Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко бебета се раждат след термин?
Какви са преживяванията на майките с шофиране преди раждането?
Какви са преживяванията на майките с използването на слингове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко бебета се раждат след термин?
Статистиката показва, че около 3% от бебетата се раждат след термина. Въпреки това, в групата бременни, има различни случаи, като например 3% от тях са преносили, а други са родили по-рано от термина. Важно е да се отбележи, че всяко бебе е индивидуално и решението за момента на раждане е различно за всяка бременност.
-
Какви са преживяванията на майките с шофиране преди раждането?
Майките споделят, че продължават да шофират, въпреки коментарите, че може да родят в колата. Въпреки това, една майка се опитва да се солидаризира с мъжа си, като продължава да кара, докато друга майка се чуди дали багажът за болницата не трябва да бъде поставен в багажника. Важно е обаче да запомните, че всяка бременност е различна и решението за шофиране преди раждането е индивидуално.
-
Какви са преживяванията на майките с използването на слингове?
Майките имат различни преживявания при използването на слингове. Една майка закупила слинг хака, но сега обмисля да премине към по-удобен вариант като шарен слинг. Друга майка използвала голям шал, но в крайна сметка избрала слинг хака за по-лесна регулация според ситуацията, особено когато е в движение. Важно е да се отбележи, че изборът на слинг зависи от индивидуалните предпочитания и нужди на майката и бебето.
-
Какви са преживяванията на майките със съня преди раждането?
-
Какви са темите, обсъждани в дискусията?
Жива и здрава да си, винаги много обичана, много щастие в семейството и най-сладкото бебонченце този месец юни! 
!
! УЖАС
! После се разхождахме още около час и вече сме готови за дълги разходки
!
! Не се доизчеждам и вдигнах температура. Страх ме е да не направя мастит и ще трябва да спра. А и главата зверски ме боли от високия пролактин. Знам че няма да съм първата дето не кърми, ама ми е толкова съвестно пред детко
!
Не ме боли ама доста се притсних...Вече и на мен ми писна и ако можеше още днес да отида и да родя...
...
! Дано не му причинявам нещо лошо на малкия човек с липсата на кърма

Пожелавам й скоро да гушка най-страхотния подарък 
Няма сигурно да получи подаръка, който искаше, обаче имаме още време до термина
Правиха ми запис на тонове и се оказа, че имам контракции, но са само подготвителни. Аз така или иначе нищо не усетих. Въпреки че последната седмица от време на време ме понаболява корема както преди цикъл, ама още мисля, че е рано...
ама все някога ще дойде малко остана.