СЕПТЕМВРИйските мъници здраво раздават ритници!

• 9 811
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,дами Sunglasses .Здрасти,Мишлето  bouquet Пиаф,пиши де,то е приятно,кво..?Хубава статия,не ми се смейте,мооля,но това ЕБХ ми zвучи много абстрактно и....не zнам..Но хубаво е човек да се обраzова все пак...
Тая,ма аz що си мисля,че това със стягането и повиването беше отречено отдавна.Май бях чела,че по скоро предиzвиква,отколкото поредпаzва от луксаций.Ето примерно,мен "хубаво"ме посъветваха сина ми да обувам в "ортопедични" (уж)обувки,когато прохождаше #2gunfire ,а сега zнам,че няма по хубаво от това детето да проходи босо(с буйки),ама късно..УЖ орт.обувки държаха крачето  правилно,а сина ми сега е с плоскостъпие.Още не можем да го оправим.Сега 100% няма да го правя,живи и zдрави.Та май природата си zнае работата.Аz не бх стягала нищо,така смятам  Joy

# 226
Иzвинете,ама нещо стана,та съм иzпратила еднакви постове.А zащо не ми дава да си ги иzтрия???

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 11:53 от desi manova

# 227
Тая, ето ти един линк от мен - http://semeistvo.rozali.com/doktor-bebe/p6406.html
p.s. http://ramirezz.blog.bg/viewpost.php?id=170594 - тук също има много истини. Особено това за подскачането на бебето  Naughty 

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 11:43 от red_sonya_

# 228
Момичета много се изплаших тази сутрин ни сдруса земетресение точно в 6.43 както си спях хубаво и направо скочих,много се изплаших доста силно беше но поне за кратко.По новините казаха че е било 4.2 по скалата на Рихтер

# 229
Съжелявам, че съобщението се появи 100 пъти ама нещо с нета или сайта се прецака.  ooooh!

# 230
Ето и още ще ти намеря Peace
А що се отнася до прохождането - никакви "ортопедични" обувки или стелки! Вече е доказано, че откакто ги има тези "ортопедични" обувки придобитото плоскостъпие се е увеличило с около 30%. Повдигането на свода пречи на мускулатурата естествено да се стегне и повдигне сама. Мускулчетата се омързеливят, така да се каже и са отпускат при първата равна подметка. Моето дете проходи напълно босо. Като ходеше боса и по улицата. И сега лятно верме ходи основно боса. Много умело се пазеше и от стъкла, и от камъчета. Още повече, че крачетата им са толкова малки, а тежеста не е голяма и бързо отместват крачка при боцкане. После й взех едни като цървулки - само кожа с дупчици, с които "замазвахме очите" на свекърва ми и пищисаните баби по улиците Mr. Green

# 231
# 232
Момичета много се изплаших тази сутрин ни сдруса земетресение точно в 6.43 както си спях хубаво и направо скочих,много се изплаших доста силно беше но поне за кратко.По новините казаха че е било 4.2 по скалата на Рихтер
споко, миличка!!! вс е наред!
аз смятам и мене да ме друса в събота земетресение! колкото иска по скалата на син сити  Joy

мацки, 3-4 чаши вино мога да цоцна нали

# 233
софи, 3-4 май са множко, но една ако си я пиеш павно не виждам как да пречи. Тука вече забраняват всякакъв алкохол, но според мен е защото доста майки си бяха решили че може да си пият нормално докато са бременни.

Асе, аз вода пия по цял ден. Научих се като забременях с първата девойка. Преди това бях на колена диета.

Айде, обратно в кухнята...

# 234
Ето и още ще ти намеря Peace
А що се отнася до прохождането - никакви "ортопедични" обувки или стелки! Вече е доказано, че откакто ги има тези "ортопедични" обувки придобитото плоскостъпие се е увеличило с около 30%.
Така де,същото каzвам и аz,ама от много слушане на доктори така става,а аz zа всичко ги слушах тогава....

# 235
ninka3103,  и аз го усетих заметресението тази сутрин. Както хубаво си спях и изведнъж се разтресе. Много се стреснах. Добре че свърши бързо.

# 236
Мамита привет! Simple Smile
Софи и аз мисля че 3-4 чаши вино са си доста!!Ама кой го казва само!Аз дето си поркам биричка ама на мен ми е по медицински показания  JoyМоже би няма да е проблем ако има голям интервал между "чашките" Пиеш една баааавно и после 1 час не пиеш нищо и после втора пак бавнооооооооо!
Мамита аз съм против да си стягам бебето в пелени да не може да мърда!Едно време децата са ревяли предимно от това че с амного стегнати ooooh!Нека си ритка и шава спокойно мъничето и без това последните месеци в корема на мама ще му е бая зор-и аз да седя със свити крака толкова време и аз ще искам после да ритам и ако ме увият като пъшкул ще рева! Naughty
Аз си продължавам да пия фолиевата киселина и доки каза "до края ще я пиеш" и аз слушам нищо че в Матерната има newsm78Това ми е задължителния ритуал преди лягане-фолиева+матерна+едно папаверинче и заспивам! hahaha
Днес май времето пак се мръщи и не ми аресва така Crossing Arms

# 237
Мирка,убаво,ама тогава що и фолиевата,като  и Матерна пиеш??Чак пък толкоz нужно ли е,в Матерната сигурно има фол.киселина,или?Аz пък пия витамини на Милупа,НеоВин се каzват(имат си фол.киселина,четх).Чувал ли е някой?Но zа тях се чудя,мойта докторица каzа иzрично,щото аz няколко пъти питах нарочно,да ги пия беz прекъсване...И аz пия,ама все ми се ще да не е непрекъснато,кво да правя не zнам..Мнения някакви  newsm78 ?

# 238
в Матерната сигурно има фол.киселина,или?

в Матерната има фол.киселина

# 239
Моето мнение - веднага Peace Аз, както вече съм споменавала съм против приема на допълнителни витамини. И то най-вече заради съдържанието на калций в тях.
Калцият може да подпомогне по-ранното вкостяване на костите на плода и което е неприятното на костите на черепа на плода. Една от функциите на фонтанелата е да се свие и дори понякога припокрие, за да излезе по-лесно бебето през родовия канал. По-ранното вкостяване премахва тази гъвкавост на костите на черепа и води до по-трудно раждане и повече разкъсвания. Тъй че - нищо допълнително не пия, ако не ми го обяснят и докажат медицински. Пък на мен здраво доказване ми трябва Crossing Arms Зъщото аз плодове и зеленчуци ям. И не знам как точно тялото ми би усвоило привнесените витамини. Ми то може да не ги усвоява правилно, а от естествените може да си набавя всичко. Тъй че - не пия витамини. ям ги натурални Grinning

Общи условия

Активация на акаунт