Къде срещнахте половинката си?

• 18 814
  • 203
  •   1
Отговори
# 135
 Ние се запознахме в едно заведение!Един общ познати ни запозна.Аз всъщност знаех кой е ,но лично не се бяхме запознали.

# 136
Моя съпруг ми дойде на крака в къщи. Търсеше приятела си, който ми беше комшия. След 5 дни беше първата ни среща, а след два месеца вече живеехме на семейни начала

# 137
На старата работа Laughing

# 138
  • кв.Изток
В дискотеката, много банално, но уви... Wink

# 139
  • София
....след курса дъра-бъра....сватба и така. Mr. Green
Лелее, то да не смееш да се заприказваш с някого  Joy

С моя мъж работехме на една улица - аз в магазин за gsm-и, той - барман в кафето до нас. По цял ден правехме щуротии по улицата, защото беше безлюдна и нямахме много-много работа. Лепяхме стотинки по асфалта и се смеехме на хората как се опитват да ги вземат... "Карахме сърф" на една улична табела... Ходехме след работа да се возим на служебната му кола... до Пловдив и обратно, например... И така...

# 140
...и ние се срещнахме в едно заведение.Бях с приятелка в нейното село,за пръв път ходих там.Вечерта излезнахме на дискотека,с нейна компания.Аз не познавах никой и я помолих да не се отделя от мен,защото ми беше малко странно в непознато село,с непознати хора.Трябваше да съм с нея цялата вечер,но на втората чашка вече ме беше предала в ръцете на едно момче от компанията й и изчезна.Преди да изчезне само ме предупреди,че това е много свястно момче и ме оставя в сигурни ръце,а него предупреди да ме пази много.И от онази вечер до днес продължава да ме пази... newsm62.Може да се каже,че и нашето беше любов от пръв поглед... kiss

# 141
на дискотека

# 142
На Гергьовден,у колега състудент.За мен си беше като любов от пръв поглед-просто усетих ,че с този човек ще се получи нещо.И вече 19 години сме "...и живели дълго и щастливо..."!

# 143
В един бар се видаяхме за първи път!Не ме впечатли с външноста си,
но чувството му за хумор беше изключително!

# 144
На работното място.Един месец след като се запознахме станахме гаджета, работихме така заедно две години.Сега сме щастливо женени и си имаме едно малко слънчице.

# 145
Скучно,но в дискотека.Започна се с лек разговор на "въпреки",след което и двамата лапнахме въдичките. Crazy

# 146
в интернет.. Peace

# 147
  • Berlin
в 5ти клас в училище попаднахме в един клас... преди това бяхме в 1 друго училище, но не се познавахме. после пък се озовахме в една специалност в университета, в 1 група.. и така. Heart Eyes

# 148
Дойде като стажант на работното ми място. Бяхме си само приятели и за мен не беше нищо повече от забавният колега от новинарският екип. Пишеше ми в скайпа по работно време такива шеги, че падах под бюрото от смях. Още тогава много ме сваляше, ама аз си блеех. След като му свърши стажа и започна работа на друго място, започнахме да се виждаме и така...почти веднага тръгнахме. Голяма любов-голямо нещо. И най-хубавото е, че с времето става още по-готино, по-любовно, по-весело, по-романтично, по-.., по-..,по-.... Дай Боже всеки му такава любов! Heart Eyes

# 149
в интернет, бях доста резервина за този вид запознанства но сега никак не мисля така   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт