.Няма те цяла седмица, днес те предупредих без повече такива отсъствия, а ти що срещи си уреди...
.Толкова се смях на Ники с циците
.Браво, че сте си починали и поглезили 
.
/сигурно усеща, че наближава яслата/
, ако е за вас-ще стане
.На теб сега ти се виждат малки стаите, а ние като взехме нашия, не бях го виждала един месец от огледа и като платихме в банката и взехме ключовете, направо се разревах това ли ще изплащаме толкова години
.За пъри път чувам някой да се оплаква от голяма вана
.Че пише на него да се избягва зоната около сърцето и аз за всеки случай мажа само петичките /знам къде е сърцето, не е за това 
.Сещате ли се за нещо интересно, с което да можем да си играем и двамата, време ли им е за пъзели
.Че пише на него да се избягва зоната около сърцето и аз за всеки случай мажа само петичките /знам къде е сърцето, не е за това
, купих веднага, намазах я днес преди обедния сън и спа значително по-спокойно. Кашлицата май й нея я овладяваме полека, давам й от английското сиропче. Тя не й е дълбока кашлицата, някак си от гърлото като че ли идва само
Надявам се днес да е последният критичен ден и утре вече да се похваля със значително подобрение 

Не е справедливо.
Да не говорим, че и кварталът не е по-хубав.
А пише ,че е подходящ за възрастта му. Но като изостава с четенето.
Затова пък с часове играе с него - хвърля елементите, те дрънчат в паркета, после ги търсим и т.н. На ден го подреждам поне по 10 пъти, а неговата работа е да го разваля.

, много ми е сладка. Още повече, че понякога не си улучва устата, а си поставя пръстчето, примерно, до носа 

Ако знам, че не мога да си купя нищо без рецепта , ще се побъркам 

, шегувам се.
. Не очаквах толкова време да чакаме. Вечерта бяхме на рожден ден на свекървата и годишнина от сватбата им. Митко много се забавлява с другите деца и с техните играчки.

Нещо ме е подлегнал един бъбрек и вчера цял ден се превивах, та хич не ми се разделяше с топлата завивка, ама няма как
Дано е свободна, че не ми се стои сама.
Сега трябва да отида да ми изчистят един кариес, че ме наболява, а дупчицата е микроскопична, но явно отвътре си работи
Стискам палци всичко да приключи нормално и да ни го покажеш, да видим ние толкова ли са малки стаите
За чистенето на ваната и аз ще си премълча
Не, че имаме или сме имали някога такова нещо, ама и душ-кабината ми стига
Добре, че нямате място в банята и за таквоз чудо, че тогава щеше да ти се отели вола
А Лили постояно "Тата, тата, татееее, татееее...!"
Аз и викам "Кажи 'маааа-ма' !" , а тя се подсмихва леко иронично и "Тааа-та!"

Лили има подарък от Юлчето такива мечета, но съм ги скрила заради батко и , ама май ще трябва да ги вадя
А той пъзели реди от 3 годишна възраст, но от онези картонените
Това ме подсеща, че трябва да му купя нов.
Лилия много се забавлява с топки от най-различен размер
Сядаме една срещу друга и си я търкаляме, а от няколко дни рита из цялата къща една по-лекичка, която майка ми и подари за РД на батко и
По-късно може да ти покажа снимка на Лили 
Шегувам се, Ели
Ако имаш време , възможност и желание, звънни
Ние днес окончателно ще разберем дали ще идваме на 19-ти, но ако нещо се обърка, ще изврънкам Сашо да дойдем на 18-ти
Ти ще изпълняваш ли някаква функция на панаира или по друга работа ?

Ние уж много се канихме тази година и пак никъде не отидохме
То какво да ми липсва нещо, като не знам въобще какво е
Лилия пък ми върти зърната като копчета на пералня 
Ако ми беше по-наблизко щях да се наема да гледам двете хубави дечица 
И аз имам една червена чанта, която много си харесвам, обаче няма с какво да я нося
Дано и на теб ти мине бързо от АБ 
А и Дианчето след това за Любачето
Ицко и той мина през този период, а сега не дава да кажа дума, че съм грозна, погрозняла,..То май и не е много хубаво да се говори така пред децата, понеже като беше мъничък, майка ми явно го е споменавала пред него и той един ден хванал лицето и с две ръчички и с един мил тон :"Ух, каква си ми миличка! Ух, каква си ми грозничка!"
Откъде да знае детето, че тази дума не означава нещо хубаво, то ни вижда с най-хубавите си невинни очички 

, но както вече писах, не мисля, че има зависимост. То си е генетично, както се сетихме от Арабелка
Важното е, че всичко с днешна дата е наред 

Надявам се, че няма да му се отрази на постоянните зъби 

С квартирата ще коментирам, когато име нещо сигурно, сега е само лутане, търсене и огледи. Нищо конкретно.
Имам си още едно пъпчиво детенце в къщата
Сутринта хлъцнах, като се събуди
През ноща проплака, имаше температура, но ниска и не му дадох нищо. Реших, че е от зъбчето, а то какво било
Много е сладичък...един такъв пъпчивко
Засега е мнооого различно от при брат му. Пъпките са съвсеееем мънички и не приличат на мехурчета, освен, ако не се вгледаш. Малко, като алергичен обрив. Ще видим как ще продължи.