НОЕМВРИЙЧЕ на разходка,ходи с пъргава походка

• 14 627
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, я кажете тази ваксина за шарките къде се слага? Thinking

# 271
Ами не помня  newsm78 Май в ръката беше  newsm78

Медхен, маже се малко, да не вземеш да прекалиш. Мацва се една точка между веждите само.

А в неделя ще се срещаме ли??? Че вече съм цанила Младен за детегледачка

# 272
  • София
Алооо, лиглииии  newsm47
Какви кексчета и пици се раздрават тук  Thinking

Медхен, малко прекаляваш  smile3516.Няма те цяла седмица, днес те предупредих без повече такива отсъствия, а ти що срещи си уреди...  Twisted Evil.Утре сутринта ще си поговорим  Mr. Green

Галакси, колко парчета каза...я си помисли пак  smile3534.Толкова се смях на Ники с циците  Joy Joy  Heart Eyes.Браво, че сте си починали и поглезили   love001

Дианка и Юлче, пак ни омагьосвате вие със синовете  Laughing.Как ми се иска Александър да започне да говори вече /и да ми прави комплименти, де  Embarassed/.Той още не казва чисто "мама", ама айде  Joy.
Между другото от поне 2 седмици престана да ме гушка и стиска, преди идваше от време на време и с всичка сила се допираше до мен, все едно ме целува  Embarassed.Сега нещо ме разлюби  smile3518 /сигурно усеща, че наближава яслата/

Мерси за похвалите около Цецето, не че имам нещо против да отнеса някоя, ама в случая нямам пръст в тая красота, там съм само изпълнител, каквото ми кажат, това правя.То на човек направо да му се дожени като гледа, хем не съм привърженик  newsm47

Ванилия, стискаме палци с апартамента  Hug, ако е за вас-ще стане  smile3525.На теб сега ти се виждат малки стаите, а ние като взехме нашия, не бях го виждала един месец от огледа и като платихме в банката и взехме ключовете, направо се разревах това ли ще изплащаме толкова години  Joy.За пъри път чувам някой да се оплаква от голяма вана  Laughing, ще си правиш там спа процедури, виж я Галакси  Laughing

Юлче, ти смело ли мажеш гърдичките с тоя Пулмекс  newsm78.Че пише на него да се избягва зоната около сърцето и аз за всеки случай мажа само петичките /знам къде е сърцето, не  е за това  Embarassed/

Тотонто, целувки за вас с Лильонката, не се впускай в такива мисли, нали всичко е минало и сега си гледаш и една малка сладка глезанка  Heart Eyes

Омръзна ми да взимам само книжки на Александър, то ако на мен ми е омръзнало, какво ли щеше да каже милото, ако можеше да говори  Joy.Сещате ли се за нещо интересно, с което да можем да си играем и двамата, време ли им е за пъзели  newsm78

# 273
Юлче, ти смело ли мажеш гърдичките с тоя Пулмекс  newsm78.Че пише на него да се избягва зоната около сърцето и аз за всеки случай мажа само петичките /знам къде е сърцето, не  е за това  Embarassed/

Щяхме да съборим блока с Младен от смях.
Да, мажа смело, без зоната около сърцето и гръбнака. Тоест от лявата страна мажа отгоре към врата и носко долу на края на ребрата, а от дясната страна мажа навсякъде.

# 274
  • София
Привет.

Струва ми се, че Василия има подобрение, прахчето за разстройството подейства моментално и поне не е дрискала днес. Юле, благодаря, че ми каза за Пулмекс-а  Hug, купих веднага, намазах я днес преди обедния сън и спа значително по-спокойно. Кашлицата май й нея я овладяваме полека, давам й от английското сиропче. Тя не й е дълбока кашлицата, някак си от гърлото като че ли идва само  newsm78 Надявам се днес да е последният критичен ден и утре вече да се похваля със значително подобрение  Praynig
Между другото, аз съм на антибиотици, вирусът ме гътна вчера със страшна сила, задънена съм отвсякъде и реших да не отлагам, че ако и аз сдам багажа, няма как да се гледаме двечките. Уж карах скоро някакъв вирус, мислех, че скоро няма да ме повтори, но явно и преумората и напрежението в последните дни са ми дошли в повече и имунната ми система се е сринала направо. Айде стига съм се оплаквала. Всички болни дечица да оздравяват! Hug Hug Hug

Явно по-късно ще си дописвам, че балеринката плаче за внимание...Приятна вечер!

П.С.Малееее, аз Василия я оплесках навсякъде с Пулмекс-а  Shocked, какви ми ги говорите. ДАно от един път да не стане някоя беля....

# 275
Момичета, я кажете тази ваксина за шарките къде се слага? Thinking
В ръчичката.

Цеце, бързо оздравяване на вас с Василия!

Таш, нямаше да се оплаквам, ако имаше място и за душ кабина, обаче няма. А всеки ден СПА- процедури ще ми дойдат множко. Laughing И аз заради парите мрънкам - тоя апартамент струва два пъти повече от сегашния, а не е два пъти по-голям. Thinking Не е справедливо. Joy Да не говорим, че и кварталът не е по-хубав.

За пъзелите - май не им е време още. Рони си играе с един от лятото и още не може да го подреди. А е много елементарен - на една дъсчица има 3 реда с наредени по 5 броя дървени плочици с картинки на животни. Отдолу надпис с името на животното. Е, още не може да го нарежда правилно. Joy А пише ,че е подходящ за възрастта му. Но като изостава с четенето. Wink Затова пък с часове играе с него - хвърля елементите, те дрънчат в паркета, после ги търсим и т.н. На ден го подреждам поне по 10 пъти, а неговата работа е да го разваля.

Бързо оздравяване на малки и големи! Hug

# 276
Пуф- паф, пуф-паф. ттууууу - тууууу!  hahaha

Ники когато нарежда едни кубчета и така вика, ама не така чисто, ама "пу-па-пу-паа",
от вчера вече казва и "сссссссссссссс/, което в превод е шшшшштттт" с пръстче пред устата,/
като трябва да се пази тишина и така се обърне към мен и "ссссс" Simple Smile

Днес беше голям киселоч, по едно време така му креснах, че псоле ми идеше да си метна нещо на главата, ама късно. Дойде ми на всичкото отгоре, поизнервено ми беше. Само лежах, а и като снощи не спах съм още по-уязвима към мрънканици и крясъци.
Много ме затруднява с това неговорене, само протяга ръце, сочи, "ъъъъъъ-ъъъъ, еее---еееее:", искам да ми казва като го питам, "ДА"., Искаш ли вода - Да, Искаш ли да ядеш, ДА?! А той мълчи.  Laughing

Таш - 4 парчета, честнО! Забравих да ви похваля с Цеци каква красота разгледах по снимките, представих си се пак младоженка...., ама на 14 Февруари.

Ванилия като те слушам как обясняваш за нечестностите по апартаментите и неоправданите пари, все едно аз го пиша.
 И ние сме на този хал, хубави апартаменти, много хубави, ама искат майка си и баща си бе, стоят си по 3-5-6 мес и никой не ги наема, ама не ги дават! А други на същото място и супер бедно и селско изпълнение искат същите пари, само защото е в даден квартал. Комунисти Simple Smile  Sick

Да - за Пулмекс бебе и аз мажа доста деликатно, че четох да не се нанася около зоните на сърцето. Дано не ни достига и нас някакво грипче, че само това ни трябва. Днес беше много студено.

Питане - забелязах преди седмица от вътрешната старна на долните зъбчета, т.е/ на 1 зъбче има някакво беличко петънце, като зъбен камък е на пръв поглед. Но е с по-различен цвят от зъба. Дали това е нещо , което трябва да ме тревожи, забелязвали ли сте нещо подобно, все пак това са зъбчета, които ще паднат до някоя друга годинка, но....?

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 20:05 от Galaxy_26

# 277
Гале, на Елица "шшшшшт", с пръстче пред устата, й е един от любимите номера. На мен също  Joy, много ми е сладка. Още повече, че понякога не си улучва устата, а си поставя пръстчето, примерно, до носа  Crazy
Много се смях и аз за циците  Laughing
Таш, раничко е за пъзели. Ние също имаме подобен, като този на Рони. Само че е още по-елементарен - само с три животинки на него  Laughing Е, с времето ги понаучи кое къде се слага /и то не винаги улучва, понякога ги бърка/. А дори и да улучи правилното място, много често не нацелва точно гнездото и натиска ли, натиска, напъва, ядосва се, че не влиза  Crazy
Или от тези играчки, с дупките, през които прекарваш различни формички. Ако случайно стане номера и успее да провре формичката през правилната дупка, после се опитва да вкара всичките останали, също през нея  Laughing Има една подобна къщичка. Сега съм прибрала формичките и съм й дала да вкарва една щипка, че тя поне минава, без проблем, през всички дупки  Mr. Green
Разсмя ме с вашия апартамент  Joy
Ванилия, много бързо подстрига Рони  Joy
Аз, също като Дита, не смея да отрежа лимбите  Laughing По-късно ще почнем да сгъстяваме косата  Laughing
Аз ти приказвам така за лекарствата, но съм изпадала в същите шашканици, като твоите. Беше ми останало едно шишенце Инфакол и майка ми го поиска за едно бебенце. Да, обаче, цяло лято си го държах на стайна температура, а на кутийката пише да се съхранява до 25 градуса. В началото, отказах да й го дам. След настояването й, го дадох, ама така ме глождеше, да не натровим нещо детето  Embarassed Нищо не му стана, разбира се  Laughing
При вас, всякакви лекарства ли продават с рецепта  Shocked Ще си умра, ако живея на такова място. Аз, където и да отида, съм като подвижна аптека, ей така за спокойствие  Crazy Ако знам, че не мога да си купя нищо без рецепта , ще се побъркам  Laughing Не говоря за антибиотик, такъв понякога си позволявам да назначавам, само на себе си  Mr. Green Другите, в семейството, ги пращам задължително на доктор. Но и за температуропонижаващо, ако се редим пред кабинета... Crazy
Годишнината, ще я отпразнуваме по-късно, в началото на март. На деня, ще съм сама, за съжаление. Само телефонна лИбоФ ще водим  Crazy
Успех с договора за апартамента!
Пък малка вана не ти трябва. То като не можеш да се излегнеш като хората в нея, за какво ти е, да се свиваш само вътре.
От мен да мине, няма да отварям дума за чистенето на вани  Mr. Green Mr. Green hahaha
Да не вземете сега да се откажете  Stop, шегувам се.
Цеце, бързо оздравяване и на двете ви! Дано се размине Василия с антибиотика!

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 21:31 от арабела

# 278
  • София
Здравейте!

Днес ни взеха кръв за електрофореза. Резултатите ще ги знаем чак след една седмица  Sad . Не очаквах толкова време да чакаме. Вечерта бяхме на рожден ден на свекървата и годишнина от сватбата им. Митко много се забавлява с другите деца и с техните играчки.

За прически си говорите -  Митко го подстригах на половин година, защото не можех да изсуша чимбера му след баня. След това го подстригвахме лятото с машинка. На скоро пак опитахме, но той не позволи с машинката, та го гонихме из къщата с ножици и гребен.. резултатът беше уникално етажиран  Confused

Към питането на Галакси - не знам дали говорим за едно и също, но на Митко върху два от зъбите има нещо като втори слой бели петна. Все едно, че млякото може да боядисва зъбите и два от тях са боядисани от части. С четка за зъби не се маха.

Весе, малка сладрурана е щерката  blahblah
Катя, ЧРД на таткото ви!
Гале, уххааа, вЕрно супер уикенд!
Сонче, надявам се да оползотоворите ваучерите за СПА  Peace

Бързо оздравяване на всички дечица и на болните майки!  Hug Praynig

# 279
  • София
Добро утро . По едно кафенце от мен и успешен ден.

# 280
Иво и Дани също имат бели петна. Мисля, че това е не напълно изграден емайл, което се оправя с времето. Иво е ходил на зъболекар, но аз забравих да питам, пък и зъболекарят нищо не каза. Сигурно е нормално  newsm78

# 281
Добро утро!

Днес въобще не ми се ставаше  Tired Нещо ме е подлегнал един бъбрек и вчера цял ден се превивах, та хич не ми се разделяше с топлата завивка, ама няма как  Confused Сашо е за последен път на кормуване и ние ще си се гледаме у дома двечките. Смятам по-късно да си поканя една дружка да поклюкаме малко, па и да обсъдим мъжете  Sunglasses Дано е свободна, че не ми се стои сама.

