По-скоро синдром на Аспергер
Гале, аз умея да изглеждам

Немаш акъл, да знаеш! 
Арабела, като много веща по тези въпроси, какво ти е мнението за пастите Рембранд, ползвала ли си? Аз много се изкушавам да ги изпробвам, ама са бая цифра 
Не че ме е гнус от детето, напротив, но все се случва да си задържа дишането от време на време 

Ще ви пиша в скайпа и на двете за да се разберем.
сега като се замисля. Аз просто толкова се зарадвах и развълнувах като ги видях, че в съзнанието ми се запечата щандът с шоколадите защото ние току бяхме награбили 3 броя, на които имаше промоция а и незнайно защо свързвам Юлчето с това лакомство
. Д ане говоря, че от вълнение обърках името на Дани с това на Иво, а Юлчето съвсем спокойно ме коригира 

. Янто ще знам в последният момент - баш както не обичам.

, това съвсем сериозно и още съжалявам, че като се видяхме в Сф аз ти отказах да дойда във вас, защото уж имах друг ангажимент...., но не се бях уговорила правилно и се провали хубавото ми гости, запазвам си го за друг път, ако е удобно. 

Казах "понякога си мисля" , а не "смятам, че е " . Мисля, че има разлика
Арабелка, да взема да ти напиша на лични всичките си опасения, та да ги опровергаеш и успокоиш

И нещо повече, аз установих заболяването му и насочих вниманието на учителките му, та с днешна дата същото детенце се ползва с по-особено внимание, което заслужава и веднъж седмично идва специалист от Хасково, който се занимава с него
За съжаление имах наблюдение върху него от 1,6 до 5 годинки, сега детето е на 6 и майка ми казва, че има напредък
Съмненията ми относно неговото заболяване започнаха, когато майка каза , че е проходил вече , а беше на 1,6. На 2 годинки бяха заедно с Ицко в една групичка в ДГ и имах уникалната възможност почти всекидневно да го наблюдавам . Дтенцето е много хубаво и мило. Не е агресивно, напротив. Харесва си някого и се гуши само в него. В случая това беше майка ми, а когато се появявах аз, идваше при мен. Беше ми много мило, че е избрал точно нас , защото странеше от всички други. Не говореше до скоро, но от съвсем малък непрекъснато повтаряше цифри в една и съща последователност. Бях помолила мама да му бърка цифрите или по-скоро да му ги подрежда по правилния ред, но не, по-скоро той я поправял в неговия си ред. На по-късен етап започна да брои от 1 до 100 , както и от 100 до 1
Живея с един постоянен страх, че някога нещо ще се случи
Стремя се да си повярвам, че съм се оправила , но май въобще не съм.

Светло зелена със синичко 
И мислиш ли, че имаш още нужда 

Засега ще се възползвам от съвета на Арабелка и Лилчо и няма да пипам там, където не ми е работата, че от много стискане, сега ме болят зъраната 
А сега така ли е?
Сега пие мляко от биберон, а вода от чаша . Чаша с накрайник използва само, когато сме някъде навън или когато ляга да спи наобяд 

От плодовете се сещам за дюля и смокиня, но не съм проучвала дали вече са подходящи. Малини, капини давала ли си? Въведох ги с каша и сок, макар че не се котираха много като сок. А, и стафиди може - ситно нарязани, добавени към нещо. Може да пробваш с различни видове кашкавал/сирене - подходящите са пармезан /виждала съм в пюре/, ементал, моцарела, фета /безсолна или обезсолена/ - толкова знам. Аз съм давала само един вид кашкавал засега и 2 вида сирене. Това се сещам, дано съм те подсетила нещо.