БЕБЕТА ЮНИ 32 :-)

• 13 572
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
ето и аз се събудих Simple Smile кошмарна вечер наистина  Rolling Eyes
за сутиените за кърмачки да кажа- взех си един за 3.50 лв. Галето 80 ме насочи и беше най големия номер  newsm78 , може да се каже че ми става, ама то и по голям няма така че.... освен да си взема още 2 да си ги менкам и тва е...

# 271
Христос Воскресе! (с малко закъснение от мен  Laughing )
Катенце предупреди лекаря преди това, но и аз мисля че е важно да се вземе поне секрет и да ти сменят лекарствата щом тези не ти действат.
За помпата и аз се чудя дали да взимам отсега или да изчакам Thinking 
И аз тези дни ходих да гледам по магазините(несмея да купувам) и наистина имаше стъклени на NUK шишета и на тези на BE FREE  пише че не съдържат там .....................каквото беше бисфетанол А или нещо такова. Аз съм решила да взема по едно и от двете за всеки случай и като си взема по-натам и помпата за кърма на Авент и към нея още 2 шишета има.
Киселини и аз имам  Sad
Незнам вас как ви рита в ребрата бебчо но моето като гледам стига само до пъпа. А така ме боли пъпа незнам защо(сигурно от разтягане) и целия корем ми е в стрии нищо че се скъсах от мазане, явно всичко си е до тип кожа.
Айде стига че цял роман стана.  Mr. Green

# 272
  • Вече в моята си приказка...
Здравейте, момичета!
И моята нощ не беше от най-приятните. Събудих се в 3 часа и никакво заспиване повече. Добре, че даваха интересен филм по една от телевизиите. И Ивчо нещо е болничък, та и за него се притеснявам и го наблюдавам през час.

А тези сутиени за бременни /става дума за по-евтините/ по-различни ли са от обикновенните? Чудя се ако отида в такъв специализиран магазин и попитам за такъв сутиен, дали няма да ме гледат така  Shocked Не съм виждала май в Перник.

# 273
Аз си взех ето такъв сутиен - http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=1038 - черен , и е много удобен и сладък. За сега само един, че не се знае, ако ми притрябват ще пратя да ми вземат и още.
Сложих една снимка на част от банята, то всъщност е само душ, ама за сега е това, като стане всичко -тогава ще го снимам Wink
MiRa_55, в магазини за бременни има такива сутиени. Където продават и дрешки.
Mimi_leo, пъпа те боли ,защото като шава бебчо и опъва пъпната връв.И при мен е така Peace Казаха ми на прегледа.А това, че си в стрии е явно от кожата. Аз за сега нямам, което е странно защото кожата ми е много суха #Crazy

# 274
Добрутрууу

Аз си купих същия сутиен като Катенцето, много е удобен. Малко широчък си го взех, да ми става и после, ако порастна още  Mr. Green ама нещо ми стяга на обиколката, и ще видим как ще го оправя. Втори ще си взема след раждането, ще си го премеря вече специално.

Сега да ви питам за пъпната връв  newsm78 По повод това, което обясни Катенцето... Добре де, тя пъпната връв не започва ли от плацентата? т.е. не е свързана по никакъв начин с нашия собствен пъп...  newsm78

# 275
Добро утро и от мен, мамчета   bouquet и Христос Возкресе макар и със закъснение!
Аз не бях в София последните няколко дни, а от вчера, когато се прибрахме, само наваксвам с четенето.

Катенце, не се трревожи мила толкова за тези гъби, знам, че е гадно, особено ако не си имала такъв проблем преди. Аз така съм го закъсвала с тях преди години без да съм бременна, но в продължение на няколко дни не ми действаха лекарствата и направо се побърквах - не можех да спя през нощта от болки и сърбежи, направо ужас, но накрая се оправиха, няма къде да ходят  #2gunfire
Не се вкарвай във филми, че може да е друго (виж кой го казва де, щото и аз съм същата), сигурна съм, че всичко ще бъде наред  Hug!

Съчувствам на мамите с киселините, защото сигурно е ужасно, аз до сега съм имала само 1-2 пъти и то леко, но то не е късно и мен да ме подхванат, де... За сметка на това след почти всяко ядене ми става ужасно тежко, дори и отняколко хапки, почти лошо,  Sick едва дишам, пуфтя и не мога да си намеря място. Сигурно вече няма място за хапване и за стомахчето и затова  newsm78...

За помпата - кумата ни ще ми даде нейната Авент електрическа, така че, ако потрябва, само ще ми я донесат от вкъщи и може би няма да я нося още в началото с багажа.

Много хубав и усмихнат ден ви желая   bouquet!

