С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 449
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Е, за разлика от другите спорове - жлъчни и изпълнени с лоша енергия днешният си беше съвсем нормален и с добри чувства. Simple Smile

# 436
До "ВСИЧКИ" - Охо... за един уйкенд - 20 страници. Нямам нерви да ги изчета - пускам само "Search" - "Ctrl" + "F" и търся думите "tuning", "тунинг" и "момче". Който се е обърнал към мен така - печели (, че съм го видял) Simple Smile Сега д ВИ се похваля и оплача.. май в обратен ред: Ставам аз в Събота сутринта, в 7, да ида да измия колата. После се прибирам, къпя се и в 9:45 излизам. Взимам една банда Приятели, минаваме през "Метро" за папкане и пийване и заминаваме на вилата ми. Пристигаме рядко бързо (май щях после да се хваля), разтоварваме цял багажник храна иии.. Честито! Имаме "Бинго", тоест виждам, че нямаме ток! Чудесно - електромерът липсва, висят скъсани пломби, кабелите са срязани и изолирани. Добре, че едни други Приятели (който щяха вечерта да идват при нас) имат и ТЕ вила - газзз (ще се хваля после казах) и направо при тях. Като видяха целия багажник с кльопачка - направо паднаха от кеф Simple Smile И да видите сега колко съм диетичен - плюсках пилешко, ролца от раци, салатка (домати и краставици), айран (от кисело мляко "Верея" - 0.1% масленост), и печени на скара пилешки дробчета и сърчица. Аха.. и печени на скара чушки и тиквички. Естествено моя милост наряза 2/3 от една голяма диня, и даже ножа не облизах - а така ми се ближеше нещичко (ама, че съм мръсник). Днес, Понеделнишки, почвам аз да звъня по телефоните на "ЧЕЗ" да видя защо няма ток на вилата. Спрели го били Юни месец, поради неплащане, а аз миналата седмица платих всичко, но не ми казаха, че са го спряли малко преди това. Сега трябва да ида да подам молба за включване и да си платя 10-ина лева такса за същото. Уж до 24 часа са щяли да го пуснат. Интересното е, че електромера беше вътре, в двора на къщата, а сега освен, че го няма (а той е от старите и си е мой, не на "ЧЕЗ", но за това ще стават скандали по-късно.. като ми пуснат тока), срещу къщата, на един стълб, има ново електрическо табло, от тези, който се заключват и аз ключ от него нямам! Да го бяха оставили на съседите! Като ги споменах тях, същите казаха, че от "ЧЕЗ" прескачали през оградата. Не знам до колко това е законно, но ще разбера Simple Smile Ха-ха-ха.. и ново 6. От "ВиК" казали на съседите ми, че ми давали 1 месец да си прехвърля водомера на мое име и после щели да ме глобят 150 лева Simple Smile Сега чакам да ме уведомят официално за 1 месечния срок Simple Smile И за финал на оплакванията (не, че съм хленчо, даже напротив) - това кисело мляко "Култура" - 0.1% масленост е много зле. Язък, че си купих 2. Едното го измъчих с 3 лъжици овесени трици, а другото ако някой го искам - мога да му го подаря Simple Smile Стига съм се оплаквам викам аз.. сега и да се похваля малко (съжалявам за лошото качество, но бях превъзбуден): Натисни точно тук Simple Smile И да - знам, че е опасно.. Друго за хвалене.. чакайте да помисля.. ааа.. да.. вилата на която ходих, има задна врата в двора.. и познайте къде води вратата - направо в една река Simple Smile Супер кеф е вилата ТИ да граничи с река, и то малка, в която можеш да си джапаш. Не, че джапах де.. но.. само звука вечерта, като си легнах, бешеее.. оффф.. хайде сега поименно Simple Smile

До "perlata" - Мерси за Поздрава Simple Smile

До "М-зИленкУтУ" - Аз да чукна на дърво (оххх.. главата ми) не съм се разболявал от бая време. Мерси за предупреждението..

