Иначе Калина днес вдигна Т и все си мисля: ето сега като я водим насам-натам и настива детето ... и все виновна се чувствам като стане така. Но пък от друга страна като се замисля - нищо не пречи и в къщи да сме да се случи същото ... Гадно ми е, че в началото на месеца пак изкара някакъв вирус ... много често започна да й се случва 
Толкова отдавна не съм писала тук, а и скоро не съм ви чела 
Лека бременност и здраво бебче на финала 
Точно преди 01.05. МИшко прихвана незнайно от къде скарлатина. Беше едно тичане по лекари и кабинети... не ми се говори. Точно той се оправи малкия се просна от някакъв вирус. По това време Мишко завършваха годината та и покрай това занимавки. Въпреки че детенце заслужава огромна похвала, тъй като сам самичък си завърши успешно годината
По четене явно постави нещо като училищен рекорд - при норма за четене от 40 думи в минута, той беше прочел 125. Госпожата не пропусна да го спомене при раздаването на свидетелствата /умря циганката та аз влязох в нейната роля
/
Как се справяте вие с малките ученици? Надявам се да мога да го пратя при свекърва ми другия месец та да разбере и той от ваканцията милия, но ще видим.
Толкова са изобретателни! Сега е влязал в някаква фаза на "защо". На всяка втора дума следва "защоо?" 
и ми липсвате!
Явно още не са достигнали до нас облаците и дъжда.
Толкова ме беше страх Виктор да не се зарази от нея.Двата пъти не "успя"-третият път и той беше с ангина.Пиха антибиотици.Каката три различни ,той пи веднъж и се оправи.Кофти работа.
честито плодно сакче.Пожелавам ти бременност, като по мед и масло и в края една прекрасна ,пухкава малка рожбичка.
-сега седи с нас на хавлията ,говори ни разни неща ,играе си с кофичките ,не се сърди като си тръгваме ,не се тръшка.Пу-пу...много съм доволна.
.....дано не е "кратък период" а развитие напред 
) "работа има за цяла живот".... т.е. има я някаква, не съм притеснена да стоя без работа... да ми пораснат децата и ще се реализирам и аз(ще използвам времето да си спомня много неща).
, днес сутринта и казвам "Хайде Ели, чао", тя казва "Чао"и маха с ръка на г-жа и тръгва към мен да ме хване за ръка... разрева се малко като разбра че трябва да тръгне в друга посока... едното и око още не се е оправило съвсем, днес обаче напомних на г-жата, че това не заразно че съм им занесла документ от детски офтамолог..... че проблема са сополите ...
измиваш и и в къщи нищо сутринта влиза в колата и тръгват (през нощта спи спокойно няма кашляне, задавяне кофти дишане) 
и антибиотика я оправи бързо).

Дано леко и безпроблемно мине всичко и Рали много да те слуша!
Ама нали знаеш, ние предполагаме, Господ разполага 

Вчера като четях за липите по вашата улица, се замислих за джанките в нашия квартал - няма го прекрасния аромат на липите (има, ама са малко), но пък си хапвам зелени джанки от време-навреме 

Препоръчани теми