Отговори
# 150
Пебси,изпревари ме за секундичка в публикуването на масата.

Люска,радвам се,че Мимо вече е добре:)))

Ками,за същата говорех,добре,че ме предупреди,че и на мен ми се видяха множко парите за нея.Тъкмо се отървах:)))

# 151
Bravy, Hug Аз даже се мотах да търся шейната! TiredМного ме е яд,че я няма!Гледам в Продавалника една същата-50 лв.  Shocked,а тази беше 34-35! ooooh!Много се дразня значи! Close
Сега ще потърся да ви я покажа! Wink
Ето:
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=367276&cat=8

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 14:44 от pebs

# 152
Масичката е много хубава пебс,ама се чудя как да я купя,като бях взела една  за 30на лева ,може би по-ниска от тази.Косето 2 пъти седна+1 път се хвърли отгоре и и вече няма крака.Та маси не смея да купувам.
Аз съм решила  подаръците да са :дървена шейна,камион,някоя друга количка и ботушки.

# 153
Брави,аз за шейната бях готова да дам пари,ама мъжа ми ме разубеди,той разбира от техники и уреди и каза,че изобщо не става и не е толкова безопасна.Иначе добре изглежда...Предполагам ,че ако завия малкия в одеала така ще се раязположи в шейната,че няма да му дойде на ум да мърда.Все пак нас едно време все с дървени шейни са ни возили Mr. Green
То сняг да има,че като гледам ooooh!

# 154
Момичета ВАЖНА и МНОГО ХУБАВА НОВИНА: Оперирали са Косето на Керилайн и операцията е УСПЕШНА! Още не съм успяла да се чуя с нея. Новината стигна до мен от темата за сърдечните малформации и толкова много се зарадвах, че бързам и с Вас да споделя!

Мило, голямо юначе прегръщам те силно и ти пожелавам това, през което премина да е най-голямото изпитание и всичко занаред да минава леко и успешно! Кери, гуш и за теб, прекланям се пред силата ти! От сърце ти пожелавам дечицата да ти носят много радост и щастие!

# 155
  • ВИДИН, 10 км след края на света
 newsm74
дано нямат повече премеждия мама и дечко  Hug

# 156
Снежи, честито ти зайче-християнче  Heart Eyes

Много се радвам за Керилайн и малкия Коко  Praynig Дано няма повече притеснения и всичко остане зад гърба им  Hug

а бе хора къде го видяхте тоя сняг, че и шейни закупувахте  Joy

Пебс, http://www.baumax.bg/Content.Node/aktuelles_flugblatt.php, стр. 12, в средата, 2 вида шейни - мисля, че едната е като Ларедутската шейна   Thinking

а за подаръците - аз определено мисля да е кола - или кракомобил от най-малките /не че му е много нужен засега/ или от тия дето са хем с педали, хем и като крамобил ... и къде ще ги сложа тия боклуци - на главата си вече ... ще видим де ... а иначе гледах едно надуваемо конче и се чудя и за него - дето се скача заедно с него, хваща се за ушите  Thinking

# 157
Браво на малкото юначе.Толкова се зарадвах от новината.От тук нататък все хубави работи да им се случват и всичко това да е минало Praynig HugМного целувки и от нас.Прегръщаме ви силно Hug

# 158
  • гр.Варна
newsm74

От сърце им го желая и аз!!!! Praynig Praynig Praynig
Само хубави неща от тук до края на света!!! Peace Peace Peace

# 159
  • Асеновград
Страхотна новина  Hug Hug Просълзих се  Hug Само хубави мигове оттук нататък!Браво за силата и куража на малкия юнак и негавата мила майка!   bouquet

# 160
  • Асеновград
Ние взехме вече Коледния подарък-една пластмасова къщичка, засега вътре ще я оставим,а лятото на двора  Peace Вътре ще й сложим кухнята,играчки  Peace

Люси,много се радвам,че Мимо е по-добре   Hug

Наска, да ти кажа и аз незнам точно какво да ти препоръчам,защото никъде не съм била тук по хотелите  newsm78 но има доста малки хотелчета,мисля на приемливи цени  Hug Hug Hug

Else,видях аз една кола с Пазарджишка регистрация,ама..знам ли вашата каква е  Hug

# 161
newsm74

От сърце им го желая и аз!!!! Praynig Praynig Praynig
Само хубави неща от тук до края на света!!! Peace Peace Peace
Peace Praynig Hug

Веси,подобна е,да!Ама тя тая не е Ларедутска,а от бг сайт щях да я поръчвам! Peace

# 162
Здравейте майчета и малки пакосници Simple Smile
все се каня и обещавам да чета и пиша и все несериозна излизам. Но много ми липсвате, затова започвам да ви чета пак редовно. Имам мноооого да наваксам.
Сега започнах да чета 1 страничка и бързам да пиша, защото искрено се посмях на неволите на Весела. Скъпа Веси, посмях се от сърце, защото напълно и изцяло те разбирам. И ние сме в същото положение, с всичките му бели. Все едно аз съм писала твоя пост. Обикаляме из апартамента, отваря всички шкафове, пренарежда ди наново, хвърля дрехите навън, за да си крие играчките, дистанционните и телефоните там. Ако се скарам се ядосва малкото човече и започва да тропа и хвърля всичко. Пералня пускам, добре че е заключва ра не може да я отвори докато работи. Прахосмукачка не мога, защото го е страх и плаче. готвя или докато спи 30 мин, или с него на ръце или залепнал за крака ми. Лошото е че той много хапе. Цялата съм в синини от него. Простираме заедно, като Вики ми подава щипките, едни подава, други крие...Всичко разбира, прави много бели, много напук, бие се, хапе... абе малка хуна.
Последната по сериозна беля е, че изпусна пълен буркан с лютеница на килима, който се счупи... и познайте колко трябваше да търкам...
При нас е весело...
Стига писах, отивам да ви чета.
Надявам се да няма болнички...
За срещата, мислех да дойдем и да ви изненадаме там, но се оказахме болни по това време и я пропуснахме.

# 163
Страхотна новина!!! Hug От тук нататък само хубави неща да им се случват! Hug  Hug Hug и от нас!

# 164
Ор сърце се радвам на новината за Керилайн и детенцето и.Дано наистина това да е било най-голямото им премеждие и оттук насетне да им върви на детенце и мама като по вода и всичко ,което искат бързо и лесно да се случва!!!!

Общи условия

Активация на акаунт