Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какво обсъждат хората в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какво обсъждат хората в публикациите?
В публикациите хората обсъждат бременността и свързаните с нея преживявания. Те споделят своя опит, като например наддаване на тегло, поява на стрии, проблеми със съня, главоболие и подуване. Те също така предоставят информация за кремове за гърди, киселини в стомаха, лекарства и подготовката за болницата.
-
Какви са стриите и как можем да се справим с тях?
-
Какви са препоръките за кремове за гърди и какво е мнението за Lansinoh и Purélan?

Dari7
Утре сутринта ще пусна изследвания на кръв и урина и се надявам да са готови до обяд и ще споделя с вас какво е казал доктора ако има нещо!

заради тоя хемоглобин 
!
(

.Поне доктора нищо не ми е казал...
Точно все едно ме горяха от вътре...Много неприятно.Разтворих си малко сода във вода и ми минаха.Надявам се да не ми се случва пак.Много е неприятно...
и не иска да се покаже,но ми казаха,че върви към момиченце (в проценти ни казаха 85%),но може да има и изненади,утре ще пробваме да видим пак 
Все гледам да си набележа какво има още за пазаруване, а като излезем и всичко съм забравила...
Благодаря за комплиментите, Мадона. Абе личи си ми коремчето, ето на тази снимка се вижда и то