Септември месец - края на лятото

• 25 418
  • 564
  •   1
Отговори
# 480
Накарахте ме да се чувствам доста по-добре. Вече си мислех, че съм най-скучната майка на света  Mr. Green. Безкрайно ви благодаря  Heart Eyes Hug. Да са ни живи и здрави палавниците  Heart Eyes, пък ние някак ще се справим.
Ние днес бяхме на разходка за първи път от 12 дни насам, с тоя бронхит в това влажно време не събрах смелост да го изведа по-рано.  Събрахме всичкото слънце, което срещнахме  Mr. Green и и двамата презаредихме батериите.
Зори, стига да е приемливо времето аз съм много навита за среща в петък  Peace.

# 481
  • София, "Младост 3"
Светле за Божидарчо голямо сладко бебе си имаш
angels_zg  винаги когато видя момченце ми се насълзяват очите и твоето слънчеце ме разтапя да ти е здрав
мило приятелче, аз чакам да кажеш как си
не ти пиша често, че сигурно омръзнах, пък и нали и двамата пуснах на ясла и дг и ми е зор, но сте в мислите и сърцето ми...
надявам се имаш хубави новини и от мен пък имаш прегръдки и много обич

СВЕТЛЕ, мъжа е прекрасен, но аз знаех...само дето що ли мислех, че ще е мома...сигурно щото следващия път ще бъде.... Heart Eyes Peace целуни го по сладкото носле то мен

АНЖЕЛКАы пуснахте ли Лъчо на ясла? кога го водиш да се видим за кафе?

# 482
  • на дъното
 Hug Наде аз почти съм се изнесла от вкъщи и вече 2 седмици ходя през деня до нашите понеже отдолу под нас имаме нови комшии и те буквално събарят целия апартамент.По цял ден се кърти и е ужасно шумно.За отчета добре семе с шушулчо, раздава яки ритници понякога сравнение с батко си.
Лек ден на всички  Hug

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 08:52 от silviayo

# 483
Здравейте!  Hug
Чета ви редовно, но време за писане ...
Светле, ти сигурна ли си, че датата на снимките е вярна?- не прилича на новородено  Mr. Green Пу-пу, ама твоят ДАРко е голям чаровник, на кого ли се е метнал newsm78.
И на мен ми заприлича на теб (без да познавам таткото). Сякаш ви е останало време да минете и през фризьорския салон, защото сладурчо има прическа трепач. Цункай го от нас и дано прихване спокойния непробуден нощен сън на Дени.
 Heart Eyes

# 484
 стопли ми се душичката,докато ви четох.
напук на лошото време при вас е слънчево и топличко. newsm51

# 485
  • София, "Младост 3"
стопли ми се душичката,докато ви четох.
напук на лошото време при вас е слънчево и топличко. newsm51
пиши по-често и идвай...
аз като ми е хладно - в пряк и преносен смисъл - идвам тук да ме сгреят моите приятели

# 486
  наденце  Hug

гледах снимки от кръщенето,честита християнка
на всички мамчета  и бебчета-  bouquet

# 487
  • София
Ох, чак сега намерих малко време да кача някоя снимка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&pid=7875701, ама нещо много тъпо са направили сайта...

И, майките на малките палавници, хич да не ми се оплакват, защото тепърва предстоиии Mr. Green hahaha

Само да са ни живи и здрава да правят пакости колкото си искат. Praynig Heart Eyes

Ритата скоро не е писала, а трябва свиждане с нея да си правим. Rolling Eyes

Светле, казвам ти... Peace

# 488
 eat eat Ммммм, че вкусно Лъчииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аги, голям е станал моят любимец. Ти започна ли вече с приготовленията за украсата на тортата за ЧРД-то му?  Grinning Стана ли вече ученик малкият мъж?

# 489
  • Варна
Ангела, Лъчо е голям хубавец! Напомни ми за синовете ми, като бяха малки...

Баткото ни, във втори клас, учат за съставни думи и за домашно имат да обясняват коя дума какво значи. Та моя умник беше написал:
"Синеок - аз, или човек със сини очи.
Русокос - пак аз или човек с руса коса.
Полевъд - аз откъде да знам какво значи, сигурно е човек, който въди полета."

Много щастливи и весели години заедно ви желая!  Heart Eyes

# 490
Баткото ни, във втори клас, учат за съставни думи и за домашно имат да обясняват коя дума какво значи. Та моя умник беше написал:

Joy Joy Joy Това домашното на настпящия студент ли. Лилибон , той замина ли вече за София, разкажи.
Иначе малкия Лъчко и той е един хубавец  Heart Eyes

# 491
  • София
Лилибон, на големи бисИри са способни дечурлигата. Joy Мони и все още ги говори. Ето сега, лятото, чета й списъка със задължителна литература и там попадам на заглавие - "БратовчеТката на Гаврош" hahaha Joy Направо паднах... Laughing И обяснявам, че не е братовчедка, а братчетата, но тя категорично ми заяви, че така го била написала госпожата на дъската. Mr. Green

Ронче, таз година няма да се мъча с торти. На мен ми се прави де, но Лъчи много "слушка" и ми е предоставил цялото време на света... Wink  Mr. Green А ученик не е станал още, `щото беше в отбора на сополивите и от понеделник ЖЗ ще се пробваме. Sad

# 492
Лилибон, аз на това му викам талант  Laughing. Направо си е било забава при четенето.

# 493
  • Варна
"Талантът" пори в момента софийските потоци и се оплаква що поне не бил отишъл студент в Лондон - нали и там било такова мрачно и дъждовно...

# 494
  • Варна

Joy много ме развесели това домашно.
А Лъчко е голям красавец  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт