Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 170
  • 863
  •   1
Отговори
# 450
Извинявай ама...как си посмяла след като в сън ти е казано да го наречеш Иван, да си помисляш дори за друго име? Shocked Какъв Виктор, какъв Йоан? #Crazy Да му смениш името на детето на ИВАН!

Ами акъл, нали сме седем Ивановци в родата и в мойта и на мъжо. И аз така се казвам и свекърва ми и нейната свекърва и още един куп сме с това име.... Та реших да е Йоан, ама моя категоричен библейски имена вкъщи не а пък и на мен да е кръстено нали се сещате.....

Абе аз се сещам, но щом имаш предупреждение от горе, значи в това име има Божий смисъл някакъв. Нямаме ние право да се бъркаме в Божите планове. newsm78 Детето си е дошло с името и ти му сбъркваш съдбата с другото.

# 451
Плюс това съм и от родените в събота. Винаги предусещам нещата и сякаш нещо ми подсказва какво да правя. Досега не съм грешила като съм се вслушвала в интуицията си, но с името на детето... леле май имам грях към собственото си дете.

# 452
Ами нищо не пречи да му хакнете едно Иван преди или след Виктор.  Thinking

# 453
А врачката каза ли ти защо трябва да го прекръстиш??? Сънувала си името - ок, но си го кръстила другояче, какъв е проблема да си остане така???   newsm78 

# 454
А врачката каза ли ти защо трябва да го прекръстиш??? Сънувала си името - ок, но си го кръстила другояче, какъв е проблема да си остане така???   newsm78 
До колкото разбрах му променям съдбата с другото име.

# 455

ок, но за добро или за лошо???  Wink  Детето ти вече е на две години и е с името, което сте избрали за него. Може би това му е съдбата, без значение какво си сънувала. Имаше момичета във форума, които също бяха сънували бебетата си с имена, но впоследствие им се родиха деца от противоположния пол. Може твоето да е съвпадение.
П.С. Ти лично кое име предпочиташе тогава, като се абстрахираш от съня си?? Иван, Йоан или Виктор???

# 456
А врачката каза ли ти защо трябва да го прекръстиш??? Сънувала си името - ок, но си го кръстила другояче, какъв е проблема да си остане така???   NeWS78 

ок, но за добро или за лошо???  Wink  Детето ти вече е на две години и е с името, което сте избрали за него. Може би това му е съдбата, без значение какво си сънувала. Имаше момичета във форума, които също бяха сънували бебетата си с имена, но впоследствие им се родиха деца от противоположния пол. Може твоето да е съвпадение.
П.С. Ти лично кое име предпочиташе тогава, като се абстрахираш от съня си?? Иван, Йоан или Виктор???
Аз лично харесвам името Виктория, но се роди момче и ако не беше сънят пак щеше да си е Виктор. И двете имена са с много хубаво значение. Иван означава "Бог е милостив", а Виктор "победа"
Извинете ме за спама но за протокола. Може и да е съвпадение с този сън, може и нищо да не съм променила в съдба на детето си, но си спомням, че преди години когато бях студентка, пак сънувах нещо подобно, но този път ми се казваше името на въпроса който ще ми се падне. На мен обаче ми се стори невъзможно защото въпроса беше много . Дори не го прочетох. Е падна се и изкарах 4 ка от обща култура понеже въпросът беше "Пари и банки", но ако беше друг си бях жива двойка" Може и това да е съвпадение не знам.

# 457
Щом ти харесва това име, остави си него...  Peace  Аз тръгнах да раждам (уж) на Йордановден, пък на Ивановден, та накрая ги прескочих и двата и родих на Деяновден...  Grinning
Наслушах се на това, как ще си дойде с името и дрън-дрън...  Rolling Eyes

# 458
Извинете, че се намесвам в темата с малко офф. Не си спомням кой разказа за приятелка с приключила 12 годишна връзка. Възможно е въпросния мъж да е правил нещо с този ходжа, който му е дал листчетата "за късмет". При мен се получи нещо подобно, само, че се говори доста усилено, че бабата на вече бившия ми приятел е ходила да прави магии, да ме държат в техния дом. Звучи смешно, но може и така да е. Все още ми е прясна раздялата след 10 години връзка. Много пъти се събирахме и разделяхме, все нещо ме теглеше там, въпреки неразбирателтвата. Колкото и да искахме деца, не можахме да създадем, все нещо пречеше. В подходящото време за това все бяхме скарани, не се поглеждахме. Минеше ли периода всичко беше наред. И е вярно, че под такова влияние "не можеш да дишаш без него". Скоро получих анонимно писмо в работата от жена, която ме познава и ме моли да си помисля за живота си. Тя знаела за делата на бабата и че периодично се подновявала магията, която ме "държи".  

