Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да приготвя кайма, тъй като в семейството ми най-много обичаме мусака, но аз получавам киселини от нея?
Как да се справя с болките в гърба и кръста по време на бременност?
Нормално ли е да наддавате 4 кг за кратък период от време по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да приготвя кайма, тъй като в семейството ми най-много обичаме мусака, но аз получавам киселини от нея?
-
Как да се справя с болките в гърба и кръста по време на бременност?
-
Нормално ли е да наддавате 4 кг за кратък период от време по време на бременност?
-
Какви са възможностите за помощ на бебето, ако се установи проблем след скрининг по време на бременност?
-
Оправдано ли е да се инвестира толкова много пари в детска количка?

Доброто й е, че предните колела са въртящи и единични. Двойните се утат малко по-трудно в сняг, защото се запълват помежду. Иначе по принцип с каквато и количка да си за сняг е добре да са фиксирани предните колела (дори и триколка да е) Затова гледайте да имат застопоряване. За сега знам, че Стокке нямат. Всички други си имат застопоряване, но да ви кажа за всеки случай 

Мисля да разкарам гумата, защото аз само в града я карам. Ако я спукам някъде, зарязвам колата и златото ще ходи после да я прибира
До колкото разбрах триколките са по-обемисти, така ли? Или пак не съм доразбрала нещо
Че те от сега дават заявка
Виждала съм едни оградки, които се прикрепят към леглото. Те вършат ли работа?

Като седна в тоалетната, усещам някакво напрежение в областта около входа на влагалището. На пипане усещам цялата област като подута, все едно, че отвътре нещо подпира. Нищо не ме боли, като ходя до тоалетната-също, но това усещане за напрежение си стои. Започвам да се чудя вече дали е нормално. 
аз тотално се отказвам да ви гоня с четенето - където попадна там.