Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява телесната температура (БТ) и как се измерва?
Каква е разликата между двуфазната и трифазната графика на температурата?
Какви са някои методи за увеличаване на шансовете за забременяване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява телесната температура (БТ) и как се измерва?
-
Каква е разликата между двуфазната и трифазната графика на температурата?
-
Какви са някои методи за увеличаване на шансовете за забременяване?
-
Какво представлява римайндърът и как може да помогне в поддържането на хидратацията?
-
Какви са някои методи за проследяване на овулацията?

.Майка ми ще идва при мене на морето и ще ходим на плаж и т.н-да има и аз да ви се похваля с тен като се върна пък и да мого и аз да кандидатсвам за класацията на негърчетата-че Светли да не е самичка 
седмица.
и много слънчиви усмивки 
Настроението е добро от началото на седмицата и ви пожелавам да си остане такова, че и отгоре.
Според вас има ли надежда да сме успели този месец? Може да ми викате питанката, че много въпроси задавам, но да ви кажа - вие сте ми опора и ценя вашето мнение много! Весел ден и благодаря, че ви има!Черпя ви с по едно кафенце сега
и палачинки
изяде сладките на младоженците. 

и 4акаме снимки после 

от седмичка чета какво се пише из форума и честно да ви кажа много ми е интересно. Бих искала да Ви попитам възможно ли е още на 10 ден от предполагаемо забременяване да ти се пишка по често и от седмица по рано да имаш гадене постоянно?А в гърдите ми няма никакви промени.А и друго искам да ви попитам възможно ли е да има ову на 7 ден от цикъла, при цикъл 28-30 дни?