Номинации за най-голяма муня

• 3 559 236
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 1 470
  • о`майна лунна нощ е
Моля, ако някой намери разказа на едно момиче, което обясняваше как се е заключила пред вратата на апартамента си само по заешко костюмче на Плейбой и е звъняла на комшията, а той от страх като я видял през шпионката в този вид, не й отворил да я приюти, да го копира или да ми посочи страницата от темата, където е поста.

Страшно забавна случка е, но й изгубих дирите в темата.
 Peace

# 1 471
  • София
Ето една моя история. Предварително се извинявам, че съм многословна

С мъжа ми си падаме да си правим изненади разни ... такива по-палави  Wink И сдобивам се аз с един секси костюм на зайче. Бързам след работа да подготвя терена. Таман сме се нанесли в новия апартамент и не познаваме съседите, та по стълбите се случвам със съседа срещу нас и любезнича яко. Прибирам се и докато се декизирам звъня на мъжа си и му заявявам, че имам за него изненада. Той се хилва и казва, че ще бърза. Таман нахлузвам костюма и се звъни яко на вратата - "Ееее той миличкия не вървял, а летял  Blush" си мисля. Нахлюпвам си заешките уши и отварям врата със замах, а там няма никой. Решавам, че мъжлето се е скрило до асансьра с някой голям букет, но ме е страх, че вратата е с топка и ПАК ще се хлопне зад гърба ми  Blush.  Та грабвам ключовете и смело излизам на площадката на етажа. Врата се хлопва зад мен, но аз съм ербап - имам ключове. Надниквам зад ъгъла, а там няма никой   Shocked Тогава осъзнавам, че са звънели отдолу по домофона и хуквам да се прибера. Пъхам ключа с хъс , завъртам яко и ключът се чупи на две, като половината остава в ключалката. Изпаднах в паника! Седя си аз между етажите повече гола отколкото облечена. Гащите ми съдържат само намек за прашки и всъщност представляват розова панделка закрепена с тъъънички ластици. Сутиена не успява да скрие каквото изисква благоприличието, но то и няма как зад две пухчета да скриеш възголемичък бюст. За капак имам на врата розова папионка и заешки уши. Живея на 2 етаж и всеки от горните етажи предпочита да слиза пеш, за да не чака асансьора. FUCK!  Rolling Eyes
Решавам, че не може така да остана пред хората. На етажа ни живеят 3 студенти под наем в единия апартамент и отсреща съседа дето си говорихме по стълбите. Преценявам, че да звъня на 3-ма студенти с това облекло би било опит за самолинчуване и вечен бъзик. Изтъпанвам се в цялата си голота и звъня на съседа отсреща. Но никой не отваря  Confused
Така си и останах на етажа докато си дойде мъжа ми.
След време обаче се сприятелихме със съседското семейство и 2 години по-късно съседа разказва подпийнал:
"Помня я аз Дорис като се нанасяха. Една вечер се засякохме на стълбите - тя усмихната, усмихната ... И не щеш ли след 30 мин. се звъни яко на вратата. Аз си знам, че хлапетата от блока се забавляват като звънят по домофона и бягат, ама все пак погледнах през шпионката и ОХ МАЙКО!!! Отваря тя вратата тъй барната, че залепнах за шпионката. После и се хлопна вратата и като дойде да звъни у дома си викам "Е т'ва е - карък съм! Идва съседката с заешко костюмче у дома, а мойта ще си дойде след 10 минути." И не отворих! Няма начин после да обясня на жената кво прай съседката у дома гола .... е такова де с костюм!"  Embarassed Embarassed
А аз се опитвам да замажа положението "Ох, голям резил беше, ама поне студентчетата не се прибраха тогава."
А съседа: "Ъ, ама те и те те гледали през шпионката. После половин година те обсъждахме..."

