СЕПТЕМВРИйските мъници здраво раздават ритници!

• 9 813
  • 288
  •   1
Отговори
# 270

Mona_mom, честити сини гащи    bouquet  bouquet  bouquet

аз с имена съм готова - Ева или Илиян
ма не ми се ще да се налага да ползвам второто

red_sonya, в студентски град си ги намерих тия гащи, ма по принцип навсякъде ги има! знаеш, че е фешън да си с много ниска талия, така че навсякъде ги има!

сега поне се чувствам добре! иначе се чувствах ужасно! в събота ако има, ще си взема още 1 чифт поне!

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 17:07 от софи1914

# 271
Луси, казах ти да ми се обадиш - ама си правиш оглушки. Ще го взема навътре и ще се обидя. Тогава никакви хубави магазини от мен няма да видиш Crossing Arms
Мирка, с тази жена мога да ви срещна ако искате Hug Познавам я лично и от нея имам диск с йога релаксация за бременни - подарък Grinning Както казаха и в самото предаване темата НЕ беше за раждането вкъщи, а за активното раждане. Т.е. това, в което жената сама с тялото си определя ритъма и хода на раждането Peace И двете жени казаха, че не целят да агитират никого да ражда у дома си. И да наистина с второ или трето дете е по-лесно да се вземе това решение Simple Smile
За мен беше важно да чуя доводите на лекаря, които, меко казано, звучаха смешно и не на място. Особено идеята за недостигут на кислород... За човек, поне малко прочел става ясно, че бебе, което се ражда в околоплодния си мехур няма как да има недостиг на кислород, защото то дефакто не излиза от средата, в която се намира в утробата.
Както и да е. Ядосах се на непримиримата му позиция, относно необходимостта на лекар по време на раждането. Но пък какво може да направи човекът - да плюе на дългогодишната си практика ли, що ли?
Всъщност наистина голям процент от проблемите при естествените раждания в България се дължат именно на позата. И ми стана много странно как той до последно отричаше фактът, че лежащата поза е най-неудобна за майката Shocked
Както и да е. Ето за това ви говорят Шейла и Вечерницата. Това и в каква степен е постижимо в болницата ще се опитам да ви уговоря като среща и ще ви поканя хора, които са запознати и са изисквали подобно отношение в болницата.

# 272
Леле колко мъжки мами имаме вече  :hug:Mona_mom да са ти честити!! Heart Eyes
еехх как искам и аз да знам пола!!Майка ми ме агитира да си взема дънки с ластик ама никога няма да се навия!Бременна съм искам поне да давам вид че не изглеждам толкова зле

# 273
Здравейте, момичета! Аз съм от октомврийките и много ме заинтригува заглавието на темата ви. Вие към коя седмица започнахте да усещате бебето? На мен ми се струва, че понякога го усещам, ама лекарят ми каза, че е невъзможно. Дано не съм била много нахална.
Лека бременност желая на всички ви и много сладки и здрави бебчета септември  Hug

# 274
Софи, и аз така мила е-175 съм. Дългуч съм си. Ами моя панталон не е за бременни, но е с ластик, но много тесен и мекичък и ми е перфектно. Мисля, че ще мога да го нося до последно.
Sheila,
много добре си спомням твоя коментар, ама аз като нямам опит - първо ми е и не съм имала тоя проблем.
Red Sonya, магазинчето е срещу Т-маркет на ул. Коперник - това е в Слатина мисля. Но това беше единствения такъв панталон и жената не каза да получава скоро подобни.
Асеееееееееее, как бе мила ще те занимавам ама много ще съм благодарна ако ме светнеш за някой магазин. Аз и от месец вече съм си в Ман. ливади така че сме си близо освен това  Hug
Mona mom, честито   bouquet за сините гащи! Много добре знам колко е вълнуващо. Аз си умрях от кеф и още съм в еуфория

# 275
Severinka всичко което усещаш и е различно от каквото и да е било до сега може да е бебето!!Не виждам в коя седмица си   bouquetАз усетих моето бебче на 4ти Април!ден след ЖК и беше много хубаво!Бях 16седмиц и 2 дни според лентичката но според ехографа 16 и 6 дни!!И на следвашия ден значи 16 и 3/по моите изчисления и 17 по ехо/Аз усещам бебо всеки ден но не непрекъснато!Нощем не го усещам newsm78 а имаше нещо такова че Денят в който усетиш бебето каквато дата е на такава ще родиш!Дали има нещо вярно според вас! newsm78

# 276
Bonbonche,J.U L.Y дано тази вечер нямаме проблеми.Аз ходя при др.Ангелов при него раждах първият път и съм доволна.Работите ли някъде момичета

# 277
Mirkata_21, аз съм в 15 г.с. При мен понякога корем хлътва от едната страна и доста се издува от другата. Незнам дали това е бебо, но е странно за мен, досега не ми се е случвало

# 278
Луси, дай да се уговорим и ще те водя. Тук в квартала има 4 магазина, от които можеш да си напазаруваш дрешки. Единият е цех, в който шият бременни дрешки и от витрината има много хубави неща. Щом шият, значи ще могат да ти ги докарат на височина Grinning

# 279
Здравейте всички!
От последния път, когато ви четох, много вървят сините гащи. Честито на всички мъжки майки!   bouquet  bouquet  bouquet
Надявам се след месец и аз да мога да се похваля с момченце.
Асенце много много моля и мен да ме броите за такава среща.  Точно понеже е първо ме е страх повече от лекарската "компетентност" и искам да понауча малко повече за алтернативните методи, ама от извора така да се каже.

# 280
а имаше нещо такова че Денят в който усетиш бебето каквато дата е на такава ще родиш!Дали има нещо вярно според вас! newsm78

Aко е така аz жестоко ще пренося  hahaha . Нищо не съм усетила все още, но и не се панирам. Братовчедката на мъжа ми каzа, че го е усетила едва 21ва седмица (ако е така и при мен, то аz чак октомври ще родя). Кога ще го усетш zависи от това дали ти е първа бременност или поредна, дебелина и zдравина на мускулите на матката, чуствителност. Споко, има време. Накрая ще се молиш да не го усещаш толкова силно Wink

# 281
пиша ви веднага да се похваля резултатите от БХС са ми в норма 1:5940 и моите кръвни изследвания са супер та за сега всичко е перфектно само остава да научим цвета на щъркелчето

# 282
Аз за денят говорех!Ето ние примерно на 4ти април!Та значи ли това че на 4 число ще се роди бебето аз за това говорех!макар че това са врели не кипели май newsm78

# 283
ninka3103, не ми се вярва да има земетресение и днес.
Аз съм бременна за първи път. Можеш ли да ми кажеш нещо повече за условията в болницата? Разбрах че са правили ремонт скоро.
Аз работя уж.  Simple Smile Ти работиш ли някъде?

# 284
тая тема май вече е чао  Joy

дрехите за бременни са ужасни

но знаете ли кое е по-ужасяващото - като видя младо момиче, което НЕ Е бременно, но е по-голем кит от мене

Общи условия

Активация на акаунт