# 459
Понеже ви изгубих времето да четете неща, които не са съвсем по темата искам да се реванширам с една странна история, която се е случила на въпросния мой колега за който споменах.
Купил си той електрожен от негов братовчед, а братовчед му от друг човек и тримата от един град. Електроженът стоял в мазето но нещо не работел. Най стараият му собственик бил майстор и казал на моя колега да го занесе на ремонт. Днес утре все не оставало време. Еидн ден човекът който щял да го ремонтира починал. Сетил се моя колега тогава за въпросния електрожен и решил да го изнесе от мазето. Влиза той там и какво да види няколко секунди по ранно електроженът се подпалил от самосебе си. Без да е имало нещо от което да се подпали, нито е бил включен. По късно разбира,че това се е случило в същата минута, когато е погребан и старият собственик. Колко е истина не знам. Но защо пък да ме лъже?  newsm78

# 460
Здравейте! Първо искам да кажа, че не обръщам много внимание на такива работи.Никога не ми са се случвали такива неща.Просто когато пътувахме за Гърция по пътя спряхме на една църква, да си направим снимки.Така предложи момчето, което ни караше.Всичко беше ок.Снимахме се и си продължихме по пътя.Когато извадих снимките всички си бяха ок, с изключение на една която ви показвам .Аз не и обърнах внимание, но майка ми е много запалена по такива неща.Когато видя снимката, тя веднага ми показа тия два женски силуета, които са над мен.Държа да отбележа, че снимката не е поправяна от мен(освен червеното заграждение), който иска да ми вярва и вижте в колко часа е направена.
www.snimka.bg потребител:liina парола:123456

Да и аз виждам в небето между облаците...о, какво виждам тук едно конче, после едно слонче, я тука едно детенце тича... Joy
По принцип в тези нагънати форми можеш да видиш всичко- във формите на скалите, в облаците, в гънките на собсвената ти пола...тая история ми е пресилена. Сори  Peace

# 461
Аз на магия незнам вече дали да вярвам(или поне се опитвам) .Единственото нещо което не вярвам това макар че не е по темата е ФАЛШИВОТО ПРИЯТЕЛСТВО и това да те използват като балък..На мен преди доста години имаше в едно село една баба която  беше на 100 и кусур години и ми бая (мого се стрясках) найстина ми помогна много  и не си втълпявам но има някаква сила PeaceЗа снимката както казах и аз открин още фигури Shocked

# 462
Чакайте и аз да кажа, докато още това със сънуваните имена на децата не е толкова назад в темата...

Докато бях бременна, сънувах, че чакам момИче (но винаги наяве, не на сън, имах усещането, че нося момче. Това още преди да бъде възможно да се потвърди пола). Сънувах също така, че раждам нормално (което аз изобщо отхвърлях като вариант и разбира се родих секцио) и детето се казва Вилия (или Вилиа, не знам, не съм го виждала написано). Такова име на момиче чувах за пръв път през живота си...

Разбира се родих момче, Габриел, нищо общо със съня ми..Защо го сънувах това и до ден днешен не знам.....

# 463
 И аз да разкажа една история,не отдавна мъжа ми в просъница чува че накой го вика на вънв двора (живееме в къща),става и излиза а аз спя,след като вижда че няма никой се връща в стаята и ме заварва как се задушавам до такава степен ,че вече грухтя,ами ако не го беше събудил някой в съня,сигурно щях да си се задуша,та ме е събудил и съм поела дъх,а аз нищо не помня,но вярвам че не е случайно  Thinking

# 464
  • Балчик
Добре бе,на мен защо отказват да ми гледат.Пробвала съм при 3 уж гледачки и не.Лоша енергия съм имала.А съм толкова весел и земен човек Tired
На никой съзнателно зло не съм вършила.

Дано не е това, което съм чувала, искренно се надявам и не искам да те плаша. Баба ми казваше, че когато гледачките видят нещо ужасно в бъдещето ти не продумват и дума, не искат да гледат и веднага се стремят да те отдалечат от себе си.
 Praynig Дано всичко е само измислица.

stelt77, какво по-странно от това да родиш в края на деветия месец. Laughing Извинявай, ама не се сдържах. Понякога околнните виждат доста повече неща, отколкото ние си мислим.

Относно врачките, ходжите и т.н- от любопитство бях ходила преди време при една копанарка. Останах крайно учудена- позна не само букви, а цели имена на близки мои хора. Каза ми нещо, което ме разтърси много силно- нямаше как да го знае. Всичко, което каза стана и излезе истина. Не искам повече да ходя при никого- това не е от бога, нечиста сила е това. Даже днес по руската телевизия даваха за ВАнга, не можах да гледам всичко, но чух, че казаха, че нейното е също от нечистата сила дадено. Но то се знае, защото в православната религия не се допускат подобни деяния- никакви предсказания на бъдещето, никакви магии и глупости.
Аз в магии и не вярвама съвсем де. От баба ми съм чувала, че първите деца не ги хваща никаква магия. Аз обаче не съм първа- щяла съм да имам батко...

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 00:44 от Джемма

Общи условия

Активация на акаунт