Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да отуча котката си да влиза в спалнята и какви са най-добрите методи за това?
Как мога да разгранича размерите на бебешките дрехи, след като съм премахнала етикетите?
Какви са най-добрите методи за отглеждане на кученце в дома?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да отуча котката си да влиза в спалнята и какви са най-добрите методи за това?
Отучаването на котка да не влиза в спалнята може да бъде предизвикателство, но не е невъзможно. Един метод е да се предостави на котката алтернативно място за сън, като къщичка за котки или кашонче с любима кърпа. Може да се използват спрейове с феромони, репеленти или кори от цитрусови плодове, които да отблъснат котката от вратата. Постепенно, котката може да се научи да не влиза в спалнята, но изисква търпение и последователност.
-
Как мога да разгранича размерите на бебешките дрехи, след като съм премахнала етикетите?
След отстраняване на етикетите от бебешките дрехи, може да е трудно да се направи разлика в размерите. Един подход е да поставите дрехите в отделни торбички, обозначени с различни възрастови групи. Освен това дрехите от биопамук обикновено нямат етикети и могат да бъдат маркирани с водоустойчив маркер по месеци или сантиметри за по-лесно разграничаване.
-
Какви са най-добрите методи за отглеждане на кученце в дома?
Отглеждането на кученце в дома изисква постепенно запознаване с новата среда, социализация и обучение. Важно е да осигурите подходящо място за сън, редовни хранения, игра и физическа активност. Също така е важно да насърчите желанието за излизане на открито и да научите кученцето да не влиза в спалнята, ако е необходимо.
-
Как да се справя с проблема за гладене на бебешки дрехи?
-
Какви са препоръките за гладене на бебето през нощта?
- успокоих се
с мъж ми проблем нямам - той е без претенции, знам че ще стане както аз кажа, с него даже не го и обсъдихме - той е такъв - само ни гледа сеира
свикнах с това - поне не ми натрапва нищо
ама тя ми къса нервичките от веме на време "като тръгнеш да раждаш - веднага си взимам отпуската и идвам да чистя"
а пък и с къпането нямало да мога да се справя, та тя ще стои да "помага"
само да съм добре
и си мисля, че ще си се науча - какво пък 

Да и честитяла внучКАТА/че нали сичко розовее/ не знам си какво!!И свекърва ми не знаела какво да каже-решила че наистина бебе има ама тя горката последна разбира 
Направо избеснявам като си помисля!!!Ама ще гоня!Аз съм предупредила,че а нещо кажат или направят дето ме извади от равновесие посочвам вратата че иначе ще стане лошо!!
..ужасна работа..сега даже е сърдита защото аз и казах че няма да се отчитам всяка сутрин като пускам компа, защото това е напълно безмислено за мен.
което за нас е добре!
, макар че то като й лепнахме това "партизанското" сигурно така и ще си остане известна в нашите среди
И това за велик ужас на другата рода 
хич не са ми ясни тези моменти, пудри никой не чувам да споменава