Това е тема за БУРГАС!

• 26 787
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Забравих да пиша на ben 78 , че имам доста бебешки дрешки и за момиченце и за момченце, защото много са ми давали за Мая. Най-добре е обаче да се видим и да си избереш, които ти харесват. И изобщо да не чувам глупости за плащане  Laughing Ти къде живееш?
Ами добре... ама аз като се знам каква съм, ти май ще ми избираш, че хич и не разбирам кое е по-добре... все още... дано се науча Simple Smile Ще се разберем, добре Simple Smile
В Бр. Миладинови съм, срещу Механотехникума.
Честито днес на маминките с рожденниците   bouquet Желая ви повече усмивки с дечурлигата и по-малко разправии... Simple Smile (на мен ми предстои живот и здраве да видя какво чудо е туй  Mr. Green )
И на мамата с притеснения  Hug

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 22:17 от ben78

# 196
Информация за amelia-живея на Антим Първи-пресечка е на Богориди Wink

знам я аз къде е Joy  Joy  Joy аз съм на първата й успоредна  hahaha как надуших , а  Mr. Green
ще има с кой да се прибирам след вечерните срещи  Wink

# 197
 За  amelia-Бреййййй каква стана тя,,,,,,,на славянска или фотинова, или може би райна княгиня,сега кажи, че си и възпитаник и на славейковото,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, и твърде вероятно е да се познаваме визуално

# 198
Amelia уреди се ти.  LaughingА моите другарчета отпадат едно по едно. Crossing Arms

# 199
  • Бургас
ПетЯЯЯ, Marussia, Kasidy,  welcome
Като стана скандалът и колко много станахме........... Mr. Green

УишHug
Да ви е жив и здрав Пламъка! Много да ви слуша и още повече да ви радва! smile3525

Честита половин годинка на Божидар на Петя! smile3525

Мегита, момичета преди мен са ти казали много, аз искам само да добавя - бъди силна заради себе си и заради детето си. Hug

Светът и форумът в частност са малки, а Бургас е още по-малък! Peace

# 200
  • Бургас
Enevitable, пусни ми мила на лични на кой номер си  Flutter
Камито не е на успоредна, ами на перпендикулярна на Антима.  JoyОще една съседка изникна за кафенце по махленски на Етнографския - лятото, или за Хавая - зимата!
Моята госпожица снощи ми повръща и днес не я пуснах на училище, ще видим какво ще излезе  Thinking

# 201
Бен78 комшиики сме,аз съм в блока на ДСК.Ние излизаме няколко мами все с малки бебета ако искаш пиши на лични да си правим разходки! Hug Бъди сигурна че ще се светнеш много по бебешките работи.Аз въобще бях в пълно невидение ама сега влизам в час!!!

# 202
Еееех, а някой по в далечния център няма ли? Например около Борисовата? Laughing Laughing Laughing

# 203
  • Бургас
Добро утро бургазлийки Grinning

И какво се оказа-половината форум комшийки Laughing

Честит рожден ден на Бен78 много любов,щастие и късмет  bouquet
Най-лекото раждане и здраво бебче Heart Eyes

# 204
ми то има ама работим :>

# 205
  • Бургас
Amelia, благодаря ти за бързия отговор, нищо че го правя след 3 страници  Laughing
Мегита, "пращам" ти голяма доза оптимизъм и смело с усмивка само напред  Hug

И да споделя една новина-другия месец в Бургас ще се отвори Център за развитие по методиката Монтесори, така че както писа една мама ( по повод идването на психолог в Палавници) - има надежда  за града ни, най-вече ме радва факта че има хора които се опитват да навлязат с нещо ново за Бургас!  

# 206
  • UK
 Добро утро  Hug
 Благодаря за подкрепата, ще се справя.
 Аз живея във Възраждане и май няма много мами около мен  Sad
 Аз гласувах за 7-ми но нямам претенции, и на 6-ти да е пак ще дойда  Peace
 Я кажете за този Ларедут доволни ли сте и как си избирате от там, аз за сега пазарувам от едни английски сайтове но там съм регистрирана с английски адрес и направо там ми идват нещата, за Ларедута не ми е много ясно  newsm78

# 207
  • Бургас
Мегита, ти от кои английски сайтове поръчваш ?

Това ,което мога да кажа като сравнение м/у ла Редута и английските дрехи - специално за детските неща английските идват малко по-големи от Ла Редутските за една и съща възраст.За мен лично тези от Англия са една идея по-добри  Peace
За да не се повтарям ,че скоро си писах мнението ,мога на Лс да ти пиша повече .

# 208
  • UK
Мегита, ти от кои английски сайтове поръчваш ?

Това ,което мога да кажа като сравнение м/у ла Редута и английските дрехи - специално за детските неща английските идват малко по-големи от Ла Редутските за една и съща възраст.За мен лично тези от Англия са една идея по-добри  Peace
За да не се повтарям ,че скоро си писах мнението ,мога на Лс да ти пиша повече .

сайta e montage.co.uk доволна съм от нещата които съм поръчвала. Трябва да разгледам по- подробно Ла Редута явно. Аз детски неща по- интернет не купувам, избирам си ги от Некст, Мама кейър и още няколко магазина и ми ги купуват от място след като са ги разгледали добре

# 209
  • Бургас
Моите наблюдения са основно в/у Некст,Адамс и Джордж,Мадър кеър по-малко.Една англичанка много ми хвалеше Вертбаудет ,обаче нямам нищо от там.Аз ако имам  кой да ми купува от Англия постоянно хич нямаше да се замислям ,особено както паунда е нисък  Simple Smile
Аз говоря за детските ,за мен само от Некст съм поръчвала.

Общи условия

Активация на акаунт