Blush Joy Blush

Ето гоооо, помня че и аз много му се изкефих на този разказ  Joy

# 1 472
E, това се казва история! Joy Joy Joy

# 1 473
E, това се казва история! Joy Joy Joy
Joy Joy Joyтази история я помня и винаги като се сетя се смея!

# 1 474
Аборт се прави с ПЪЛНА упойка!!!
                            Добре де, но защо. Дайте поне линк да погледна.
                            П.П. Убиваш ме с тази 'режисьорна дублажа' (все така си го чета  Blush).
Много просто-заради болката.Да те стържат(кюртажа) с местна упойка си е не садизъм а нещо мнооооооого повече от мъчение.Усещаш всичко което ти правят.Аз 6 месеца след като родих трябваше да направя аборт по медицински причини.И тогава лекаря ме посъветва да направя аборта с пълна упойка,но е такава венозна.Аз убедена че щом съм родила естествено без грам допълнителен медикамент ще се справя.Доктора ме погледна и ми каза-Ти си достатъчно интелигентна за да ти обяснявам какво си избираш.Ами направи ми го с пълна.По тези времена когато е случая нямаше изтегляне на зародиша с вакуум.Както и да е дано на никой не му се случва да прави такъв избор!
И да не е съвсем спам ще разкажа как въпросната мацка готвеше.Решила да направи ориз с кюфтенца.Сложила да запържи ориза и решила че няма да се занимава да запържва кюфтенцата а направо ще ги оформи като такива и ще ги сложи при врящия ориз  Joy Joy Joy Голям смях беше-ориз с кайма  Joy .Друг случай се сещам.Трябваше аз и съквартирантката ми да освободим квартирата и моя хладилник-малък мраз от сватбата на майка и татко отива в тяхната квартира.Мацката решила че понеже няма да я има 2 месеца е най добре да изключи хладилника защото и без друго няма нищо в него,а и да не се навива ток Joy.Извадила всичко и измила хладилник,до тук всичко е ОК.Само че не отворила камерата-вътре пакет свинско.Няма да ви кажа как се беше усмърдял хладилника от разлагащо се месо за два месеца  Sick Това става лятото.Чистихме проветрявахме,трихме бърсахме СМАРДИ  Sick Sick Sick Отиде на вторични суровини Sick
Сготвила на любимия чичко супа от пилешки КРАКА с ноктите  Joy Sick ама наистина стърчаха нагоре от тенджерата.Тя иначе много мила и любезна.Идва моя приятел и тя отваря хладилника и вика-Тихчо,искаш ли супичка?Той идва от работа и гладен вика -Да,може.Само поглежда стърчащите крака на селската кокошка и вика-Ама,аз не съм гладен много Joy Ще отидем на пицария че много ми се яде пица  Joy Joy Joy

# 1 475
Аз около 20-та си година такъв нишестен крем скалъпих. Нещо се бях разсеяла и докато говоря с майка ми изсипах пакетчето направо във врящата вода...
А не знам всички ли си спомняте десерта "сладък салам"( салам от бисквити), който се прави с бисквити, мляко, масло, какао и орехи. Бях на 13 години, реших, че трябва да се опече  Crazy ...и го бутнах във фурната  Laughing
Бях студентка и за стажа в болницата пътувам сутрин с прехвърляне . Слизам пресичам от другата страна и по инерция се качвам на тролей, който незнайно за мен на разклона пое не в очакваната посока и съответно осъзнах ,че се връщам към квартала, в който живея и от който току що бях дошла... Crazy

