Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-често задаваните въпроси и отговори към тях относно тортите?
Как се използват прахообразните хранителни оцветители?
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да оставям следи от крем върху подложката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-често задаваните въпроси и отговори към тях относно тортите?
Най-често задаваните въпроси относно тортите включват дали е необходимо да се сложи крем под захарното покритие, кои видове захар се използват най-лесно, как се втвърдяват захарните покрития, колко дълго издържат и как се реже блатът на тортата. Отговорите включват препоръки за поставяне на крем под захарната глазура, избор на видове захар за начинаещи пекари, времето за сушене на захарните покрития, тяхната издръжливост и техника за рязане на блатове.
-
Как се използват прахообразните хранителни оцветители?
-
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да оставям следи от крем върху подложката?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които е изправен авторът при създаването на торти?
-
Какви съвети се предлагат за подобряване на уменията за изработка на торти?

- тъй като когато пека блата за тортата си изрязвам за дъното на формата колело от хартия за печене, запазвам си изрезката от квадрата от който съм разяла и при мазане и украса отстрани я слагам около тортата. Дори и да се изцапа, после просто маха и готово!
Още веднъж да ти благодаря за влакчето. Ей до преди малко се борих с него. Много смешно стана. Съхнат в момента едни криви, вагончета, кърпенки от тук от там. Естествено, всяко вагонче е различно, като последното най-читаво излезе. Тепърва усещам как се правят нещата. Голям смях е в цялата къща. И отделно направих едни цветенца, за една друга торта.... мноооооо пипкава тая работа бе момичета...
аз аха, и да се откажа, ама малката ми помогна много за тях. И накрая вика "оооххх уморих се мамо, да седя правя и да бачкам...
" умрях да се смея.
).Честито момичета!!Вие сте нашата гордост!!! 

Няма да се изкуша:)))