До "VK" - Wink

До "Василики" - ?

До "k_savova" - Оооо.. аз пиленце си плюскам два пъти дневно. Само на зеле няма да пребъда много-много..

До "Елисавета" - Мараба Simple Smile

До "pilito" - Ще упорствам - това е ясно! А за Мъжа ТИ.. май има малко да сваля, щом само толкова е свалил за 12 дни..

До "MoLinKa" - Здравей Simple Smile

До "lenny_pld" - Скоро ще стана фиданчо Simple Smile

До "маграт чеснова" - Аз - Красавец? След половин година някъде..

До "scorpia" - Аз цял уйкенди си сломявах психиката, но не поддадох, така, че - направо може да се самонакажеш: Натисни точно тук

До "kachulska/Качулска/" - Мерси Simple Smile Обещавам да съм стриктен в Диетата - пък Дано падат!

До "elikaragyozova" - Ето: Натисни точно тук Няма какво да превеждаш - ето къде какво да напишеш: След като отворите сайта, Следват 12 въпроса:
1. Метрична система
2. Сегашно тегло
3. Желано тегло
4. Максимално достигано тегло
5. Минимално достигано тегло
6. Най-продължително запазено тегло без особени усилия
7. Прилагани режими: никакви; няколко; многобройни
8. Ръст (см)
9. Възраст
10. Наследственост (съществува ли в семейството ви тенденция към напълняване): никаква; средна;силно изразена
11. Костна система (обхванете лявата китка с палеца и показалеца на дясната ръка). Пръстите ви се: застъпват; докосват; не се докосват
12. Пол
13. Брой бременности: 0 - 7
След това натискате бутона Calculer и се появява цифрата на вашето бъдещо тегло.

До "_KIARA_ " - Аз като ТИ гледам и аватара и сега не си пълна..

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 17:32 от tuningmania

# 437
Е, за разлика от другите спорове - жлъчни и изпълнени с лоша енергия днешният си беше съвсем нормален и с добри чувства. Simple Smile
Peace дааа, така е Peace
ааа яйца с оцет едва ли е вкусно Simple Smile ама зехтинът е забранен! Naughty

# 438
  • Пловдив
Ами има хора, които обичат оцет.

# 439
ОООО, аз обожавам оцет и не го пестя в салатите Crazy в офиса ми се караха 2 пъти, че на салата с домати не се слагало оцет, ама.... аз си слагам  Laughing
Оф, спирам да пиша за днес, че прекалих с постовете! Whistling
еее, може довечера да се включа за едно малко, ей така за последно за днес

# 440
До "ВСИЧКИ" - Я кажете, Моля.. колко на колко дни е най-добре да се прави "П" и "П+З"?

# 441
Съни, Вещи, Роки, Сетони, Елена, БейбиДол, КатеДжин, ВаниНик, Риен, благодаря Ви за поздравите, а есето е добра идея и ще помисля върху това.

Тунинг, Дюкан препоръчва 5/5. Доста момичета правят 4/3, а в последно време и 1/1

Лека вечер, момичета и момче  Hug

# 442
Ех, Тунинг, да те забрави злото - все пропускам да те поздравя, че си избрал най-правилния режим и най-добрия форум.
Аз лично много добре се чуствах на 4П/3ПЗ - няма нужда да помниш, освен че от понеделник до четвъртък си на П, а особено приятно е пък, когато в събота и неделя можеш да си спретнеш нещичко със зеленчуци или пък на спокойствие вкъщи да си хапнеш зеленчуци, а не да ги хрупаш на работа.

# 443
 Тунинг 5/5 за теб е добре. При 1/1 някой свалят, но то е за по-млако килограми, а други(аз например) и при 5/5 11 дни не мърдат smile3521
Обаче, вчера Перличка ме "светна" без да иска(а може да е искала). Аз сега тежа толкова, колкото най-лесно поддържам(без проблеми). Сега ще продължавам и знам, че ще прескоча прага.
rein мерси за калкулатора

# 444
До "МAMS" - 5 на 5 ще го подкарам май..

До "vani_nik" - То злото се сети за мен преди почти година, крайно време е сега да ме забрави..

