Отговори
# 405
добър вечер момичетаааа -спите ли?
извинете, че се намесвам за лунната диета , но и аз я открих към края на предишния ми 90дневен цикъл и я включих , като просто прескачах деня,който идваше и продължавах нататък, но накрая така го извъртях,че прескачах всеки втори въглехидратен ден, защото тогава все се чудя какво да ям. лично аз най съм доволна от пълнолунието , но другите момичета имаха впечатляващи резултати и по време на другите фази - въпрос на организъм предполагам.
сега едно бързо отчетче за днес:на обяд славянски гювеч,за вечеря салата, поради липса на бобови яденета вкъщи,но пък вечеряхме късно към 20,30 и после ми беше тежко- повече нееее така  Naughty
лека нощ на всички, а утре.....   goodscale

# 406
добра нощ, спящи фиданки,

аз намерих време за компа по никое време, ама кво да се прай.. интересно ми е да сравним кои от нас си приличат по килца и с какъв темп отслабват.. защото знам, че колкото повече са килцата е по-лесно да ги смъкваш, но като намалеят.. #Cussing out по-трудничко..

затуй искам пак да намеря някъв стимул.. примерно, да си направим отпред таблица с nick-ovete и да пише коя от колко килца и откога е започнала, спазва ли я стриктно диетата, колко пъти съгрешава седмично по нея.. нещо такова? кво ще кажете?
айде утре ще гледам да пийна кафенцето като го сервирате Wink
Hug

# 407
Добро утро!  Hug

Как сте? Как спахте?
Аз съм супер, защото след първия ден знам, че диетата действа!  Joy Въпросът е как ще продължи нататък?  Sunglasses
Нямам прегрешения за вчерашния ден освен... 1 чаша бира на обяд и една вечерта със сина ми /ама тя беше по-важна дори от обедната и не успях да я избегна/ Ели   Hug браво че си устискала - аз не можах! /ама и не пробвах кой знае колко... Hug
Иначе менюто ми за вечерята бяха 3 яйца на тефлон + малка порция салата зеле и моркови.
janeta*  Hug май ти попита за зелето... Мисля си, че принципно няма никакъв проблем с него. Единствено може да се появи, ако е много солено и това ще се прояви като задържане на вода. То и затова не трябва да се яде солено. Но ако по някакъв начин го изплакваш твоето - няма никакъв проблем.
Insatiable  Hug подкрепям за таблицата!не знам дали и прегрешенията да се пишат, че ще станат едни фермани...  Mr. Green Аз съм лесна - бира и вино по 1 чаша   Sunglasses
Ани Hug днеска си на пиленце... Ще ти се услади още повече след плодовете!   bouquet
Stelxen аз пак се върнах, не устисках на никакви други режими! Тук се чувствам най-добре! Докато разхождах вчера кучето примлясквах и си казвах... "и може салата...  Grinning и може и маслини...   и може и плодове...  JoyHug
Kally May   bouquet ама не се обвинявай! Трябва да се преценява ситуацията в момента... решаваш - хапваш и после никакво вайкане  Laughing Шегувам се... ама е така - нищо фатално не се е случило, просто продължаваш нататък. Направи си днес плодов и всичко е точно!   bouquet
Пожелавам ви много хубав ден!
На всички  Hug

# 408
  • в сърцето на моето Слънце
Добро утро и от мен!
Kally mayHug изобщо не се ядосвай. Хора сме все пак. Това са 90 дни, не са 9 на всички тук се е случвало да прегрешат. Не си разваляй настроението с това мила. Горе главата и продължавай нататък.  Peace
Insatiable, Звездичка се грижи за таблицата с килата. Има я на първа страница. Ако искаш да те включи пиши и н алична с твоите данни и си готова.   bouquet
Ани, как си мила? Наред ли е вече всичко при теб? Как върви новият режим?  Heart Eyes
Ели, снощи като видях че те няма н аСкайпа и си викам, аха ясно. Нашето Ели пак е навън и ми стана едно драго.  Flutter  Hug
Роси и аз съм на път да си дойда пак в режима.  Hug От вчера ми се върти в главата. Нещо не се справям с японската диета. Лунната не ми действа... Сега обаче ще си хапна два-три дни на свободен режим и тогава ще се присъединя. Психиката нещо ми изневерява съвсем вече. Снощи си развалих диетата, просто не издържах. Не знам защо така се получава...  Tired
janeta*, Tsvetito, irinka28, Emili*, steli76, мама на Викито , lulumba,   smile3525 Лек и режимен ден на всички и много минусчета момичета!
Ако някой съм изпуснала - неволно е, простете!  newsm51

# 409
Добро утро на най - страхотните фиданки  Hug
Веднага си сипвам от ароматното кафенце на Роси и се глася психически за новия работен ден.
 Thinking Росиии изпусна нещо душа, къде остави 50 гр. ядки, бадеми, които хрупаш в автобуса, а??? Тях ти ги разрешавам в плодовия ден  Hug
Steli76 много си права мила. На предходните снимки съм си точно гонеща, че и достигнала 100 кг., а сега почти ме улучи, в момента съм 58 кг., като искам да съм 54 кг., но все по - трудно става, защото все пак организма ни не е машина. Благодаря за комплиментите, много мило  Hug
Ани изкушението пред мен, беше по - малко, отколкото изкушението седнало до мен, ама устоях и на двете  Simple Smile
Относно лунната, Ани ви е дала информация, за което и благодаря, ако има нещо ще допълня.
По въпроса с киселото зеле Жани, Роси е права - то ще е солено и евентуално от това ще задържиш, може примерно да го поизкиснеш малко, но все пак ако не е системно хапни си, разрешавам ти  Simple Smile
За лунната, аз я съчетавах така, ако днес ми е бобов ден - правя лунната и на следващия ден продължавам с въглехидратния си ден. Ако примерно лунната започва от 15,30 часа през деня ако него ден ми е бобов на обяд си хапвам варивата и чак на дрегия ден след 15,30 си хапвам въглехидратки. Ох дано съм обяснила нещата правилно, защото малко сутрин не мога да си събера мислите.
Stelxen да мила нямаше ме снощи на Скайпа  Hug
Силни  Hug на всички неспоменати девойки.
Лек ден.

# 410
Добро утро и от мен!
Много сте изписали, не смогвам да ви чета.
Аз днес сериозно се заемам, че вече много се отпуснах, та днес съм на плодове и ще карам по новата схеме,а каквото стане и все пак дано да се размърда кантара, че то това на нищо не прилича Cry
На всички ви желая прекрасен ден Hug Hug Hug

# 411
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,фиданки,
след вчерашния успешен плодов ден,днес се чуствам великолепно.Днес съм на белтъци.Менюто е-за обяд пиле със зеленчуци по китайски,а за вечеря само пиленце Heart Eyes
Момичета предлагам всички да си напишем данните на ЛС на Звездичка и а подновим табличката на първа страница.След това ще записваме резултата след всеки воден ден. Flutter
На всички желая много лек и режимен ден. Hug

Момичета,аз вече си пуснах данните на ЛС на Звездичка,и за начало на диетата написах 19.11.,т.е. вчера.Тъй като от вчера започнах сериозно по новата схема. Peace

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 09:56 от anita29

# 412
Добро утро фиданки  bouquet
Аз прелитам само за малко(после ще пиша повече). Прочетох, че има питане за табличка за теглото преди и след. Значи аз си писах със Звездичка. Тя ми предлагаше ако искам и аз да правя нанасянето на данните  в таблицата. Но моята поща за ЛС е ограничена само до 10 и се разбрахме аз да ви кажа и вие да и пратите на ЛС данните си. Хайде моля ви да се включите активно за да си актуализираме табличката. И така всеки, който чете диетата и се почуди как действа просто ще отвори и ще прочете актуална информация. За тези, които правят втори път-напишете на Звезди от кога до кога сте спазвали диетата предния път, колко сте били и колко сте отслабнали. И след това напишете началото на втория старт на диетата, пак с начално тегло и сега. Пишете и цел. Погледнете в табличката какви данни се искат и пратете своите на Звездичка.
На всички момичета много  Hug Hug Hug

# 413
Добро утро,красавици!Аз днес съм на плодове и силно се надявам да  устискам до довечера,че много ми се измива корема.След всеки плод сякаш огладнявам повече и...така стават прегрешенията.
Елинор,каква е причината да достигнеш старите си големи кг?И само с нашата диета ли стана великолепната мацка,която си сега?Извинявай,ако въпросите ми са недискретни,но наистина ти се възхищавам на волята и затова питам.Ако не искаш,не отговаряй. Peace
Жани,аз май няма да се включа засега в табличката,защото нямам какво толкова да покажа като разлики.Срам ме е,но сега съм се взела в ръце и при първите положителни резултати идвам и аз в табличката.
Ани,прекрасни цветя,мила!
drunvala,кафенцето е...ммммм....
На всички фиданки успешен и усмихнат ден пожелавам! Hug

# 414
Здравейте момичета - кокичета!

Аз днес съм много щастлива. Тази сутрин кантара показа 59 кг  newsm44. Освен това си обух едни дънки, дето бях купувала за по-дебелото ми дупе и бедра, и сега дънкиде са ми леко широки (а едва ги обувах и закопчавах). А след като тази сутрин и мъжа ми ми каза "ооо, писанке, доста отслабна", направо съм на 7-мото небе. Та, може и той пак да я подкара но от януари-февруари съчетано с малко спорт (а дано  Praynig). Така, че продължавам с пълна сила.

