С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 544
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 210
               Добър ден и от мен! О сутринта се мъча да напиша нещо и ми блокира не мога да го изпратя, както и да е - всяко зло за добро.
               MAMCE ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,  пожелавам КРЕПКТО ЗДРАВЕ И МНОГО КИЛЦА ЗАД БОРДА.
              НАСТИ браво, това се казва успех.
              РОСИН - браво момиче, свалям ти шапка, не знам как си изглеждала преди в тези огромни панталони, но сега си кукла. Моите поздравления.
              И понеже и аз съм от СЛЮНКООТДЕЛЯЩИТЕ - радвам се все пак, че някои, които не са, най-накрая разбраха, че това НЕ Е тяхната диета ли  режим ли, както искат да го разбират.
              ЧАКАМ СНИМКИ - плийз.........
               Мислех да си легна, ма ще ме хване ли сън, ами ако през това време сложите снимките и аз ги проспа - аде папараците действайте моля!
               И ТАКА МНОГО ГУШКИ И ФИЛЮДКИ на всички  момичета, слюнкоотделящи и
не!

# 211
Здравейте мацки Wink

Сега се прибирам у дома, гладна, много гладна. Срещата мина супер, нали знаете, лафче, кафенце, количка и така времето си отлетя. Всички изглеждаха много добре и в страхотно настроение. Hug Hug Hug
Как съм могла до сега да НЕходя на срещи  341uu!

Не знам дали е възможно, но като се върнах у дома, повървях доста пеша, а имах намерение да хвана такси, но нали обичам да зяпам по магазините, та като се прибрах и премерих/защото се чувствах отслабнала Joy/ , бях 74. 7 т.е с около -400 от сутринта в 7 часа.

Дали срещата не ми действа магически Joy Joy Joy!

Искам и аз да видя снимкииииииииииииии, имам и аз , но ще ги сваля утре вероятно, сега нямам в мен кабел.

За Hug Hug Hug и   Kiss  Kiss  Kiss знаете Wink Wink

# 212
Моми4ета , за моля за линк със снимки на лични или по скайпа Simple Smile

Амсимом, аз не съм фенка на културномасовите мероприятия, но на дюканските събори си изкарвам супер.

Днес искарено ми липсваха Хрисула и Славето  smile3530

# 213
  • гр.Видин
Аз си спортувам, защото си го правя от 2г., и уча език Laughing и съм най-добрата в групата. Резултата ми с Дюки е 6кг., остава ми още 1 и край, ставам 53кг. А е ясно, че последните са най-трудни. Предишните 10 ги свалях 1,5 години. А тук само за няма 2 месеца. Всеки сам си решава. Не съм имала никога досега резултат всяка сутрин разлика, а това е много стимулиращо. Браво на всички стриктно спазващи режима. Реално погледнато, ако се промени начина на приготвяне на храната/без много или никаква мазнина/ и се намали малко яденето, резултата ще има, но това не е този режим и казвам го от личен опит, резултата ще е мнооого по-нищожен. Всичко е въпрос на желание и мотивация. Повечето хора я нямат или не е достатъчна, затова и затлъстяването е такъв голям проблем.

# 214
Mamce, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана жена!
Роисин, забележителен резултат! Браво!!! Hug

# 215
Хайде и аз да си кажа ... нали този път сколасах ..да се явя на "очна ставка " на заклети Дюканки .....
да споделя с останалите ....

кво заварих на кафето до халите ....
женска банда newsm19 ...
оглеждам се ...аз за  амнезирали  погледи ..а що да видя ...те ухилениииииии до една  moresmile...
че и готини ... абе МАЦКИ ..като се думах с тази онази ..все интелигентни жени дето РАБОТЯТ С УМА СИ .... и една не се оплака хей така тайничко че е изкукала от ЛИПСАТА НА ВЪГЛЕХИДРАТИ И ФРУКТОЗА
че се яви и онова чудо на природата Ори ... да я предам  hahaha hahaha...тя не пише ...ама воайорства .....та да ви докладвам за ОРИ ...тя вече не слабее  smile3533(щото няма на къде вече ще трябва да сваля от костите ) ...а е наблегнала на КРАСИВЕЕНЕТО (абе ОРИ .... мъжа ти май скоро фередже ще ти метне ако продължаваш да я караш с тези темпове ) ....
Татит ...от последната среща слабее със страхотни темпове ...и сега вече толкова се открояват наистина красивите черти на лицето и ...че още 5-10 кг ...и ще трябва да ходи с бодигард из улиците за да разгонва тъпата фенове мъже
(коментирам на вече дамите с които се познавам от предишната среща )
на Свидничка ...вече няма да и викам Свидничка ...а МЪНИЧКА ... че и с къса поличка ... абе мяза на хлапе от началния курс на гимназията ...
Зеленкото ....ама то и то като свидничка .... едно младо мъничко ...сладур ви казвам ...въпреки че из форума "показва мускули и зъби "(даже на аватара)  ЗЕЛЕКООООООО РАЗКРИТА СИ .....  smile3534
Имахме си и двама кавалери ....еееее те нямаха 2 години ..но това са подробности
Халеева ...признавам си бях я виждала само на снимки ...не я познах на живо ... че тя си е направо вече в категорията "рагу със зъби" ....
УРААААААААААААА  newsm44 newsm44запознах се с КРИ ..... нямам думи ... аз и по рано и бях фен но сега вече още по голям .....
сега отивам да 'омета ' половин кило риба ...и после се връщам да коментирам мача ....

ПП . ох не се сдържам да кажа ..... сега като отворих форума да видя какви сте ги творили докато ние пиехме кафе ..... и видях "дискусията с jujolinka..... да ви кажа искренно се смях .... и предлагам на модератора да включи постовете и в рубриката "НЕ ПРАВЕТЕ КАТО ТЯХ ДА НЕ СТАНЕТЕ ЗА СМЯХ " .... адмирации ...че се усети момичето че този режим не е за нея ...но тя се яви като събирателен образ на всички дето се явяваха във форума почваха с милион въпроси ....и най вече от сорта " понеже не ми се чете я вие ми кажете "...и такива които ми напомнят малки хлапета които искат нещо ...и направо си "тропат с крак " като не го получат ...
питат МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ЯДЕ еди какво си (нещо което обичат да хапват) ...и въпреки че 10-15 човека им отговарат че това нещо не е режимно ...те настояват ли настояват да им кажем че можеееееее ..... и после се цупят и сърдят че ...сме имали менторски назидателен тон ..не сме искали да им отговорим ( както на тях им изнася) .... вярвайте ми искренно се забавлявах ....

# 216
Ами.. аз няма с какво да се похваля, например:като свалени килца, освен с това че днес минах във втория етап и хапнах малко зеленчуци и не знам, но настроението ми лекичко се подобри!
Относно килцата ще се меря след няколко дни, защото тук някой беше отбелязал, че в дните на зеленчуци и месо няма разлика в теглото и просто не искам да се разочаровам! Има нещо, което ме вълнува и то е дали е някакъв проблем ако си изберем съотношение на дните, различно от това в книгата, например : 3/3?
Честито на всички, които са вече месец на режима, както и на тези с минусчета smile3525

# 217
аз мисля най-учтиво напуснах темата и обясних защо няма да спазвам режима.Не съм коментирала някоя от ВАС по начина по който вие коментирате мен и бих желала да спазите уважение и да престанете.
Това,че някой постига академични резултати и спортни висоти си е лично негова работа,при мен не става.

# 218
  • София

шшшшт, бре, сега ако вече ви е прочел някой, отиде ми реномето на изкукала нервозна лелка, а аз толкова усърдно го градя вече 6 месеца  Whistling

# 219
Здравейте  , д ю к а н к и    Hug
Днес имам повод да ви черпя  Joy Joy Joy
Ударих  4 0 - така . Кога отлетяха тези  People Angel  години  newsm78 ,
за разлика от досадните  к г   hahaha hahaha hahaha

Момичета , няма да ви изредя поименно , за да не пропусна някой.Благодаря на всички ви
за хубавите пожеления       bouquet       love001        bouquet

Хайде сега да ви почерпя с по едно следобедно виж тук , още и ...режимна
Бонбоните не са режимни - не ги яжте , ако искате да отслабнете  Naughty

Обичам ви  и ви   Hug  На всички   newsm10    newsm10   newsm10

# 220

шшшшт, бре, сега ако вече ви е прочел някой, отиде ми реномето на изкукала нервозна лелка, а аз толкова усърдно го градя вече 6 месеца  Whistling
Ххахаахах,пред мен, отдавна не минава ! Hug smile3534 smile3534
mamce,да си жива ,здрава и много обичана!  bouquet newsm59  bigdance2  ura
Роисин,браво!Справила си се чудесно с поставената задача! smile3501 smile3501 smile3501

# 221
mamce ...............

# 222
Момичета, реших да споделя нещо. Днес като ви ивдях на срещата, никоя не ми изглеждаше толкова килограми , колкото посочваше, имам предвид тези , които са в 8-цата и 9-ката, аз самата като се гледам на снимките изглеждам като в 80 и няколко/ поне според мен /, а иначе кантарчето ми показва 75, дали е вярно?  Rolling Eyes честно казано всяка ми изглеждаше по -слаба Wink

# 223
  • Лом
Момичета,искам да видя снимкитеееееее. newsm17

# 224
MAMCE, да си жива и здрава и много щастлива. Желая ти само хубави и весели неща в живота

Общи условия

Активация на акаунт