Все забравям да ви кажа, Арабелка, Канелка, че пастите, които си купих , дават много бърз и страхотен резултата  Shocked Не мога да повярвам, че така лесно и бързо може да се оправи този проблем. А се мъчих 7 години  ooooh! Сега трябва да отида да ми изчистят един кариес, че ме наболява, а дупчицата е микроскопична, но явно отвътре си работи  Rolling Eyes

Канелка
, няма да ви честитя все още апартамента, че да не се объркат нещо нещата в последния момент  Peace Стискам палци всичко да приключи нормално и да ни го покажеш, да видим ние толкова ли са малки стаите  Wink За чистенето на ваната и аз ще си премълча  Sunglasses Не, че имаме или сме имали някога такова нещо, ама и душ-кабината ми стига  Stop Добре, че нямате място в банята и за таквоз чудо, че тогава щеше да ти се отели вола  Mr. Green
Викаш , Рони не те удостоява с едно "мама", а? Пак си добре, щом и "тати" не казва, има консенсус  Sunglasses А Лили постояно "Тата, тата, татееее, татееее...!"  Crazy Аз и викам "Кажи 'маааа-ма' !" , а тя се подсмихва леко иронично и  "Тааа-та!"  Joy

Арабелка
, нещо съм пропуснала аз за годишнината ви  Rolling Eyes Мисля, че се сещам защо  Sunglasses
Добре, че с Канелка пояснихте за какъв вид пъзели става въпрос, че направо се шаш-паникьосах само моите деца  ли са толкова назаднали  Crazy Лили има подарък от Юлчето такива мечета, но съм ги скрила заради батко и , ама май ще трябва да ги вадя  Peace А той пъзели реди от 3 годишна възраст, но от онези картонените  Peace Това ме подсеща, че трябва да му купя нов.

Таш, вземи на Александър топка  Peace Лилия много се забавлява с топки от най-различен размер  Peace Сядаме една срещу друга и си я търкаляме, а от няколко дни рита из цялата къща една по-лекичка, която майка ми и подари за РД на батко и  Laughing А и Елица на Арабелка откога казва "Голлл!"  Wink По-късно може да ти покажа снимка на Лили  Wink

Пица за Елица и Росица  Party  Joy Шегувам се, Ели  Hug Ако имаш време , възможност и желание, звънни  Peace Ние днес окончателно ще разберем дали ще идваме на 19-ти, но ако нещо се обърка, ще изврънкам Сашо да дойдем на 18-ти  Peace Ти ще изпълняваш ли някаква функция на панаира или по друга работа ?

Софи, ще се радвам, ако успеем да се видим и с теб  Hug

Скреч,
извини ме, ако съм пропуснала , но защо ви взимат кръв за електрофореза?
Дано са добри резултатите  Hug

Ооо, Гале, ми ти си за завиждане  Sunglasses Ние уж много се канихме тази година и пак никъде не отидохме  Confused И добре, че така и не сме се наканили, че като гледам парите как се топят, пак щяхме да сме като църковни мишки  Mr. Green Пък и на мен не ми липсват такива глезотийки  Whistling То какво да ми липсва нещо, като не знам въобще какво е  Joy
До къде стигнахте с издирването на апартамент?
Относно почукването по гърдите и бедрата, още дъъълги години ще го изпитваме  Mr. Green Аз много ясно си спомням как почуквах мама в банята, а и Ицко понякога все още го прави  Crazy Лилия пък ми върти зърната като копчета на пералня  Crazy

Сонче, дано успеете да си оползотворите подаръка  Hug Ако ми беше по-наблизко щях да се наема да гледам двете хубави дечица  Heart Eyes
Нищо, че е лачена чантата, давай да я видим  Hug И аз имам една червена чанта, която много си харесвам, обаче няма с какво да я нося  Mr. Green