До "VK" - Аз се чудех не за по-малко от 5 на 5, а за повече! Дали ще има по-голям ефект ако са повече дните?

# 445
Здравейте,дюканки!Аз бях на море и се страхувах да не трупна килцата ,защото нямах кантар под ръка ,но като си дойдех се зарадвах ,че само с 1 килце съм качила ,което въобще не ме плаши .А там честно казано си и прегрешавах по някой път , но кантара не ми отмъсти много BlushИзкарахме 11дена страхотна морска почивка ,но тук на своя територия продължавам стриктно диетата.Изписали сте доста ,даже не успях да прочета всичко ,много ми липсваше компа следобяд,докато всички спяха .УСПЕХ на всички в свалянето на излишните кг  Nature Sunny

# 446
Здравейте момичета и Тунинг,

На новичките добре дошли   bouquet и успех в борбата с килограмите.

Нели ЧРД newsm38, много здраве, щастие, късмет!

Тунинг...5/5з е най-препоръчваното при повече за сваляне

Много нещо сте изписали за има-няма ден,

Срещата в неделя беше....зареждаща с енергия за дълго време...всички са прекрасни, лъчезарни....до 27 юли.. lalalala      

лека вечер         Hug      

# 447
Здравейте мацки и котарак Wink

Искам да напиша мнението си относно дискусията по рано днес следобяд.
Първо ще го напиша като майка, чиято дъщеря е доста слаба, 48 кг. при ръст 1.68 . Сърцето ми се къса като я гледам как се ограничава и не позволява да качи и грам или ако това се случи, веднага взема мерки. За мен е много , много слаба, а тя все си намира кусури, вечер като излиза никога не яде нищо, щото щял да и изхвръкне корема Rolling Eyes. Всъщност никога не е била повече от 56/ еднократно, някъде в пубертета/ , след това държеше 50 макс по празници до 51, като веднага след това се взимат мерки да се свали натрупаното.,като дете също много слабичка. Не знам каква е тази мания, този модел или тази представа за красота, наистина не разбирам, при положение, че на мен ми изглежда много кльощава, впита в лице, кокалите стърчат,а и приятелите и го казват. Да, имала съм притеснения да не би да е предразположена към напълняване като мен например, но не съм и казвала, винаги съм я поущрявала да се харесва. Интересното е , че разликата от 2 кг надолу е направи кльощава, съвсем добре си беше на 50. Като започнах режима , тя реши Shocked да го прави с мен. Голяма лекция и изнесох, та се отказа, но пък за сметка на това похапваше доста от моите неща и отиде на към 47 кг. Е няма да ви описвам каква борба беше в къщи да се спре и да се храни нормално. Даже по едно време се бях уплашила, че сигурно се разболява. За щастие, явно се светна , че е на много грешен път и започна да яде всичко.

Ели, изглеждаш великолепно, не си търси кусури, просто си супер така, не се стреми към повече, нямаш на идея колко много започват да проличават 1 или 2 кг на това тегло, както например на нас / по едричките дами Wink/ личат 15 кг.

Лека вечер ви желая!

# 448
До "Dari68" - 5 на 5 ще го подхвана, пък да видим..

До "amsimom" - Мяуууу Wink Колко е висока Щерка ТИ? Под 50 килограма наистина е странно. Но всичко е до структура на тялото.. и не на последно място до това как ТЯ самата се харесва.

# 449
До "котарак" Wink, ами някъде 1. 67, може и да няма 1.68/ но около/ ,ами тя се харесва плоска , гладка, но според мен не изглежда добре така, кръвното и е ниско, понякога и прилошава и винаги си мисля , че е от слабост. Но за щастие е разбрала, че така не изглежда жествена, по -скоро като дете и се храни нормално и с всичко, но тя принципно лятото слабее от самосебе си, зимата покачва .

Общи условия

Активация на акаунт