и хубави, но не за няколко месеца, година и после пак от начало. Сори ако ти звучи наставническо, но на 20г имаш достатъчно време да свалиш и по-бавно килограмите.

Общи условия

Активация на акаунт