# 1 476
  • На едно ветровито място...
И аз съм в отбора на муните- вечно съм разсеяна,редовно загарям разни тенджери защото забравям че съм почнала нещо да готвя ooooh!,  много често ми се е случвало да се качвам на автобус или тролей не точно този който ми трябва,защо изобщо не поглеждам кой номер е ... случки много. Но седнах да ви пиша по повод една която се случи преди две седмици- главен виновник -малкия ми дребосък на 1г и 8месеца;
Действието се развива в 8,30ч сутринта,изпратила съм мъжа ми и големия син съответно на работа и училище, с малкия сме двамата, аз излизам да простирам прането ,а той се мотка около мен на терасата.Вече готова,с празния леген в ръка отивам към вратопрозореца/пвц дограма/- и ООО,затворено Shocked Shocked Shocked!!!Дръжката на вратопрозореца е естествено отвътре,затваря се като се насочи надолу, а дребното малко бандитче се е увиснало на него и ме е заключило,без изобщо да знае какво е направило...и ми се хили,и ми вика"мамооо!!",и блъска отвътре по вратата да дойдело при мене..А на мама й се прирева!!!Значи да обясня ситуацията в която веднага си сметнах шансовете да се измъкна - нулеви.
Заключих по навик сутринта входната желязна врата с ключа отвътре,живеем на първия етаж с решетки на терасата, мъжа ми ще се прибере след около 7 часа,баткото -след 4 часа..Нямам гсм,нямам ключ за входната врата- естествено,не съм предполагала че ще ми се наложи като излизах да простирам!!!!Направо ужасТ. А дребния мога само да го наблюдавам какви ги върши през прозореца,освен това съм излязла по тънки дрешки и без чорапи- почнах да се смръзвам...По това време никой не минава,хората са отишли вече на работа,направо ще си стоя затворена до обяд минимум.
Започнах да мисля че може би ще се наложи да троша стъкло на другата стая / на която за късмет още не сме сменили още дограмата/ ,но аз съм такава пъзла..За мой късмет един съсед мина под терасата,аз се развиках, чу ме момчето, ами сега като не мога да си спомня гсм-то на мъжа ми,нали го набирам директно, след няколко неуспешни опита,оцелих цифрите,мъжа ми дойде след 10 мин., и седят два мъже под терасата и се чудят какво да ме правят, ходиха да гледат как да режат желязната врата,решиха че е много сложно, в това време малкия сериозно ревна за мама отвътре, и на мене вече ми се искаше да се развикам да не ми се моткат много ами да ме спасяват - /аз като някаква девица от приказките дето чака да я спасят  Mr. Green/.
Оказа се че трябва все пак да чупя две стъкла на другата стая - никога през живота си такъв страх не съм преживявала, да не би малкия да отиде точно под прозореца и .... Cry Praynigдобре че като почнах да думкам с едно желязо/ не успях веднага да го счупя Embarassed Rolling Eyes,няколко пъти леекичко го удрях ,мъжа ми вика -айдеее ще режем вратата,тя не може да го счупи!, малкото много се уплаши ,ревна и стоя до вратопрозореца през цялото време докато успея да вляза с взлом в собствената си къща ooooh! ooooh!- цял ден после не мога да се успокоя,не съм предполагала ,че може така да попадна в капан ,и то малкото нищо не разбира,обяснявам му аз да вдигне нагоре дръжката за да се отвори вратата,то още повече се увисва и ме заключва.. Whistling ooooh!Абе ,ужас.
Дълъг ми станал май поста,за което се извинявам- ама толкова глупаво се чувствах на терасата,заключена,и малкото вътре,катери се навсякъде -ако падне и се удари-аз съм абсолютно безпомощна да му помогна, направо ако знаете вече какви мисли и гледки ми минаваха през главата...Добре че всичко свърши добре,мъжа ми смени двата прозореца които счупих за да вляза,и които ако бяха пвц,нямаше да мога да счупя и тогава незнам какво щяхме да правим...
Още ми припомня като излизам да простирам да не му се обади пак някой съсед... Crazy Rolling Eyes

# 1 477
Леле, ~Тониси~ , то не е за смях, ами направо за съчувствие..  Hug

# 1 478
Това със затварянето и на мен ми се случи посред зима и то с голямооо дете  #Crazy Просто сина решил да затвори вратата /ПВЦ/ и отишъл в другата стая на компютъра. Стоях и аз мръзнеща навън и никой не минава, чукам ,ама никой не чува... Накрая един съсед мина и го по молих  да звъни у нас и човека звънял, звънял , а пък моя син и със слушалки на ушите си слуша музика.. Добре , че му се приходило до тоалетна, та чул звънеца. После много ми се извинява детето/ щото хич не беше малък.../

# 1 479
  • зад парка
На мене това с балкона ми се случи на около 3 години и малко. Направи го нарочно. Седеше вътре и се заливаше от смях.
Около 15 минути водих преговори да отвори вратата.

Повече не простирам, когато съм сама с нея.

# 1 480
Ей,Тонис, hahaha hahaha Joy JoyСъщото ми се е случвало и на мен,и то 2 пъти даже(с тая разлика,че зимата си вися да си пуша там)Живея на 5 етаж,така,че шансове като твоите,нямам.Добре,че живеем с нашите заедно та ме спасяват,ма единият път бяха седнали да вечерят в кухнята и не ме чуваха,та си отвисях към час и нещо на студа. Joy Joy малкият беше на 2г.

# 1 481
И  на майка му на шефа  и се случи..По същия начин оставила ключа в ключалката,а малкото съседче,което и оставили да гледа 30-тина минути я  заключило докато простира..Питайте я как се чупи стъклопакет с 3 стъкла..Никой от колегите не  повярва как е успяла да се провре през малкия отвор долу на вратата посред зима  Joy

# 1 482
Elica ами направо не мога да си представя как е успяла да счупи стъклопакета- аз голям зор видях да счупя двете стъкла в другата стая/ спалнята и хола е с обща тераса/ , не ми се беше досега случвало да чупя НАРОЧНО стъкла...Много внимавам оттогава,защото при мен ситуацията беше патова...направо в капан.И все пак си мисля-ами ако бях на 10 етаж примерно , и да нямам с какво да счупя прозореца- /в моя случай с едно желязо което ми подаде мъжа ми отдолу/,малее,сигурно с ръка обвита в дреха??!!!
И тъй като моята история с терасата не е много смешна ,въпреки че си е муньовска/висях си на терасата 1ч и половина/, да ви разкажа и други изцепки,за които се сещам в момента.
Била съм малка -3-4 годишна,отишли сме на село на сбор,тогава голямо събитие, майка ме облича с празнична бяла рокля,бели обувки - да й се чуди човек защо е решила в бяло като ме знае каква съм ама- та докато се приготвят всички ,излизам аз на улицата и ..тук е мястото да отбележа че съм градско чедо- и след малко мама идва ,а аз оплескана до ушите в кравешки л..,подскачам си весело от една в друга купчинка и си подвиквам"тортичка!" и скачам отгоре върху "тортичката"!! Sick Mr. Green Mr. Green
Друг случай отпреди 2 години някъде - ще пътуваме от Пловдив /там живеехме/ до Сливен където имаме жилище,натоварили сме се с бебето ,баткото,целия багаж на 4членно семейство което отива за няколко дни някъде- обикновено помъквам цялата покъщнина Whistlingза ужас на съпружеското тяло..Пътуването -кошмар,бебето спа половин час, после дръпна един рев,повтори ,потрети.. И така поизнервени всички,спирахме на няколко пъти,абе ,много се проточи пътуването..Пристигаме най-сетне, слизам аз с малкия,мъжа ми отваря багажника ,и почти разтоварва всички чанти на земята,когато аз го питам-ти взе ли ключовете за апартамента?Атой-ми нали ти ги взе?А аз - ами май не съм ги взела! Flutter Той вече почти в нервен кикот- МАЙ не си ги взела ?От безпомощност ,от нерви ,като взехме да се смеем ,хората отстрани ни се зачудиха,и ..си се качихме пак в колата,и ..обратно в Пловдив.  newsm78 bowuu

# 1 483
  • о`майна лунна нощ е
То вие сте били сами с детето, когато ви е заключвало, а моят разбойник успя на ни заключи трима възрастни на терасата на студеното, аз бременна със сестра му. Врътна дръжката надолу и в един момент на студа се оказахме аз, баща му и баба му. По същия начин - и ние сме на първи етаж, навсякъде вратите и прозорците са с решетки, а дограмата беше сменена месец по-рано. Мисия невъзможна за влизане през някой джам. Добре, че дребният се светна по едно време, че родата не стои за негово забавление отвън и с повечко обяснения успя да сложи дръжката в положение да отворим вратата.

# 1 484
vesi_vas, ужас!! Сега ,след като съм го преживяла,много добре мога да си представя какво ти е било Sad, добре че детето е било достатъчно голямо да те разбере какво му казваш,а и не си била сама Peace.Като поръчвахме миналата година дограмата въобще не ми е хрумнало че може да стане нещо подобно,иначе щях да поръчам и една дръжка и за отвън ,откъм терасата.

Общи условия

Активация на акаунт