1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 80

• 28 032
  • 440
  •   1
Отговори
# 75
С риск да си навлека нечие неодобрение, ще се прехласна още веднъж: Ами хубав си е Халит, дори и извън ролята на Онур Аксал. Вижте от 3,25 до 5,10 мин.
http://www.youtube.com/watch?v=grMFayemc-Y

Ани за снимките и информацията   bouquet
Севи за превода   bouquet
Много е приятно, че и след филма актьорите са си останали близки приятели и всеки от тях е срещнал любовта.

# 76
  • София

Ани за снимките и информацията   bouquet
Севи за превода   bouquet
Много е приятно, че и след филма актьорите са си останали близки приятели и всеки от тях е срещнал любовта.
  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
sevi_nil!    bouquet  bouquet  bouquet
А забелязахте ли мъжа на Джейда как влюбено я гледа! newsm10 Дано да са много щастливи!
Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 77
Ами да, хубав си ни е Вени!Благодаря-това не бях го гледала...

bouquet

Благодаря на Севи за превода    bouquet

А съпругът на Джейда и той е чаровен,а и я обичал от 7 години!!!  bouquet
Радвам се за всички тях!

# 78
Тази сутрин облаци не дават на слънцето да влезе при мен.
Чета ви, чета и мълча!
Броих не до 3, не до 10, а до 1001 преди да докосна клавиатурата!

Изчела съм заедно с вас, но встрани от вас , 52 теми!  Тогава, на 8 април,
имах смелостта да се регистрирам при вас, защото знаех, че ще срещна приятели!
Знаех, че мога да споделя всички вълнения  за героите на филма "1001 нощ".
Знаех, че мога да споделя  моите 1001 нощи, докоснати в сърцето ми от филма,
да кажа и докажа колко много ви обичам, колко сте важни за мен самата.
Знаех , че тук мога и да поплача , и да се посмея, и глупости да сътворя,
и умни думи да кажа, цялата да се покажа без да се срамувам.
Защото ви имам за приятели. Тук ни събра един филм.
Не е ли само повода  това . Мисля , че има нещо много по - голямо!  

http://www.youtube.com/watch?v=3_PRgdbIUvc&feature=channel_page

Сега вече мога да изкрещя и да ви събудя. / Нали не съм истеричка ? newsm78/
ДОБРО УТРО!
Поднасям ви красиво кафе!     http://vbox7.com/play:4092fa41

Two Hearts Two Hearts Two Hearts txtloves txtloves txtloves

mar_tomova, абсолютно същото бих могла да го кажа и за себе си, но ти, както винаги, се изразяваш много поетично и много точно. Подкрепям неползването на ББ, защото е безсмислено. Вече сме изгледали целия сериал, знаем наизуст най-важните неща, и сега вече се забавляваме с продължението в 4 сезон. Тук ние сме една голяма виртуална компания от съмишленици и наистина си станахме близки, без да се познаваме в реалния живот.

# 79
Момичета, помоооощ,
Опитвам се да си сваля от Лапаче вчерашната серия, но не мога. Вижте какво ми излиза:

Download torrent

hiacint
Your ratio is under 0.4 so you can't download this torrent
Your RATIO: 0.005

File Name: Binbir gece (1001 нощи) 2008 TVRip S03 E75+BG Audio
Size: 561.53 MB (588,808,754 bytes)
Uploader:
You must increase your ratio to unlock this download.

Не съм много "на ти" с ползването на торентите. Иначе с компа се оправям сравнително добре (все пак имам солиден стаж в ползването им, с това съм си вадила винаги хляба). Но вече съм аут от системата и трудно насмогвам на новите неща.
Разбирам, че нещо не ми е достаъчно голямо, сигурно това: RATIO, но какво трябва да направя, не ми е ясно.

# 80
  • Добрич
Момичета, помоооощ,
Опитвам се да си сваля от Лапаче вчерашната серия, но не мога. Вижте какво ми излиза:

Download torrent

hiacint
Your ratio is under 0.4 so you can't download this torrent
Your RATIO: 0.005

File Name: Binbir gece (1001 нощи) 2008 TVRip S03 E75+BG Audio
Size: 561.53 MB (588,808,754 bytes)
Uploader:
You must increase your ratio to unlock this download.

Не съм много "на ти" с ползването на торентите. Иначе с компа се оправям сравнително добре (все пак имам солиден стаж в ползването им, с това съм си вадила винаги хляба). Но вече съм аут от системата и трудно насмогвам на новите неща.
Разбирам, че нещо не ми е достаъчно голямо, сигурно това: RATIO, но какво трябва да направя, не ми е ясно.

Не можеш да го свалиш защото има някакъв коефициент които трябва да достигнеш. Като свалиш серията не я трии, а я дръж колкото може повече в компютъра си-така трупаш коефициент. И аз бях така и се чудих какво да правя и си направих друг профил. Не забравяй важно е да не триеш серията. Дано съм ти била полезна

# 81
Magika76, благодаря за отговора.

Аз не съм трила сериите, стоят ми на компа всички от 67 серия до последната, стоят и торент файловете. И не знам какво става.

# 82
привет на всички!Извинявайте ,че нахлувам в темата ви ,но може ли да ми кажете колко серии е филма 1001 нощи?Предварително ви благодаря  bouquetМайка ми го гледа и иска да и кажа колко серии е ако знам,но ще мине доста време докато изчета темите и намеря отговора.Още един път извинявайте и ще съм благодарна ако някой ми каже.

# 83
привет момичета   Hug

vaninha 90еп е сериала

hiacint ами сега известно време само сийдвай/качвай тези серии които си свалила и после пак ще можеш да сваляш

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 10:37 от castanea

# 84
много благодаря  bouquet

# 85
  • до най слънчевия бряг
привет на всички!Извинявайте ,че нахлувам в темата ви ,но може ли да ми кажете колко серии е филма 1001 нощи?Предварително ви благодаря  bouquetМайка ми го гледа и иска да и кажа колко серии е ако знам,но ще мине доста време докато изчета темите и намеря отговора.Още един път извинявайте и ще съм благодарна ако някой ми каже.
[/quote

Здравей,  сериите са 90 днес ще дават 77

# 86
Venetat! Hug  Е па, хубав си е!

http://www.vbox7.com/play:e76a9d22

# 87
vaninha 90еп е сериала

hiacint ами сега известно време само сийдвай/качвай и после пак ще можеш да сваляш

castanea, не знам как да качвам в Лапаче, но сийдването нали означава  филмите да са на компа ми и всеки да може да ги сваля от там, така ли е, защото не съм много наясно.

# 88
За Venetat и останалите върли фенки!

http://www.youtube.com/watch?v=ofVuU9Ra5As&feature=channel

# 89
vaninha 90еп е сериала

hiacint ами сега известно време само сийдвай/качвай и после пак ще можеш да сваляш

castanea, не знам как да качвам в Лапаче, но сийдването нали означава  филмите да са на компа ми и всеки да може да ги сваля от там, така ли е, защото не съм много наясно.
Да, така е,но не трябва да излизаш и от програмата с която сваляш /BitComet/

Общи условия

Активация на акаунт