А пък свеки снощи ми се смя, че съм свалила 2кг за 20 дена (а то се оказаха 3кг), че даже си мерих бедрата -2.5см са. А тя е около 120кг и е около 155-160см. Ако беше на тази диета, до сега сигурно не 10 ми поне 12 да беше свалила и й го казах, ама не ми вярва. Тя обича всичко да си яде, и да не остава по масата (т.е. като се наяде човек, остава ако има още нещо, но не и тя, даже на другите обира, ми няма как да е слаба). Но покрай РД-то на бебка (надявам се още да съм свалила) ще ме гледа тя тогава по друг начин, че може и да я навия на диетата Simple Smile Еми не е трудна все пак. Кофти, че е мед сестра, и там като занесат почерпка и познаи, а и тя има нощни дежурства и по 12ч и е малко по-трудно, ама то лесно няма никъде.

Та както и да е. Аз вчера бях на въглехидрати и доста си хапнах сладко. Доядох бисквитения сладиш (сигурно беше 1/3 пакер бисквити със сладко), колегата купи едни еклерчета и там 3 хапнах, сутринта, което май не беше правилно, пих един горещ шоколад, и му сложих 3 захарчета и стана...много сладък, та не ядох плодове, щото мн ме засити.

Днес съм на плодове, но чувам, че е и лунен ден, та се чудя на какво да карам, ама нали и кърмя още, та ще хапна някой плод, а и семки (е не мога без тях начи). Утре сигурно ще ям пиле в сладко кисел сос, а вечерта мъж ми ще прави зеле с месце на фурна (и то кисело зеле, без да се кисне, прави го страхотно). А зеле за този ден е позволено (пише си го), за солта сте прави, ама като обичам така...пък и ако се пият повече течностти няма да задържа толкова (аз снощи на работа изпих 1.5л, не ми се беше случвало до сега и ходих 1000 пъти до 00).

Ей сега ще си пратя данните.

Ели, абе нещо не разбрах аз, кой е бил този пленителен младеж, с когото си била на среща  Thinking Grinning и как може да те примамва с картофи, да беше взел пържолка (или вече беше късно).

И без прегрешения днес  Naughty

# 415
Здравейте момичета Hug може вече да сте ме забравили Thinking но се надявам тези ,който са по-отдавна да се сетят  Thinking (като  Drunvi eli i ani i stelxen )  аз реших да спра вашата чудна диетка защото почнаха постите и като пропускам белтъчния и въглехидратния ден то нищо не остана Blush днеска и утре правя луната диета и много се надявам да смъкна нещо Praynig ако се сещате бях писала че ще ходя на състезание по таекуондо и днеска вечерта заминавам за София състезанието ми е в събота и там първо ще ни теглят да определят кой в коя категория ще се състезава и много се надявам да съм в долната ,защото иначе ще стане голям гаф Blush  Нямам време сега да пиша на всяка поотделно (за което се извинявам) ,но да знаете че ви чета редовно  и преживявам с вас режима (макар и да не съм на него )  Малко положителни мисли в събота ще ми дойдат настина добре newsm51 Лек и минусов ден ви пожелавам на всички и ви дарявам с една голяма Hug

# 416
  • В светлината на слънцето
Здравейте фиданки  Hug
Днес съм на варива и мисля да си спретна едни печени картофки със салатка. Кой още е на същия режим? Grinning Не съм се мерила след вчерашния ден, но няма и да се меря, докато не мине първия плодов. Но се чувствам много добре.  Peace
Успешен ден и много минусчета на всички  Hug

# 417
  • Испания и Стара Загора
Момичета,как сте?Аз минавам да пусна кафенцето и отивам да хапна малко,че вече съм доста гладна. Heart Eyes

# 418
Здравейте! Hug Hug
Минавам на бързо защото трудно пиша,имах "късмета" да си захвана палеца с вратата на колата и сега цялата ръка ме боли и немога да пиша.Иначе съм си режимна-сеутринта нищо не съм яла,не бях гладна ,а и каск след снощното хапване,ще се опитам да си направя нещо за обяд,че половинката прави на децата сандвичи,но нямаше време да вми пече кюфтета на мен,че отида на работа,но аз ще се опитам.А с WC-нямам проблеми,но след вчерашния "плодов" ден не съм свалила нищо.
После пак ще пиша.
 Hug Hug Hug на всички ви

# 419
  • В светлината на слънцето
Анита, мерси за кафенцето. Определено имам нужда, че две нощи малкият заради предкътниците се върти като обезумял и само ставам да го намествам.  ooooh!
Отидоха ми днес печените картофки. Бясна съм! Домашните ми ги изяли буквално под носа и ми оставили само 2 картофчета.  Twisted Evil А хем ги предупредих да не ги пипат, че съм днес на картофи.  Crossing Arms И сега ще трябва да карам на салатки цял ден. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт