Гаденето отшумя, СЕПТЕМВРИйска мама разцъфтя

• 12 101
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Получих резултатите от БХС, риска за Даун е 1:10000 бременни, но човешкия хорионгонадотропин ми е под нормата - 4!
Трябва да направя ФМ и Доплер.
Янита, и моят човешкия хорионгонадотропин беше под нормата и ми препоръчаха да направя Доплер. Аз много се притесних, но като се обадих на доки, той ми каза, че няма страшно и ще направим Доплер когато му дойде времето. Аз не се успокоих много и исках спешно да ходя на ФМ и Доплер, но докато разпитвах напред-назад и разбрах, че това се случва и когато килограмите на майката са повечко от необходимото. Не знам при теб така ли е, но аз определено имам доста килца. Освен това като ми записваха данните за БХС не ме премериха на кантар, а ме питаха колко тежа и аз си казах килограмите по кантара в къщи, който мери по-малко. Това също е оказало влияние върху нормите, които са изчислили за нивото на хормона.

# 226
Айде и аз да се разпиша.
Честити девойки на бубара.
Янита дано всичко с теб и бебче е наред. Не се притеснявай предварително, знам че е по лесно да се каже, но само се затормозяваш така ( а съм сигурна че ще се окаже излишно ) Hug.
Аз мисля за др. седмица да си запиша час да видим бебчето ( надявам се най накрая да ми кажат и на мен какво ще е ) не че има кой знае какво значение де, ама ми е интересно.
Туй то от мен. Утре съм решила да забъркам коледните курабиики да видим дали ще успея да ги направя като на майка ми.
Бягам сега да пооправя докато го няма малкия ми звяр, че иначе е лудница и все няма време. Хубав ден на всички...

# 227
  • София
Бубара, много неприятно звучи това, което ти се е случило, ти къде ходиш на ЖК? Странно ми звучи, това че плащаш по 2 лева за лабораторията, аз винаги казвам, че съм бременна и не ми взимат пари, мисля, че ние сме освободени от такива такси  newsm78
Иначе и аз забелязвам, че за жалост жените са много зли, много по-вероятно е да пи помага един мъж, когато имаш нужда  Sad
Но не трябва да обръщаме внимание на кретени, просто да не ти пука.  Hug

# 228
  • around the world
Буено, благодаря и на тебе за бързата реакция!
Значи и на двата тел. да звъня след 14 ч.? Hug
Да, така ми е записала сестрата, а и на картичката  с кординатите на Марков така е записано.
Преди 14 ч. до колкото разбрах няма никой в кабинета.
Искрено се надявам всичко да е наред с бебчо  Praynig.

# 229
И аз говорих с доки, той ми каза, че това изследване е твърде неточно и че в МД се чудят къде да пращат хората и да им вземат парите!
И че ако има нарушен кръвопоток към плода, то следва, че бебето изостава в растежа си, а при мен не е така...
Въпреки това съм доста притеснена...

# 230
аз се включвам за много бързо и отивам да хапна.

Бубара, с нетърпение чакахме да споделиш какво е положението с ФМ и какъв е пола. Честити девойки.  Hug
Що се отнася до отношение на хората спрямо бременните- няма да коментирам. Просто хората понякога са много зли, несъпричастни и егоистични.

Янита, дано всичко е наред... иначе телефона в МЦ Фемина, където Тодорова преглежда е : 359 (2) 983 30 20

# 231
И аз говорих с доки, той ми каза, че това изследване е твърде неточно и че в МД се чудят къде да пращат хората и да им вземат парите!
И че ако има нарушен кръвопоток към плода, то следва, че бебето изостава в растежа си, а при мен не е така...
Въпреки това съм доста притеснена...
Не мога да ти кажа да не се притесняваш, защото и аз изживях абсолютно същото и знам, че каквото и да ми говореха хората, аз си мислех какво ли не лошо! Но когато една позната, ми разказа как е преживяла същото и се е консултирала с професора в генетичната лаборатория в Майчин дом и той я е успокоил, реших, че може би наистина няма нищо страшно! Дано да е така и дано се успокоиш и ти Simple Smile

# 232
Явно аз съм специален случай.Наливам се с чай от дренки  Sick А защо са ти увеличили дозата, ок си , нали?

Добре съм ,ама заради спазмите в краката ,а пък Стойков дори ми каза ,че 3 пъти по 2  е нормалната дажба магнерот-тогава няма излизане от тоалетната сигурно Laughing.

# 233
az sega sum v 14 sedmica koga mogat da go vidiat kakvo e?zdraveite i ot men Simple Smile

# 234
Здравейте и от мен момичета, аз днес се обадих =в Генетичната лаборатория да питам дали е излязло Амниото ,но.... УВИ ,все още не е . Те хорати ми казаха 4-5 дни ама аз не мога повече , ще ми се пръсне сърцето направо.Все си мислех че може да са се объркали да са ги направили вече ама... Crossing Arms ОХхх незнам вече какво още трябва да преживея за да стана майка... newsm45. Успех на всички които чакат някакви резултати...

# 235
  • around the world
Момичета,
исках да ви попитам: аз от 4-5 дни вечерно време съм с едни много особени опасващи болки в корема, от единия край до другия. С миналото раждане имах контракции, но усещането не е било никак подобно. Болките са силнички, но в никакъв случай много силни или непоносими. Обадих се тази сутрин на моя д-р и той ми каза,че това определено са си контракции и да започна веднага да пия магнерот и нош-па 3x1. Ако до петък не съм по-добре отивам на преглед.
Почуствах се много странно, дoри глупаво- с миналата бременност имах контракции от 4 м.,но никога усещането не е било близко до това newsm78.
Някоя от вас има ли подобни усещания?

# 236
  • София
Bueno, аз имам болки в корема, ама долу и ми казаха, че това е заради факта, че матката расте и се вдига, да не би и при теб същият случай?  newsm78

# 237
  • София
Bueno и аз като теб имам контракции от една седмица  Confused и аз съм на но шпа 3х2 и магнерич.
dundito 2 и аз чакам резултатите от БХСто и съм в очакване .... опитвам се да съм спокойна, но никак не е лесно и напълно те разбирам.

# 238
Привет и от мен момичета! Hug
Дундито,не дей така бе жена-вредиш на бебо сама.Опитай да намериш нещо,което ще те разсее.Пусни си някои филм-комедия разбира се,излез на пазар,на кафе с приятелки!Ако имаш хоби се вкопчи в него само се успокой! Hug
Бубара,официално честити моми! stork-girl newsm51 stork-girl newsm51,а и аз да питам каде ходиш на ЖК,това си е живо престапление! NaughtyПоследния път когато ходих в Токуда на ЖК също беше въведена нова система,но всицко,което можеше да те забави беше обяснено на табла по стените!А от лабораторията там съм възхитена Peace ,а и до сега там не съм платила нито лев,въпреки,че болницата е частна!
Янита,стискам палци! Praynig
На всички болни-мами и дечица-бързо оздравяване! Hug
На който му предстои изследване-успех! Peace
Хайде и аз сега с мойте притеснения и болежки! CrazyМомичета по някога чуствам задух,дишам трудно и се задъхвам,дори да не съм правила нищо,случвало ли се е на някоя от вас? newsm78
Другото което искам да питам е-онзи ден док ми изписа Нутри Маг,но са доста скъпи ими стигат само за 10 дена,а имам от миналата бременност Магнерич(в срок е до 04.2010г.)дали мога да ги заменя newsm78

# 239
  • София
Ейййййй момичета резултата ми е готов  Party
РИСК
ВАШИЯТ РИСК е 1 от 10000 бременни
Възрастов риск 1 от 876 бременни

Искам да споделя едно притеснение с вас. На предния БХС ми дадоха риск 1:35 за Даун, като не ми бяха измерили правилно NT 2,9 а реално е било 2,2 (ходих в МЦ за второ мение). Според вас трябва ли да правя сега амниоцентеза, при условие, че бях на ФМ и няма нито едно отклонение на плода  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт