Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 241
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 345

ПипиА, и да не забравя - умната двете с Цомбето, че тя ... нещо не се появява напоследък тук, дали да не приготвям тиганите  Thinking
На всички (няма да ви изброявам този път поименно) много  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Цомба я зарежи, тя  и режим  ooooh!, виж ако включва водка зелена ябълка със сок ябълка, обикновена, не зелена плюс голяма сочна СВИНСКА пържола , моооооооооже  hahaha
ми с теА плодове може и да сА втърка при д-р Емилова hahaha

# 346
  • София, в полите на Витоша
пипи поръчваш си водка и само се чукаш с нея.пък аз съм на 28г.даже още не съм .другата събота ще ги направя.20кила ги качих от нищото.откриха ми намалена функция на щитовидната и било невъзможно да отслабна и да пия някакви хапчета и .......да обаче миналото лято пих пих пих и нищо.ама ето че можело да се отслабне.може да е бавно ама славно.
ти гледам си пробвала за момченце.аз съм се навила пък за момиченце че момчета 2 ги имам.ма чак тогава не мога и да си представя колко кила ще стана.

Не  е въпроса в кумовата срама, ами че ми се пийва  Mr. Green

А за момченцето- хич не съм и пробвала даже Wink , исках си  и третата да е момиче, така че давай напред, обаче наистина първо свали, щото аз забременях третия път с десет отгоре на първите два и едвам се отървавам....

# 347
Абе приемам аз че имам алергия уж, ама довечера на кръчма ме викат, мани-мани, направо ужасТ  ooooh!

Даже не ми е трудно да се сетя кой те кани  Whistling Whistling
Ще ядеш само пържоли на скара и това е  Laughing

Не е трудно, а и в това е проблема- като знаеш какъв силен парньор е на масата....  Joy
Цвинки Mr. Green Joy

Ама Пипилотоууу, от де си купи трици ма Shocked
Аз вчера ходих до тая аптека в Студ.град дето преди си бях купувала, ама нямаше Close

# 348
Аз вчера ходих до тая аптека в Студ.град дето преди си бях купувала, ама нямаше Close

За какво са ти  ooooh! с водката и пиците няма смисъл да ги ядеш ooooh!

# 349
Аз ще полегна, че днес по случай че мъжо го няма нито оправих леглото, нито си свалих пижамата  Laughing, цяла сутрин се гушкаме с малката ми болна душичка, та сега да дремна, че от МЦ ме избива само на сън.

Похапнах отново- едно яйце- колко мога да изям, преди да се отровя newsm78- и малко пилешко. Изпитвам НЕПРЕКЪСНАТ глад, знам, че е по-скоро психосоматично, но е ужасно!  Tired

# 350

ПипиА, и да не забравя - умната двете с Цомбето, че тя ... нещо не се появява напоследък тук, дали да не приготвям тиганите  Thinking
На всички (няма да ви изброявам този път поименно) много  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Цомба я зарежи, тя  и режим  ooooh!, виж ако включва водка зелена ябълка със сок ябълка, обикновена, не зелена плюс голяма сочна СВИНСКА пържола , моооооооооже  hahaha
ма кат ви заплющъ и двете, ше видите Joy Mr. Green

Аре па да те вида ти колко време ще издържиш без алкохол Whistling

И ако па искате да знаете, аз си спазвам режима, ама 50 на 50 Crossing Arms Mr. Green
Сутрин си ям киселото млеко с триците, през останалото време пак зобя по режима....но ако излизаме някъде минавам на трета фаза Joy

# 351

Аз имам запаси отдавна, нали съм стара диетуваща  Wink купувам ги от един магазин за диетични и диабетични храни на Христо Смирненски веднага след площад Журналист отляво. Правят ми малко киселини, но се преживява.

# 352

баласъмтъ Crossing Arms

# 353

Ако дойда довечера- до тогава, а това с 50:50 много ми хареса.... Joy И колко свали така  Wink newsm78

Аре че успамихме темата....

