Декупаж 20 ! Йеее !

• 43 305
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • Пазарджик-Панагюрище
Забравих да кача още една от пластмасовите чинии.
http://www.valarya.snimka.bg/album.php?album_id=168809&pid=6889125

# 181
хайде и аз да прибавя една бутилка със същото мотивче Wink
http://media.snimka.bg/0317/006890044.jpg
и от др.страна
http://media.snimka.bg/0317/006890048.jpg

# 182
Привет, на всички! Най-после си направих албум на салфетките ми за размяна. Ето това е линка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273149 Hug

# 183
  • Добрич
В момента не мога да редактирам първия си пост, за да добавя албумите със снимки за размяна, които се показват тук, но в следващата тема ще ги има.  Wink
Мери, много ми хареса бутилката ти! Поздравления!   bouquet
Валари, и тази чинийка е супер свежа! Браво!  :hug
Добре дошла на Блонди! Дано ти е приятно, забавно и зареждащо - положително тук.  Wink   bouquet
Сиссак, интересен фон на индийската бутилка!  newsm10 Тази салфетка със слончетата е много гадна за работа. Супер много се къса, но мотивчето си го бива.  Laughing

# 184
Много благодаря за сърдечното посрещане, момичета ,както и за обясненията.Още сега смятам да отскоча до тази книжарница и да си закупя материали.Не съм много сигурна дали ще се справя ,но поне ще опитам.Определено съм заинтригувана.Ако се справя успешно ,ще показвам.

# 185
sissak, не знам как съм пропуснала бутилките със слончетата  Embarassed аз много ги харесвам и носят щастие  newsm51
валари , мери, ,вие да не сте се наговорили Joy,много са ви хубави и нежни тези макове - аз си нямам такава салфетка  Crossing Arms
блонди - добре дошла и от мен  Hug хич не му мисли много, валари ти е дала перфектен списък с нужните материали,аз не се бях сетила за бяла акрилна боя, тъй като имам такава в тубичка на пебео ама тя е 4 лв.и не е много голяма - купрх си бял латекс за по икономично - нали съм пинтия hahaha  Sick желая ти успех и те съветвам да имаш повче търпение,защото нещата не винаги се получават от първия път  Naughty
валари, каква е тая шпакловка за моделиране  newsm78 аз имам акрилен кит за дърво - същото ли е  Thinking
някой може ли да пусне снимка на  акрилен лак  baby_neutral аз в цяло Търново обходих и навсякъде има акрилатен лак и ми казват че бил като акрилния, ама аз не съм убедена  Naughty

# 186
Добро утро!Валари и Мери обожавм маковете ,супер са вашите произведения smile3525
сисак за бутилката със слончетата  newsm10
блонди добре дошла и дано музата да не те напуща никога  bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам на всички мноооооооооого късмет!

# 187
и аз имам въпрос като крис newsm78
намерих АКРИЛАТЕН ЛАТЕКС-това става ли за акрилна боя newsm78

# 188
Акрилатен и акрилен е едно и също
или поне подобни Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 11:27 от looloo

# 189
или поне подобн Simple Smile
въпроса е:кой ще рискува и пръв да опита newsm48

# 190
или поне подобн Simple Smile
въпроса е:кой ще рискува и пръв да опита newsm48

Не виждам риск Simple Smile

Мисля, че преди време го коментирахме в една тема. Бише доста отдавна
Тогава някой каза, че е ползвал акрилатен и че когато го е купувал са му казали, че е едно и също

# 191
looloo не се засягай smile3525 ,но не съм прочела предишната тема,за съжаление/нали съм отскоро във форума/ Embarassed
преди малко получих професионална помощ от съпруга на приятелката ми/той се занимава от 15 години със строителство/.каза ми,че акрилната боя е по-здрава и по-гладка,а акраилатния латекс е по-груб/ако мога така да се изразя/ и той се ползва където има влага Hug
с една дума всеки да си преценява с какво да декупажи Laughing

# 192
looloo не се засягай smile3525 ,но не съм прочела предишната тема,за съжаление/нали съм отскоро във форума/ Embarassed
преди малко получих професионална помощ от съпруга на приятелката ми/той се занимава от 15 години със строителство/.каза ми,че акрилната боя е по-здрава и по-гладка,а акраилатния латекс е по-груб/ако мога така да се изразя/ и той се ползва където има влага Hug
с една дума всеки да си преценява с какво да декупажи Laughing

Не съм се засегнала
Извинявай ако съм прозвучала малко по-рязко
Значи....все пак са подобни Grinning Wink Hug

# 193
Дами ,споко ,аз отдавна  работя с акрилатна боя или както пише на етикета ФАСАГЕН.Използва се като фасадна боя.
Днес правих напукване с него.Процедирах по следния начин-керемидката ошкурена и мината една ръка акрилатна боя -съхне:тъмно синя дочерна водна бойчка/с това разполагам/ -съхне:класическо кракле-съхне:следва акрилатна боя + молко акрилна синя + малко гипс сатен.Напукването започва на 10 та секунда.Това са довършителните работи на една икона.
В момента не мога да снимам. smile3511 smile3511 smile3511

# 194
Момичета,много се запалих по тая техника,но май не ми стана ясно какво точно се прави.Нямам време да чета всичко в темите и като цяло само разгледах творбите ви.Има няколко въпроса и ще се радвам да ми отговорите.Задължително ли е да се боядисва основата с акрилна боя?Върху какво повърхности се прави декупаж?АЗ виждам върху дърво,стъкло,пластмаса.За Всички материали еднаква ли е техниката?МОже ли вместо салфетка да се използва разпечатка от принтер?С какъв лак се лакира отгоре?Мерси много

Общи условия

Активация на акаунт