Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за използване на столче за кола и кога може да се използва?
Как да стерилизирам биберони?
Как да се справя с проблемите при кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за използване на столче за кола и кога може да се използва?
Препоръчително е да използвате столче за кола, което е съвместимo с количката и осигурява безопасност за бебето. Важно е да внимавате с прекомерната употреба, особено когато бебето е малко поради позицията на гърба. Въпреки това, след 2-3 месеца може да се използва столчето. Столчетата за кола са предназначени за новородени и могат да се използват до достигането на 10 кг, което обикновено се постига около 1 годинка. Това обаче може да варира при отделните бебета. Столчетата за кола са важни за безопасността на бебето и е препоръчително да изберете такова, което е съвместимo с количката.
-
Как да стерилизирам биберони?
Бибероните могат да се стерилизират в стерилизатор или в микровълнова фурна. Важно е да следвате инструкциите за стерилизация, предоставени от производителя на бибероните. Някои майки също използват каучукови биберони, които могат да се стерилизират в микровълнова фурна. Важно е да следвате препоръките за стерилизация, за да осигурите безопасността на бебето.
-
Как да се справя с проблемите при кърмене?
При проблеми с кърменето, като например трудности при изцеждане на мляко, може леко да стиснете гърдата от двете страни на зърното-ареолата. В началото може да е трудно, но след отпушване на каналчетата може да се цеди в бутилка. Важно е да се консултирате с акушерка или лекар за допълнителни съвети и подкрепа. Също така, при проблеми с кърменето, важно е да потърсите медицинска консултация и да следвате индивидуалните препоръки за справяне с проблема.
-
Кое е предпочитаното лечение за колики при бебета?
-
Как да подготвим гърдите за кърмене?
Засега устоявам на изкушението да стана и да ям, но незнам докога
И, момичета, моля ви, нека не започваме пак темата за храните поименно, че на всяка една от нас може да й се дояде.. 
Разгънахме и кошарата и така.. Тръпнем в очакване на срещата с малката принцеса 

!Иначе в момента държа моя малък мъж само по боди с дълъг ръкав и ританки. Така ходим и по разходки навън. Надявам се, че му е добре! А за кожата - аз бях така и си мислех, че ще се нацепя там където ме сърби въпреки че беше на най-невероятни места 
, ръцете, врата, а бе цялата кожа.. Чак почнах да си чеша и главата все едно имам въшки 
, аз нямам киселини, ама не съм и имала
.Днес ходих на преглед и резултата е 2 см разкритие,изгладена шийка, обаче главата на бебо високо.И ако до 16 не съм родила и на прегледа главата е високо ще се режем
Ако има някоя мама със същия статус ,моля
да пише какво са и казали .

на Мег