Как да се справя с тормоза от страна на жената, която ме е родила?

• 12 844
  • 131
  •   1
Отговори
# 60
   Ребека, искрено се надявам да се справите с проблема и да намерите спокойствието, което е нужно на едно семейство, за да бъде щастливо.

Само едно не мога да разбера. Защо всички скочихте срещу Дорет, след като самата Ребека беше тази, която каза, че няма какво да крие и може да напише мнението си в темата, а не на лични. Аз пък никъде не видях да клюкари или да се отнася с неуважение към Ребека. Единствено по-грубо прозвуча изказването за възрастта на избранника й.

Какъв е той обаче и на каква възраст няма никакво значение. Единственото, което има значение е факта, че Ребека и дъщеря й го приемат и обичат.

# 61
редатирано от модератор

Май наистина не знаеш правилата, защото личните съобщения са си лични и не се толерира да се публикуват. Нито обида, нито заплаха виждам в това съобщение. Докато заяждане имаше, но не от нейна страна.

И аз не виждам защо се нахвърлихте срещу Doret след като нито веднъж не е обидила никой. Естествено, че е нормално всяко нещо да си има 2 и повече гледни точки. Майката на авторката със сигурност мисли, че постъпва правилно, колкото и налудничави неща да прави.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 13:01 от Дивиана

# 62
  • София
Пожелавам на авторката да не се стигне до съд,а да се реши проблема по мирен път. Съгласна съм ,че не винаги майките са прави! Живота си е твой и дори собствената ти майка понякога няма право да се меси в него.Успех-ще следя темата.  bouquet

# 63
извинявай за това което ще кажа. майка ти е пълно ку-ку и мястото й не е в държавна администрация , а в лудница. за жалост точно в държавните учреждения е пълно с такива като майка ти - жени дето са навряни там от мъжете си или друг мъж с високопоставен пост и се чудят как да вгорчат живота и на останалите от скука. тези жени неходят за да работят, а да си запълват времето правейки се на велики. незнам как издържаш подобен човек, бил той и майка ти. незнам от къде ти е апартамента, но ако е от родителите ти, азлично небих го взела срещу тази цена. преместете се и бъдете щастливи.

# 64
Anaise, апартамента си е лично мой. Купен и обзаведен персонално. Аз съм много по-независима от повечето жени, което ме прави костелив орех.

Днес нови две включвания от "мама". Сутринта проверка от агенция за защита на детето, следобед в службата проверка от районния полицейски инспектор. Страшен живот имам. Обичам те, "мамо"!

# 65
 Shocked  #Crazy Стига бе, тая жена да не подслушва от някъде?!  Thinking

# 66
 Hug и това ще мине. Опитай се да се успокоиш, скъпа Rebeka.

# 67
  • Лондон
Rebeka лелее,майка ти да не е министър на правосъдието или на вътрешните работи?Егати жената!Какво ли ще направи ,ако заминеш тайно за чужбина?Предполагам,че Интерпол ще се задейства.Де да можех да ти дам сили и кураж.

p.s.Районния полицейски инспектор по какъв въпрос те търси?В какво си обвинена?

Дай правата за филмиране на живота ти.Може и да спечелиш един ден от "майка ти".

# 68
  • пак там

Вероятно, както разбрахме - има кой да й докладва... На докладващата - Дорет, Ребека питаше как да се справи с майка си в темата, а не дали е постъпила правилно, пренареждайки живота си. И именно затова вероятно всички се нахвърлиха върху теб - ти изкара намеци (дори не бяха факти), за нещо, което Ребека е сметнала за ненужно в тази тема. И има право да не го споделя с нас. Ако това правило за ненамеса не си научила от аристократичните англичани - май по-добре да не споменаваш вече къде живееш...

# 69
  • Пловдив
Ребека,за да повдигна настроението-ще пуснеш линк към филма,когато е готов,нали?Желая ти успех!Възхищавам ти се и дори започвам да те обичам  bouquet

# 70

Вероятно, както разбрахме - има кой да й докладва... На докладващата - Дорет, Ребека питаше как да се справи с майка си в темата, а не дали е постъпила правилно, пренареждайки живота си. И именно затова вероятно всички се нахвърлиха върху теб - ти изкара намеци (дори не бяха факти), за нещо, което Ребека е сметнала за ненужно в тази тема. И има право да не го споделя с нас. Ако това правило за ненамеса не си научила от аристократичните англичани - май по-добре да не споменаваш вече къде живееш...

Peace 1:1 Припокрива моето отношение към въпросната персона ((нон) грата). Що злоба, що злорадство, а може би и завист - все човешки качества, но отблъскващи такива.

# 71
Споко, като го филмират няма начин да не се разчуе и от линк нужда няма да има.

Рися, не мисля че Дорет докладва на майка ми, по-скоро те нямат никакъв контакт. Просто лятото са се срещнали и тя е изслушала словото, с което маман залива повече и по-малко познати и лица, които свързва с мен.

Иначе и у мен въпроси много: Защо по дяволите изслушвайки я, след това не ме потърси изобщо дори и просто децата ни да си поиграят /наистина има страхотно хлапе, което много си пасва като темперамент с Деси/? Кои са тези много неща дето ги знае, пък не иска да казва /все пак тя живее в Англия, аз в България и сме се срещали изключително и само из града по разни паркове покрай децата, та чак такова познание за мен едва ли има/? Това е все едно аз да кажа, че познавам нейното семейство. Ами не, не го познавам, а и не ми е работа. За коментара с възрастта мисля, че пък изобщо няма смисъл да се обиждам. Предполага се, че отлично знам каква е възрастта на човека до мен, виждала съм го облечен-съблечен-щастлив-тъжен-успяващ-неуспяващ и т.н. и си е наистина само моя работа дали се чуствам добре с него.

Ама темата беше за друго. С Дорет се изяснихме на лични  Wink.

# 72
  • София
Ребека, подавай наистина жалба за тормоз в полицията! Ако има депозирана жалба ще могат да отказват проверките, нали писа,че от полицията вече са наясно как стоят нещата. Ако трябва-стигнии и до съд. Но аз те съветвам да поискаш психиатрична експертиза-може майка ти да се засегне повече от призовка от съда, но нещата не са нормални.

Успех!

# 73
Много кофти ситуация...
Аз лично не бих се занимавала с дела, щото това би ме съсипало психически още повече.
И защо излизането в чужбина да ти е последен вариант?
Ако можеш да вземеш декларация от бившия, мисля, че е най-разумно да се махнете от тук.
Поне ще имате спокоен живот.
Ти можеш да и наложиш ограничителна заповед, ама това няма да я спре като гледам до къде е стигнала...

# 74
Никси, моя бивш е като твоя, може и в по-лош вариант да е. Претенции до небето, ангажименти никакви. Декларация за напускане на страната от него няма да получа. Ще трябва чрез съд, ще отнеме време. Но ще я получа де.

Общи условия

Активация на акаунт