# 354

Ако дойда довечера- до тогава, а това с 50:50 много ми хареса.... Joy И колко свали така  Wink newsm78

Аре че успамихме темата....
3 Mr. Green

# 355
  • София
Мишле Hug, за 2 месеца 19 кг ли върна  Shocked Не искам да досаждам, много се радвам за теб, но от личен опит  Embarassed все пак да те предупредя, че килцата никак не помагат за лекото бременеене и раждане, а да не говоря са след това. Дано да спреш да качваш така  Hug Нормалното качване по време на бременност е не повече от 10-12 кг.  bouquet
Ей, Кри, ти ме разби! Crazy не бе, мила, ама за около почти 2 месеца- към 4 кила Embarassed Не се оправдавам, ама не ми се яде нищо режимно, като хапна месце и бягам в "00" и го връщам, к'в става- не знам newsm78 Следя какво ям, гледам да не прекалявам, единствено съм пристрастена към грейфрути, без тях не мога

# 356
Поли-Уоли днес и утре съм бачкатор и не мога много-много да щъкам , но в понеделник мога да се разходя до там, стига да пишеш къде точно се намират!
Мерси за вниманието!

# 357
  • София
Мишле_, много ти се радвам   bouquet

За триците на блогосайта има списък дъъъъълъг по градове. Блогосайт е ей туй: http://dukanskirecepti.wordpress.com Ако намерите магазин, дето не е написан там, пишете в темата или на ЛС.

За доматеното пюре режимно, прото чета внимателно етикета - да няма захар, олио и т. н. нережимни съставки. Има поне 2 марки, но не ги помня наисзуст.

# 358
  • Пловдив
Привет красиви Дюканки!

Мазнислава,честито минусче.  Стискам палци всичко да е наред

Искам да благодаря на всички стискащи палци  Hug Много мило ми стана като ви четях. Доки каза, че са много малък процент, при които се захващат всички трансферирани ембриончета и аз съм далеч от илюзията за това, но пък от друга страна си мисля какво пречи да съм от този малък процент?  Embarassed
ИСКРЕНО ТИ ГО ЖЕЛАЯ!   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Мишле Hug  fingerscrossed гаденето да отшуми по-бързо.
Сега си почивай повече и лека бременост.
Сън, не съм те забравила и теб smile3525 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Атракция, Пипи лота бързо оздравяване на дечицата.
Цвети и твойто мъниче да оздравява бързичко и скоро да се оправят всичките ви проблеми! 
Духи, честити два месеца ! Супер резултат.  Успех в трета фаза.
Ори, ти що не се тегли тази сутрин, а? Аз ти казвам, че вече си под 60  Laughing щото те чакам на пейката на петичките.  Hug Hug
Поли Уоли и ти не се ослушвай ами скачай с главата напред.   Hug Hug и като имаш време, кажи ги тези трикове за цигарите. Ама аз ще ги отказвам след още малкооо.  Embarassed
Цоци честито минусче и на теб . Моят син като ти види аватара и вика "мааакооо"  rotfImbo
Честито на всички с минуси и месечинки. На новодошлите  welcome и се дръжте прилично, моля.

За протокола- аз днес съм 59кг. Като се има в пред вид че съм в МЦ и вчера прекалих с дюканска кола, май е добре.

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 за всички!

# 359
Здравейте пак,
уфф кофти работа да си на работа и да гледаш и тук да четеш - абе справих се де........

Добре дошли на всички нови момичета - желая ви успех и търпение  wavey

Дени кали - не съм сменила ритъма още. Мислех последно 5 П да направя и да мина 2/2 но все още твърдо не съм решила. А това килце ходи нагоре, надолу вече повече от 3 седмици. Мисля, че сега се затвърди......... дори линийката си промених вече.
Та утре правя точно 2 месеца с Дюкан и отчета е общо 9 кг / 1м-7кг и 2м - 2 кг./ Вероятно при мен проблема е, че от както се помня все съм в някакви ограничения, диети и разни подобни.
НО НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ - ХУБАВИТЕ НЕЩА СТАВАТ БАВНО,
[b]Моннннн[/b]- спомням си когато сподели и ти за 2-рия си месец. Ми случват се такива неща явно,  ще трябва да сме търпеливи
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт