Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 68

• 41 041
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
Ванче, искам да те питам от какво си си направила джиджавките за изрязване на фигурки от тесто.http://van444eto.multiply.com/photos/album/3/3#40. Аз откакто влезнах във форума с рецептите за торти съм като зомбирана- само за това мисля. И сега искам да си направя шаблонче за изрязване на съвсем мънички цветенца.Проверих по магазинете ,но нямат такива малки шаблончета .Пробвах да си направя от капачка на буркан-не стана, дори измъкнах едно копче от проходилката на беба,защото ми заприлича на цвете, но от другата страна се оказа кръгче Embarassed
Мама Яни, гледах  тортите в твоя албум, имаше една с надпис "Краси Христо 6 години" ,искам да те попитам украсата от сметана и марципан Варна ли е ?

А ако сложа върху марципан Варна желатин, желатинът няма ли да разтопи захарното покритие.Искам да си направя езеро с патенца, а единственото покритие, което съм ползвала е марципан Варна ,затова толкова питам за него

# 121
  • Czech Republic
Сега, да ви докладвам - Гласувах в кейкцентрала с 5 звездички за наште две момичета - Дими и Ванчето, като на всички останали им нашатках по 0 звездички, защото победителят накрая ще се определи по броя на получените звездички...

Приканвам всички, които са се регистрирали там да не пропуснат да гласуват! с 5 звездички за наште мацки
Mr. Green

Рапорт даден  Laughing

Добро утро!

Сега ако кажеш и кои са тортите и къде да ги намерим.... Щото аз започнах да разглеждам, ама то край няма!

ПС. Сигурна съм, че тортите на нашите момичета са много идейни!

# 122
  • София
Сега, да ви докладвам - Гласувах в кейкцентрала с 5 звездички за наште две момичета - Дими и Ванчето, като на всички останали им нашатках по 0 звездички, защото победителят накрая ще се определи по броя на получените звездички...

Приканвам всички, които са се регистрирали там да не пропуснат да гласуват! с 5 звездички за наште мацки
Mr. Green

Рапорт даден  Laughing
Готово!
Ето линковете, за да си спестите търсенето: http://www.cakecentral.com/modules.php?name=gallery&file=dis … e&pid=1304107
опа, не видях тортата на Ван444ето, пуснете линка, моля!

# 123
Ванче, искам да те питам от какво си си направила джиджавките за изрязване на фигурки от тесто.http://van444eto.multiply.com/photos/album/3/3#40.
Точно тези са си готови формички за курабийки. Първите на всеки ред са оригиналните, а останалите съм преправяла. Постоянно си купувах разни ламаринени формички и ги реформирам в различни форми. ТЕЗИ ги правих от кутийка от бира.

И сега искам да си направя шаблонче за изрязване на съвсем мънички цветенца.Проверих по магазинете ,но нямат такива малки шаблончета .
Тези малки цветенцаааааа.... колко сълзи излях тука за тях.... колко мрънкане му хвърлих...... От какво ли не пробвах да и ги направя..... най-сетне се прекръстих и си взех Комплекта на Уилтън и един инжектор за такива нюню-цветенца. Заради тях, Райчето не смее да дойде в България, защото колко целуване я чака........   bouquet

опа, не видях тортата на Ван444ето, пуснете линка, моля!
http://www.cakecentral.com/modules.php?name=gallery&file=dis … e&pid=1304618
изгубил се е измежду замъците... Joy

# 124
Момичета,я кажете как точно да гласувам,че не съм много добре с езика,а имам регистрация там

# 125
  • Gabrowo->Sofia
Рапорт даден - 5 звезден глас е даден за барбароните и за жбата.  Simple Smile

# 126
Гласът ми е даден Peace Два пъти по 5 звездички.

Иринка, отваряш снимката за която искаш да гласуваш, отдолу излизат едни няколко реда със звездички. Там където е последния ред със звездички - те са пет, натискаш ги и даваш лептата си Hug

# 127
  • София
Гласувах и стискам палци!!!
За гласуването - кликваш в/у снимката, отваря ти я по-голяма и ти дава звездички под самата снимка (0,1,2,3,4 или 5 по-плътно сини), кликваш в/у броя звездички, с която искаш да оцениш и готово. Изписва се каква оценка си дал и дава възможност да коригираш вота си!
Току-що видях, че Крисче също е отговорила, но нищо... Simple Smile

# 128
Крисче,didocia,благодаря ви  Hug Гласувах и аз  Peace

# 129

Тези малки цветенцаааааа.... колко сълзи излях тука за тях.... колко мрънкане му хвърлих...... От какво ли не пробвах да и ги направя..... най-сетне се прекръстих и си взех Комплекта на Уилтън и един инжектор за такива нюню-цветенца.

Ванче,точно тях ли дядо Коледа чакаше да ти ги донесе? И ако не е тайна колко ти излязоха,ако намеря на кого ще си ги поръчам,че и аз доста се измъчвам като искам да си направя.

# 130
и аз гласувах за най-добрите 2 торти  newsm44  а кога ще излязат резултатите?

# 131
  • Пловдив
И аз си дадох гласа, и да се подразня любителите на шоколадов кувертюр. Днес си взех на ION от Торнадо за 8лв. кг. Не е от най-евтините, но си струва. Развасовката е 2кг. Ванчеееее, ако си послушна мога на 31-ви да взема едното килограмче (ако искаш де). Вътре са 2 блокчета по 1кг  Simple Smile

# 132
А ако сложа върху марципан Варна желатин, желатинът няма ли да разтопи захарното покритие.Искам да си направя езеро с патенца, а единственото покритие, което съм ползвала е марципан Варна ,затова толкова питам за него
аз пак да си питам Embarassed Embarassed Embarassed дано не досаднича много

Ванче, точно пък за кутийки от бира не се бях сетила ooooh!

Сега и аз ще гласувам за тортите

# 133
И аз си дадох гласа, и да се подразня любителите на шоколадов кувертюр. Днес си взех на ION от Торнадо за 8лв. кг. Не е от най-евтините, но си струва. Развасовката е 2кг. Ванчеееее, ако си послушна мога на 31-ви да взема едното килограмче (ако искаш де). Вътре са 2 блокчета по 1кг  Simple Smile
Ще се дразним, така ли??? Добреееееееее........ Айде да ти го върна: Точно това кувертюрче, на точно тази фирма, и точно тази разфасовка /2х1 кг/ ги има в Метро по 7 лв - килото... hahaha hahaha hahaha
това не пречи да ми дадеш 1то блокче, щото децата го обожават и ще си го хапнем като нищо.... Wink

Ванче,точно тях ли дядо Коледа чакаше да ти ги донесе? И ако не е тайна колко ти излязоха,ако намеря на кого ще си ги поръчам,че и аз доста се измъчвам като искам да си направя.
Тях, да! Но случая по доставката беше по-особен и затова не искам да коментирам крайните цени.

# 134
  • Пловдив
pavi04, желатинът разваля всяко захарно покритие. Направи си езерце от жилибонки, като ги разтопиш. Те стягат по-бързо, но преди това им направи подложка от Варма.

Ванчеееее, абе аз знам, че и в Метро го има, ама е 7лв. когато е на прИмоция  Mr. Green
А в Торнадо винаги си е на 8лв. По-скъпичко е, но пък по-често имам път към тях.
Ако наистина искаш ще ти го дам, ама щом си купуваш от Метро  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт