Коледни Февруарчетата!

• 13 641
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Весело изкарване на празника днес  Hug
Всички сополиви и кашлящи - бързо възстановяване.
И тук да благодаря на Радостчето / къде се загуби бе скицо ? / за Коризалията която препоръча - вече само с нея спасявам Ивка от сополите Peace
Ние вчера посрещнахме Дядо Коледа отново в поделението на тати. Но не дойде с шейна с елени, защото се били уморили  Laughing а с верижна машина  Joy Беше много забавно.
Ето как идва:
Хубав ден на всички Simple Smile

# 76
И ние пропуснахме партито  поради болест - този път цялото семейство....Но с удоволствие ще разгледам снимките Simple Smile
Аз коризалията я пробвах веднъж, тък като тука има много доволни от нея, но при нас нямаше никакъв ефект - сополите текоха като река 3 дни. Кажете, един ден достатъчно ли е да се взима коризалия, или трябва по-дълго лечение?

# 77
Коризалията я давам почти през час няколко дни, докато имат сополи, иначе едва ли ще има особен ефект при силна хрема.
Партито мина супер, децата си играха, нямаше много сблъсъци и писъци, а Никол проведе олимпийска подготовка на пързалката , hahaha  така каза баткото, който я наглеждаше.
Яско получи книжки, което за него е страхотен подарък. Сега ще пада голямо разглеждане. Благодаря на Петито и Валя.   bouquet   Heart Eyes
Вале, спомена нещо за фигурките и какво символизират, нашите са слон и костенурка.
Съжалявам, че много деца не успяха да дойдат, но може да направим и февруарско парти за рождените дни и да наваксаме.  Grinning

# 78
Да, наистина партито беше много приятно! Спокойни и играещи бяха децата  Grinning Някак много бързо мина... Ангел заспа моментално в колата  Mr. Green Благодарско, Биби, за возенето!  Hug Благодаря и на Аврора и Аним за включването в оргазизацията.
Всички болни дечица бързо да оздравяват и да се стягат за февруарско парти!  Laughing

# 79
  • София
И аз да се отчета Mr. Green Много весело си изкарахме и много се радвам, че ви видях всички...децата са невероятни Hug

Вале, спомена нещо за фигурките и какво символизират, нашите са слон и костенурка.
Мда, съвсем забравих за символите Blush Ето ги:
жаба - пари, благоденствие
слон - щастие, късмет
костенурка- мъдрост, търпение, дълголетие
крава - благосъстояние, плодородие..свещена
пингвин - благородство
сова - мъдрост, знания

Снимки по-късно ще кача, че ми паднаха батериите Blush

# 80
  • offshore & overseas
В крайна сметка и ний се озовахме на веселото парти! Party Беше много приятно, наистина! Радвам се, че се видяхме!  Hug

На Кали се падна пингвин, но докато я събера от пързалката, пропуснах и томбола и всичко, та ако някой обясни какво се случи, ще съм благодарна...

# 81
Хайде и ние се събудихме от следобеден сън  Grinning Сега видях, че Крис е изтеглил крава значи ще сме благосъстоятелни, а плодородието се надявам да не се отнася за мен  Laughing поне не още една година. Ние също сме много доволни, дечицата са страхотни и всички се държаха чудесно, нямаше ексцесии. Крис много се забавлява и като се прибрахме рева не искаше да слиза от колата, явно му се играеше още  Crazy Мак беше ни много приятно да си имаме компания  Hug Чакаме снимки с нетърпение. Мауче дечицата си изтеглиха всеки сам по едно животинче и получиха подарък според лепенката на целуфанчето.

# 82
  • Стара Загора
Ми хайде давайте снимките бре, що ни държите в напрежение ? Laughing

# 83
Качих снимки, но албума се вижда след въвеждане на паролата.  newsm78  Направих го личен и явно от там идва проблема, може би.  Crossing Arms

Досега си играх да качвам снимки, но явно нещо съм оплескала, защото албума не се вижда. Направете нов.  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 16:49 от AvrorA

# 84
  • Стара Загора
Аз го виждам албума.
Лелеее големи деца имаме вече, няма ги онези бебешки физиономии  Hug Много са сладки. Peace

# 85
Да, сега и при мен се появи, тъкмо ме беше хванала нервата.  Blush

Лелеее големи деца имаме вече, няма ги онези бебешки физиономии  Hug Много са сладки. Peace

Вярно е, след партито гледах записа от миналата година и разликата е наистина невероятна.

# 86
  • София
И аз много се радвам, че се видяхме.  Hug Снимки ще кача малко по-късно или утре от работата, че Валето преди малко заспа  #Crazy и сега се хващам с малко домакинска работа.

# 87
Тази вечер ще пробвам и аз да кача снимки.
Да отбележа, че не съм преглеждала какви дискове съм ви дала, надявам се да съм уцелила купчинката(вкъщи има мноого дискове)...  Mr. Green

Малко видео... Ангел се прави на библиотекар

# 88
Хахаха, това Ангелче ми напълни душата, ама и каката добре "преподава". Много са сладки двамката...пу- пу, да са живи и здрави!
Снимките са супер, съжалявам, че ни нямаше и нас 
Sad

# 89
здравейте, най-накря се докопвам до компютъра и аз.
Много добре си изкарахме, видях нови хора, известни ми само като никове Wink
Никол въпреки около 100-те си пускания по пързалката отказа са заспи, нито в колата, нито в къщи, накрая почти насила я приспах в 2:30 и я събудих в 3:30 да ходим на рожден ден, и там беше супер, пчеличката мая в борово, много ми хареса и е доста голямо.
И след целият уморителен ден, успях да я приспа преди 5 минути.
Айде да си правим по-често партита, през зимата, да се умарят децата.
На недошлите, следващият път да дойдат Simple Smile
аааа Алекс има невероятни очи, винаги съм си мечтала за такива, големи, сини и дълбоки... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт