Бял списък за гр. Пловдив

• 2 774 296
  • 13 405
  •   10
Отговори
# 675
  • Пловдив
Става дума за щитовидната жлеза.TSH ми е повишен 5,72.

Това съм лекувала  Peace

# 676
Става дума за щитовидната жлеза.TSH ми е повишен 5,72.

Това съм лекувала  Peace
Благодаря ти!Дано да ми помогне.Какво ти имаше на тебе?Сега добре ли си?

# 677
Здравейте,мили момичета!
Моля да ми препоръчате личен лекар-ако имате лични впечатления ще съм благодарна!
Ще ми се да е от I ДКЦ-Понеделник пазара-ама за жалост нямам впечатления за там... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Благодаря от сърце!  bouquet  bouquet  bouquet

И друг път съм писала за Д-р Данаил Стоянов, практиката му е на Бул.Христо Ботев срещу Макдоналдс на ВСИ.Мога да ти дам координати на лични.
Да ако може!  bouquet  bouquet

# 678
    Търся отзиви за доктор Дончев от ДКЦ 6 до Лайпциг.Доволни ли сте от него?Къде изражда?

# 679
    Търся отзиви за доктор Дончев от ДКЦ 6 до Лайпциг.Доволни ли сте от него?Къде изражда?
Д-р  Дончев не води раждания доколкото знам - не работи в никоя болница. Имам две приятелки,които не бяха много доволни от отношението му към тях - не им пускаше всички необходими изследвания и някак си ги "претупваше" на консултациите. Те се записаха при него защото искаха да "минават по каса", но в крайна сметка се принудиха да търсят и други гинеколози. Ако смяташ да ходиш при него, по-добре си намери и друг гинеколог, който да те следи успоредно, да ти направи необходимите скрининги и фетална морфология на 4D и да ти води и раждането.

# 680
Аз ходих на консултации при д-рДончев.за доволна не мога да кажа,защото ми трябвяше гинеколог за касата.ходих си на частно,а Дончев беше само за болнични и изследвания.истина е че никакво внимание не обръща на бременните,седи си на бюрото и чете вестник или слуша радио,но пък акушерката,която работи с него е чудесна-обяснява,пита и изобщо е повече лекар от него!но ако се нуждаеш от лекар по касата,а друг ти следи бременността тогава Дончев става.

# 681
   Благодаря ви!

# 682
можели да сложите и нащия докто в белия списак казвасе бойко димов специалис унг много добььр и човечен тои е човека които спаси дететоми от менигит и направи така че да не углошее работи в болница каспела иначе има кабинет на ул"васил априлов"9

# 683
Да допълна-Доц.д-рИван Иванов-това е светилото в детската неврология.Казвам го от личен опит и заради това ,че съм била свидетел как при него идват хора от цяла страна.  Peace
Molia te dai mi koordinatite na tezi dvama doktori-doc.d-r Ivan Ivanov i doktor Stoian Milenkov

здравейте,моля препоръчайте ми добър детски  алерголог.. ходихме при д-р Бакалова,но не останах с добри впечатления за съжаление. ..  bouquet
В черния списък името на д-р Бакалова с основание е често срещано!
И аз питам за същото -добър детски алерголог ???
Doktor Stefka Eftimova!

Може ли да ми препоръчате добър доктор УНГ. Казаха ми за д-р Иванова от МЦ КИчук ПАриж.Ако някой има отзиви, моля да сподели. Имам съмнения за пневмония и трябва да ми се направят изследвания- гърлен секрет...
doktor Yohan Yakubian zad hotel LAIPCIG-poliklinikata

Момичета пишете за добър детски нефролог. Трябва да направим цветна снимка на отделителната с-ма, малката има бактерия протеус вулгарис и искаме да направим снимка, но не знаем за специалист в тази област. Предварително ви благодаря. bouquet
Zdravei i ot men,az sa6to tarsq dobar detski urolog,prepora4aha mi doktor Milenkov vav VNI,ako vie ste namerili drug dobar lekar,molia pi6ete mi

Момичета пишете за добър детски нефролог. Трябва да направим цветна снимка на отделителната с-ма, малката има бактерия протеус вулгарис и искаме да направим снимка, но не знаем за специалист в тази област. Предварително ви благодаря. bouquet
По моя информация има 2 добри специалисти за твоя случай - д-р Миленков и още един, който си е детски нефролог. За последния, може би други ще кажат име и контакти - аз забравих, че той не работеше със здравната каса, а пък нашия проблем с бактерия беше по-комплексен и не беше само за нефролог. Тогава се спрях на Миленков и страшно съм му благодарна - излекувахме детето и подробно получих информация да заболяването  Peace Успех и на вас, че тия бактерии са страшно упорити  Crossing Arms
Molia vi kajete mi ,nali doktor Milenkov raboti sas zdravna kasa,da6terq mi e s nedokazan pielonefrit,predstoi ni sre6ta s doktor Milenkov,moje li da mi kaje6 ne6to pove4e za nego,blagodarq ti predvaritelno

-------------
Използвайте бутона "Редактирай" и пишете на кирилица.

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 12:24 от AnMary

# 684
Миленков не работи със здравна каса в частния си кабинет. Остава да отидете директно в детска клиника, където практикува, но не съм сигурна как става с направление. Ако някой е ходил с направление от Джипито направо в ВМИ моля, да пише - интересувам се и аз  Peace

# 685
  • Пловдив
Честита Баба Марта!
Здравейте, момичета!
Някой да има впечатления от д-р Тотев, ДКЦ- то в Тракия? Видях че е в белия списък, но все пак по-подробно мнение? Предварително благодаря!

# 686
  • Пловдив
Д-р Тотев работи в ДКЦ-то в Тракия на кабинет, а също и в Селена. Май и на още едно място, но не съм информирана къде. Общо взето работи нон-стоп. Много е добър, води първата ми бременност. Гледаше ме на УЗ всеки път, въпреки че по каса ми се полагаха само 2 или 3 пъти. Всички майки, които чакаха пред кабинета му, казваха същото, нямаше недоволни. Като цяло мога да кажа, че е много добър специалист.
Аз бях останала с впечатление, че не е много разговорлив, имам предвид, че отговаряше изчерпателно на всичките ми въпроси, но не започваше сам, трябваше да го питам. Сега /по думите на снаха ми, на която води и втората бременност/, бил такъв говорилник, че нямало нищо общо с преди. Явно се е ОТРАКАЛ.

# 687
  • Пловдив
mama_ziana благодаря за отговора! В понеделник съм при него и ще мога да дам отзиви, надявам се положителни!

# 688
А откога д-р Тотев работи в Селена? Миналата зима не работеше там... Thinking

# 689
Препоръчайте ми добър ендокринолог или АГ-ендокринолог  Peace което за моя случай е по добре второто   

Общи условия

Активация на акаунт