Цеце, радвам се, че Василия върви към оправяне  Hug Дано и на теб ти мине бързо от АБ  Praynig

Юле, много сладко ми стана като разказа за Иво  Heart Eyes А и Дианчето след това за Любачето  Heart Eyes Ицко и той мина през този период, а сега не дава да кажа дума, че съм грозна, погрозняла,..То май и не е много хубаво да се говори така пред децата, понеже като беше мъничък, майка ми явно го е споменавала пред него и той един ден хванал лицето и с две ръчички и с един мил тон :"Ух, каква си ми миличка! Ух, каква си ми грозничка!"  Sick Joy Откъде да знае детето, че тази дума не означава нещо хубаво, то ни вижда с най-хубавите си невинни очички  Heart Eyes

Деска,
вие имунизацията ли ще правите? В ръчичката се слага  Peace
Моля те, остави букличките на Симонка-бонбонка  Heart Eyes
Аз не съм забелязала да има връзка между подстригванията и гъстотата на косата  Rolling Eyes Все си мисля, че няма логика. Може би , ако се обръсне детето  Mr. Green Иначе от доста време наблюдавам малките момиченца около себе си, за да знам какво да правя и аз   Whistling , но както вече писах, не мисля, че има зависимост. То си е генетично, както се сетихме от Арабелка  Wink  Laughing

Тотонто, няма да си спомняме лошите моменти  Hug Важното е, че всичко с днешна дата е наред  Peace

Аууу, много се набутах днес  Mr. Green Катюшката ме изпреварила с кафенцето  Whistling
О, да , и Лили има бели петънца по емайла, а Ицко черни  Tired Надявам се, че няма да му се отрази на постоянните зъби  Praynig

Айде, протривам вече ръце, че Сашо отиде да ми вземе 2 малки пратки от пощата  Party

# 282
Вашият сутрешен поздрав от мое име  е това: http://www.vbox7.com/play:f6bcba99
 Изпих си кафенцето, изядох отново 3 парчета какс, ужас.... не мога да се спра, после мрънкам, че съм дебела, еми..... много си се дразня така. Ники се събуди само в 3 и нещо, изпи много АМ и до 7,15 спа... сега  седи и се смее на някакво детско.
Успокоих се, че и вашите деца имат бели петънца по зъбките, мислих си че е защото до сега не съм ги миела.
Роси - за какво бяха тези пасти за зъби? Пусни им "заглавията"  hahaha С квартирата ще коментирам, когато име нещо сигурно, сега е само лутане, търсене и огледи. Нищо конкретно.  Cry
Скреч - ще стискаме палци за седмица, докато се разбере.
Катюш - мерси за кафето и после и на Рос. Лека работа.
Таш и Ники много си играе с топки. Търси винаги под кошарата една малка синя и като с енаведе и седи тама докато не я извадя, после играе , играе и пак се заклещи отдолу и му е голям кеф, има надуваеми, гумени, меки и т.н. Момчета.....

# 283
  • София
Добро утро  Hug Имам си още едно пъпчиво детенце в къщата Simple Smile Сутринта хлъцнах, като се събуди Simple Smile През ноща проплака, имаше температура, но ниска и не му дадох нищо. Реших, че е от зъбчето, а то какво било Simple Smile Много е сладичък...един такъв пъпчивко Simple Smile Засега е мнооого различно от при брат му. Пъпките са съвсеееем мънички и не приличат на мехурчета, освен, ако не се вгледаш. Малко, като алергичен обрив. Ще видим как ще продължи.
Той още вчера имаше едни такива пъпчици под памперса, но реших, че е от зъбчето или от престоя при майка ми...както и да е. Явно още вчера е започнало пъпчасването и затова е бил нервничък. Simple Smile
Та, така, това е при нас. Който иска да заповяда, все още предлагаме зараза с варицела  Mr. Green

# 284
Ние май ще пропуснем, при нашата черна серия само и варицела ми липсва  Confused

Общи условия

Активация на акаунт