# 276

Сега да ви питам за пъпната връв  newsm78 По повод това, което обясни Катенцето... Добре де, тя пъпната връв не започва ли от плацентата? т.е. не е свързана по никакъв начин с нашия собствен пъп...  newsm78
Ами офиоли и
 аз така си мисля ,ама....... newsm78
Мишленце ,аз и без да съм се нахранила пак ми е мн тежко и едва дишам...и н емога да спя....направо се чувствам толкова не подвижна......Sad

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 12:14 от panterkata66

# 277
Добро утро мимичета!
Днес май се заформя хубав ден,а и днес съм в прекрасно настроение newsm18 .Още тая надежди,че ще се разходим някъде по празниците.Дано свеки се пооправи,че иначе сме вързани в София... Confused

geneva2008 направо те съжалих с това ставане до WC.Аз най-много веднъж да ставам да пишкам,обаче след това не мога да заспя ooooh!.А теб не те и питам...

Купих си от теси Масла на Икаров и кажата ми се чувства супер като се намажа.И аз като katentzeto имам страшно суха кожа и съм много изненадана,че не са ми се появили стрии все още.Дано и до края е така Peace
Доки след 3 месец не ме е слагал на мегарето... Embarassed така д-,не ми е правил генекологичен преглед,но и той спомена,че сега ми предстои. Whistling

Ех...момичета,вече нямам търпение да идва юни и бебчетата да дойдат Hug

# 278
Значи да си поръчвам от тези в Данет-а и да не се притеснявам че не са удобни...
 Grinning
Сутиена за кърмене трябва да е един номер по-голям точно за уголемяването на гърдите ... Ама аз в Данет нещо не видях чашка Е  , то аз сега преливам от Де ...newsm78

# 279
Значи да си поръчвам от тези в Данет-а и да не се притеснявам че не са удобни...
 Grinning
Сутиена за кърмене трябва да е един номер по-голям точно за уголемяването на гърдите ... Ама аз в Данет нещо не видях чашка Е  , то аз сега преливам от Де ...newsm78
Ми не знам.Аз моя си го купих от тук от един магазин. Май е по-добре да го пробваш  на място!

# 280
Аз си купих същия сутиен като Катенцето, много е удобен. Малко широчък си го взех, да ми става и после, ако порастна още  Mr. Green ама нещо ми стяга на обиколката, и ще видим как ще го оправя. Втори ще си взема след раждането, ще си го премеря вече специално.

абе гледам в сайта само 2 размера гръдна обиколка - 80 и 85. Тва са си големи обиколки май. Пък щом offioly казва , че и стягат аз не знам какво да кажа с моя гръб . По принцип нося 85 ама .....
Offioly, ти какъв размер си взе ?

# 281
А аз току що прочетох коментарите, една жена се оплаква че не ставал за голям бюст ,щото двете части се разминавали и гърдата се разголвала там  Shocked  Аз точно за това се колебаех... то еластично, еластично ама все пак  newsm78

А ми се струва, че за в болницата трябва да имам такъв сутиен, нали все пак с горкото бебе ще трябва да се научим да се кърмим  newsm78 С обикновен сутиен ще е по-трудно... то нощница, сутиен ... Tired  Друг и аз след раждането ще си търся, нека първо да събера впечатления, че да знам какво си търся...   Примерно : оплакват се, че горната част не падала до долу и трябва постоянно да я дърпаш... или пък че трудно се откопчава закопчалката на горната част  ooooh!

Май ще хуквам по магазините да пробвам... Crazy

# 282
Offioly, ти какъв размер си взе ?
newsm78 ми май 85, понеже ми направи впечатление, че е най-големият. И точно това се чудех тогава, че всъщност изобщо не е голям...  Ами май трябва всяко нещо да се пробва на място, и пак няма гаранция, че като постоиш няколко часа с него, няма да ти стане неудобен... Дано да свърши работа все пак! То зависи и от формата на гърдите и въобщееее.... Няма да има две еднакви мнения и по този въпрос  Crazy Mr. Green

# 283
  • Miami
Офффф, направо ме хвърлихте в  размисли(и страсти  Mr. Green ) с тези сутиени. Аз къде съм неориентирана и гледам като полезно изкопаемо всичко свързано с бебето, сега и това ми трябва - да се чудя какъв сутиен да си купувам  smile3506  То не бяха помпи, стерилизатори, подплънки, сутиени и не знам си кво още  smile3511 На моменти се изнервям яко, извинете ме, изпуснах пара малко  Simple Smile 
Айде чао за сега от мен, отивам да се стягам, че днес ще имаме срещичка  Grinning

Offioly супер яка снимка на аватара си си сложила. Това си ти нали?

# 284
Mimi_leo  и при мен е същото - скъсах се от мазане с кви ли не мазила 2 пъти дневно но от 1 седмица насам ми се появиха стрии тръгващи от пъпа и "разцъфващи" по корема ми във всички посоки ..... а за болките в пъпа - и аз ги имам, много е неприятно но утре съм на лекар и ще питам дали И тази аномалия е допустима и нормална предвид състоянието ми  newsm78 #Crazy на моменти имам чуството че ще ми се отвори пъпчето и ще зейне дупка...  Rolling Eyes Shocked

Общи условия

Активация на акаунт