Вече не е болно Януарското дете, време за "наздраве" може би дойде

• 12 955
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
Анджи, да ти е жива и здрава още дълги години!   bouquet Бързо да му минава на малкия разбойник!

Манана, и продавачките в магазина до нас са така. Още преди една година започнаха да и тикат разни шоколади в ръцете. Опитвах се да обяснявам на всички наред, че не и давам такива неща все още. А те учудено ме питаха: "Щооо?" Накрая един ден заявих, че е алергична към шоколад. И оттогава престанаха.

Иве, бързо оздравяване на Шош!  Hug

# 241
  • София
...
Да се похваля с нашата медийна изява  Flutter - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9491571

Айде на херлия да ви е, по-нататък - в Мениджър!  Party

Андж, и ние днес сме само на мляко, но по други причини, разбира се...  Tired

Наздраве!  Wink Аз допивам едно бяло винце...  Sunglasses

# 242
  • София
...
Манана, и продавачките в магазина до нас са така. Още преди една година започнаха да и тикат разни шоколади в ръцете. Опитвах се да обяснявам на всички наред, че не и давам такива неща все още. А те учудено ме питаха: "Щооо?" Накрая един ден заявих, че е алергична към шоколад. И оттогава престанаха.
...

Хохохо, когато някой донесе шоколад или яйца, аз - нали съм скромна и мила - казвам невъзмутимо: той не употребява, но майка му много се радва!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Следва увиснало чене, опи за почуда: ма, как така, не съм виждала дете, което да не яде шоколад и т.н. Но аз съм безпощадна. И в резултат - пухкава.  Flutter

# 243
Хохохо, когато някой донесе шоколад или яйца, аз - нали съм скромна и мила - казвам невъзмутимо: той не употребява, но майка му много се радва!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Следва увиснало чене, опи за почуда: ма, как така, не съм виждала дете, което да не яде шоколад и т.н. Но аз съм безпощадна. И в резултат - пухкава.  Flutter

hahaha  И аз така.  Mr. Green

# 244
Благодаря за пожеланията, момичета!  Hug
И за успокоенията, сега съм по-добре. Да ме бяхте видели тази сутрин, чак Ники ми се скара, че съм се шашнала и не съм знаела какво да правя. Гледката на устничката не е особено приятна, но ще мине.

Пък аз му позволявам да яде шоколад, не успях да го опазя, батко му яде и той иска. Сега един шоколадов Дядо Коледа замина в устите на двамата. Grinning За шоколад не го боли, диването  Crossing Arms

# 245
  • Варна
Ани, да ти е живо и здраво майчето!!!
Зорница като те видя  на аватара и започна да вика : Любо,Любо,Любо (на наейния си диалект)  Joy. Аз докато се усветя за какво става дума.

За шоколадите и аз така правя прибирам ги за мен и благодаря най- сърдечно- ама те всички се научиха и онзи ден викат- ние не сме взели нищо, че ти нали не и даваш да хапва.  Rolling Eyes

Иначе по някое и друго парченце или бонбонче в последно време ми се откъсва от сърцето или от погледа, но и малката е станала експерт в това като види да лапа бързо. Mr. Green

# 246
Ели страхотна Ева и страхотна статия  Heart Eyes

# 247
Чак сега видях статията за Еви. Пу-пу, успехи с английския и желая!  Hug

Дани, целувки от Любо, ама с половин уста  Grinning

# 248
Ели,  Hug   bouquet

И аз давам малко шоколад от време на време... полезен е, когато е мярка...

# 249
   Анджи,да е жива и здрава твоята Майка! Hug
   За устничката няма какво да добавя(на Алекс му се е случвало 4 пъти ,2 от които бяха много лоши),момичетата вече са те успокоили! Simple Smile
    Ели,браво на малката Ева! Heart Eyes И статията е прекрасна и снимката!И намерих още нещо общо:фамилията на сина ми също започва с КАРА... Wink

За истериите,последно време,Алекс ,като започне някоя,не се спира,докато не се приберем.Прибиранията са дълги,тежки,уморителни:нося го на ръце,той се дърпа,реве,пищи,ръмжи.....Млъква чак вкъщи.

hahaha  И аз така.  Mr. Green
      И аз горе-долу така..... Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 15:06 от Селма

# 250
Ели много е сладка Ева Hug
Анджии при вас да е малкия дявол и бързичко да се оправяте
Аз пък да ви кажа.............който си има злоядо дете,няма проблеми с шоколада. Носят му на Димитър, дават му го и той бяга или си играе с него Simple Smile А ако някой се опита да му даде в устата, тогава става страшно рев и бягане далече.В резултат на това аз съм качила не знам колко кила вече
При нас истериите са рядкост, но за сметка на това качествени и на място. Вчера ме изчака да накупя подаръци и както си излизахме от магазина /аз бях поне с 10 торби/ ме пусна и седна в една локва. Аз дърпам, той реве, бабички се кръстят покрай нас и накрая дойде един чичко, занесе ми торбите до колата, каза ми че с това дете много има да патя и така приключи пазара.

# 251
И Ники се пазари нон стоп за бонки - още като си отвори очите иска. Хем късно го светнах по въпроса преди около  месец и половина, ама много бързо свикна. У нас бонките ги "носят" джуджетата като се храни. Обикаля цялата къща да търси, а  аз му ги оставям през това време под елхата. Купувам тези марципанените калинки или колички. Но след ядене почти винаги яде или давам сок. Но много се нервя на улицата като решат да го "почерпят" обикновенно преди обяд или вечеря. И не са продавачки а обикновено други майки, дето постоянно носят пръччки и бонбони.

# 252
  • София
Привет, мамита!
Честит Игнажден и честит Имен Ден на Оги на Кайрен!  Hug Hug Hug
Андж, да е жива и здрава маман!   bouquet За Любо много цунки-гунки  Hug
Ели, с удоволствие прочетох статията. Еви е страхотна  Flutter Hug
Отиваме да празнуваме - аз си имам и Оги /мъж ми/ и Игнат /чичо ми/. Пийте по едно за здраве  Wine Glass Wine Glass Wine Glass beer

# 253
Отиваме да празнуваме - аз си имам и Оги /мъж ми/ и Игнат /чичо ми/. Пийте по едно за здраве  Wine Glass Wine Glass Wine Glass beer

Живи и здрави именниците ти!   bouquet Весел празник!

Оги на Кай Рен днес ли празнува? Ако да:
Да е весел, палав, здрав и щастлив Оги! Честито, Кай Рен!   bouquet  Hug

# 254
  • София; Дружбето
Анджи, надявам се Любо вече да е забравил инцидента Hug
Ето я и нашата елха, нещо не догодих снимкитеhttp://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9498562

Общи условия

Активация на акаунт