Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 292
  • 907
  •   1
Отговори
# 270
  • София/Осло
Привет,
татянка-блазе ви, при нас в неделя всичко е затворено  Thinking
кока-кола зиро- страхотна е..няма нищо общо с лайт-а  Sick....аз само такава пия  bowuu
лео-честит 1 месец дюканстване   bouquet
орелия-на теб може да не ти харесва мацката ,ама на мен филма ми е лУбим  Mr. Green

# 271
  • София
Русенки + Марини   bouquet  bouquet  bouquet
Цоцоланке, Кейти, тук не само Перлата мери години в евро  Joy Имаме си една под-група на нервозните лелки, аз, Вещи, Фоли, Даниа, Сузана, Джуфка .....които сме горе-долу набори  Laughing  Може малко да сме склерозирали, ама не се даваме!!!
Мамице, бухтички, а  hahaha
Трекс, 4П/3 ПЗ  Peace Най-доброто редуване е 5/5  Peace
Сънрайз, сиренето на Маджаров е с 15% масленост, следователно не става за 2 фаза. Направи си домашна извара, ако не намираш в магазина. Peace

# 272
  • София
Аз искам да кажа на момичетата, които ще купуват микровълнова - не е необходима печка с много екстри. Грила не е способен да пече месо, може само сандвичи.

това изобщо не е вярно. имам микровълнова с грил от 10 години и успешно пека пържоли на грила.

# 273

Цоцоланке, Кейти, тук не само Перлата мери години в евро  Joy Имаме си една под-група на нервозните лелки, аз, Вещи, Фоли, Даниа, Сузана, Джуфка .....които сме горе-долу набори  Laughing  Може малко да сме склерозирали, ама не се даваме!!!

Ехе,как шЪ сЪ дадем? newsm78На купона в петък сме първи Rolling Eyes hahaha Joy Joy Joy

# 274
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
trex,4П 3ПЗ Peace
Ориииииии,и ти ли си безсрамница ?ooooh!Лелееееее,какво правя аз тук! newsm78Само по срещи ходят! ooooh! ooooh! hahaha Joy Joy

hahaha не завиждай де. те двете ще се срещат  Wink 

и не си права, материал има бол - давай, аз ще припкам отпред, а ти отзад и каквото падне - твое си е  Crazy

диста46 - може и да съм го казвала, ама пак  Crazy момите в Триумф на Пиротска са  Sick бляк - почти ми доказаха, че съм  ooooh! к'ва беше думата ... "Безформена". да, ама не - форми си имам  Wink

деата - в Осло може да има zero, ама при нас май има само лайт  Confused
има и на пепси  Peace
крикри - а мен що ме изтърва  Confused

# 275
Добро утро и от мен ( за някой от вас вече е добър ден) ...
 smile3532
Мамица ... изключително си права да пребориш над 15 кг и даже 30 си е истинско предизвикателство и иска време и търпение ... аз съм пробвала всичко изрязало като диета и НВД, чай и плодове, точкова, зоната, зелева супа иииии какво ли не ...включително всички хапчета и добавки който съм намирала в аптеките ...до сега, но никога не съм била толкова обнадеждена в трайността на резултата както сега .... а и винаги съм е борела сама сега сме си цяла армия за подкрепа  moresmile
keiti1402 - и аз съм така събота и неделя по цял ден ме гони глад ... през седмицата даже да съм си в къщи не се сещам за храна, по цял ден ...но събота и неделя когато всички са си в къщи .... но се присъединявам към останалите момичета ..хапвай на воля разрешени неща и нямаш проблем
 newsm10
Бачи ...страхотна си ... от 102 до 77кг .....завидна упоритост ...направо си ми стимул
 newsm51
Боби1973 ...БРАВО  Hug...за твоите цели 0,100кг ...си е добра стъпка
Лео ... един месец си е постижение в смисъл че вече си "свикнала с режима " Hug....после караш по инерция ...и сваляш
tatianka - мила ядеш ли достатъчно месо особенно през дните на ПЗ ...
Tatitt - браво за единия килограм надолу Hug ... мила аз знам какво е да си на купон или на гости и да издържиш на да си "желязна " ...поздравления
Goody , dista46 и аз имам вашия проблем с сутиените ..освен триумф от известно време си купува и от една българска фирма Hristi и те произвеждат големи номера, а и имат твърди чашки ..и доста "секси " , модели
Катя Джини, Зеленко комикс Орелия Нелина ......благодаря за комплиментите  newsm51...бях решила да сменя ника когато преборя 12 -тото килце ...но след толкова атаки ...сега ще махна "баба" ....
Нелина ..наистина любимата ми детска книжка някога беше Патиланци ...и май и до сега си останах по скоро "Патиланец славен " . newsm62..или "Смехурко " .....а ти мила не си на 46год .,..а на 23 евро ( нали сме вече е ЕС ..минаваме на ЕРВО ) ...
Джини ...аз никога не съм била "истински слаба " даже като студентка никога не съм могла да си позволя да облека къса пола и сега ...поставената ми цел ще ме направи "усмихнато секси мекичка". newsm35.. а "излъчването " (ухиленат ми физиономия ) не съм я загубила за милионите перипетии и проблеми през които съм минала досега в живота ми ...та 20-30 кг ли ще ми я махнат ... аз съм НЕПОПРАВИМ ОПТИМИСТ ... а и като гледам момичетата които вече са свалили по 20 и повече килограми че те са ТОЛКОВА УСМИХНАТО ЧАРОВНИ ...
МОМИЧЕТА ДА СЕ ПОХВАЛЯ  newsm44 newsm44 newsm44........ тази сутрин най - сетне се престраших да се кача на кантара .ииииии въпреки вчерашното тъпкане съм ПРЕБОРИЛА ДЕВЕТОТО КИЛЦЕ ..... (сега отивам да махна думичката "баба " от ника -убедихте ме ..и да отчета 500гр намаление ) .... защото за 45дни -9 килца на мен си ми харесва като резултат .....

# 276
Извинете, не видях в опредната тема да сте ми отговорили. Признавам чета по диагонал тия дни.
Солено дюканско кексче може ли със сода, а не бакпулвер да се направи?
Да, бакпулвера се прави от сода бикарбонат и лимонтозу.  Peace
Та, точно за това се чудя защо е нужно да е бакпулвер. Каква е разликата в качестото се чудех. Но вече момичето по-горе каза, че само със сода е гадно. Е, няма да пробвам.

Не е гадно само със сода Simple Smile Освен, ако не сложиш прекалено много  Wink
Всички солени си ги правя само със сода, сладко досега нищо не съм правила като се замисля  Thinking

# 277
Честито на всички с минусчета!

Аз вече имам 3кг свалени от както съм с Дюкян и вас! Благодаря , че  ви има !

Детенцето ми е болно и нямам много време да ви чета извинете ме !

# 278
Перличке .... Goody, Крикри, Кейти, Фоли, Даниа, Сузана, newsm10 newsm10 newsm10 по темата КУПОНИ ....и "ВИСОКА БАНКЕТНА КУЛТУРА" ..... на момичетата  дето още не си мерят годинките в евро можем лекции да изнесем .... ние сме на ниво ИНСТРУКТОР .... аз лично купони НЕ ПРОПУСКАМ .....
виж по темата "готварско майсторство " ......съм в залата за обучаеми

kler  поздравления за резултата ...наистина с компания е по леко и весело даже и спазването на диета .... дано детенцето ти бързо оздавее

# 279
Добър ден, мили дами!  Hug

Деатка, и ти се числиш към нашата "слаба" група. Нали те видяхме каква страхотна мацка си!  Hug
Амери, за следващата среща си в списъка.  Peace Hug
Свидничка, благодаря за комплиментите!  Hug Иначе по конкретната музика и аз не си падам.  Peace
Цоци (Наде), голяма сладурана си! Толкова усмихнат и позитивен човек! Излъчването ти е невероятно!  Hug А дъщеря ти е красавица и гледам - купонджийка, като майка си!  Hug Честито намаление!
Вещи,   Hug
Трекс, добре дошла и успех!   bouquet
Викки76, Боби, Дени Кали, Татитт, честити намаления!  Hug
Комикс, благодаря!  Hug А ти защо не се присъедини към нас, щом си съгражданка?  newsm78 За следващия път си в списъка.  Hug
Сънрайз, яж си извара до края на 2-ра фаза.  Peace 5П/2ПЗ ще е много изтощителна схема за организма. Най-добре си карай 5/5.  Peace
Лео, честит 1 месец дюканстване!  Hug
Джини, благодаря! И теб ще очакваме на следващата среща!  Hug Честито намаление!
Зеленко,  Hug Обаждайте се, като си идвате.  Heart Eyes
КриHug
Клер, бързо оздравяване на детенцето!  Praynig Hug

Хубав неделен ден на всички!  lovekiss Възползвайте се хубавото време.  family

# 280
Цоци, убедихме те най-после, сега и аватара ако смениш Wink ... така де наградите ще си ги правиш с някоя секси дрешка  по- малкък размер   bouquet Честито ти намаление виж какъв е отзивчив твоя кантар възкачвай му се по- често  Hug
Сънче  Hug

# 281
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Перличке .... Goody, Крикри, Кейти, Фоли, Даниа, Сузана, newsm10 newsm10 newsm10 по темата КУПОНИ ....и "ВИСОКА БАНКЕТНА КУЛТУРА" ..... на момичетата  дето още не си мерят годинките в евро можем лекции да изнесем .... ние сме на ниво ИНСТРУКТОР .... аз лично купони НЕ ПРОПУСКАМ .....
виж по темата "готварско майсторство " ......съм в залата за обучаеми

Blush и аз съм паркетен лъв  Sunglasses  (в овча кожа  Blush ) - само се чудя, като се метнем всичките от едната страна на дансинга, другия край дали няма да се щръкне?  Joy Joy

# 282
Sun ... страхотна си винаги намираш мила дума за всеки ... а относно щерка ми много силно се старае детето да догони майка си ....в купонджииската сфера ...ама все още има многоооооо сол да изяде докато ме настигне ... че и аз не стоя на едно място ... (май скоро няма да "ПОРАСНА " ...на тази тема )
Катя .,...наистина тук има  СТРАШНО УПОРИТА БАНДА ...наумите ли си нещо ....сте като истинска армия .... и аз ИЗПЪЛНЯВАМ .... нали съм част от бандата ...няма да ви противореча и да се ОПЪВАМ или ЦЕПЯ ...

# 283
Goody ...... направо се смея ...сама срещу компютърния екран .... като си представих гледката .... стадо - паркетни лъвици - овчици .... по скоро смесица от тигрици ( тези дето вече са свалили над 10-20 кг ) и слоници ( тези дето сме в зоната около стотното кило ) ...............ноооооооооооо след някакви си 5-6 месеца ...представяш ли си ...каква банда ИСТИНСКИ ХУБАВИЦИ ЩЕ СМЕ  newsm10 newsm10 newsm44 newsm44 newsm44

# 284
Здравейте милички Wink

Днес още малко по-лека-83. 6 кг каза кантарчето преди малко/колко е истинско не се знае/, още не съм цъфнала и завързала , а чакам. Разчистила съм се , та ми излиза душицата, тая работа край няма Thinking

И аз съм в групата на "каките" Joy Joy, Перле, наборки сме с теб Hug
Цоци, честит нов младежки ник  bouquet, няма нужда от баба, то и аз може да се нарека баба Мони, но уви, чувствам се млада, млада та чак  ми иде да литна и след свалените килограми пък съвсем. Един клиент оня ден в офиса ми каза "момиченце" Joy Joy Joy

Много   Kiss  Kiss  Kiss и  Hug Hug Hug на всички!

Отивам да се потрудя още малко, после ще се отдам на заслужена почивка с цигарка и кафе Wink

Общи условия

Активация на акаунт