5-то класници дръжте се... още само 4уч. дни!

• 12 864
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
  • София
...За справяне, справя се, но го мързи, занимава му се с други неща, учебниците не са най-интересното четиво.  Mr. Green
Joy Joy Joy Албенка, добре дошли в отбора! Hug И успех на изпита!

Така... дойде време и аз да се поотчета:
1. На БЕЛ - 5 броя, което за съжаление решава и крайния ни годишен резултат! (госпожата е убедена, че матурите са от решаващо значение newsm78, а при нас петиците и шестиците бяха 2 на 2...)
2. Математика - 6 (само две 6 в класа, което на мен ми е странно, с оглед трудността на задачите)
3. За годината по немски - 4 (резултат от матурата още няма)... (много ми е криво Cry, не за оценката - издъни се на класното, нека му е за урок!!!, но поне критериите да бяха прилагани еднакво за всички - с по-високи оценки са деца с по-няколко 2-ки и далеч по-шарени оценки през срока!) Оказва се, че 6-тици са успели да завоюват само деца, посещаващи частни уроци и курсове...

Географията - елементаризъм, елементаризъм, ама моичкия на 22-ри въпрос грам идея си няма какъв е отговора, а май за ООН и НАФТА хич биля не е чувал! Сбъркал и отговора на предишния въпрос - чафнал Япония щот си мислел за Китай...  #Cussing out и дали няма и още грешки, не е ясно...

И според това, което чета тук и това, което детенце ми споделя, съвсем не мога да разбера как се образуват оценките! Според това, което са им казали 3 грешки смъкват една единица... при тях половинки не са обявявали..
didbah, привет от мен и добре дошла!  bouquet

# 121
didbah, при вас са багатурите, ако я влече историята и физически натоварвания, но мисля че лятото правят лагерите си на морето

# 122
  • София
didbah, при вас са багатурите, ако я влече историята и физически натоварвания, но мисля че лятото правят лагерите си на морето

Тъй, ама поне в сайта им освен за пролетния лагер, за друг инфо не видях... Щот' и мойто сине се е побъркало по тях...

# 123
моят син се свърза с тях Регистрира се в сайта и му отговориха на мейла  Сега трябва ние да поемем нещата Искат да се видят с нас и да занесем снимка, а и годишен членски внос Но нас ни идва малко далече Може да се 40 км, ама пак трябва да се прави организация Един от двамата с мъжа ми трябва все да е на линия тук, заради работата ни Аз не карам кола, той все има по-важни неща и така вече 1 месец

# 124
  • София
моят син се свърза с тях Регистрира се в сайта и му отговориха на мейла  Сега трябва ние да поемем нещата Искат да се видят с нас и да занесем снимка, а и годишен членски внос Но нас ни идва малко далече Може да се 40 км, ама пак трябва да се прави организация Един от двамата с мъжа ми трябва все да е на линия тук, заради работата ни Аз не карам кола, той все има по-важни неща и така вече 1 месец

То ще стане малко като личен чат, за което и се извинявам на останалите, ама... Предполагам, че ми говориш за членство и постоянните им занятия и тренировки... И аз се интересувах от тях, но и на мен не ми е удобно като час и като местоположение (нищо, че не става въпрос за 40км Wink). Но за лагерите необходимо ли е да си член, или?

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 17:44 от M4

# 125
за това не съм сигурна

# 126
  • с/у ОколоМръсТното
Географията - елементаризъм, елементаризъм, ама моичкия на 22-ри въпрос грам идея си няма какъв е отговора, а май за ООН и НАФТА хич биля не е чувал! Сбъркал и отговора на предишния въпрос - чафнал Япония щот си мислел за Китай...  #Cussing out и дали няма и още грешки, не е ясно...

споко. Нещо подобно и на мен ми се съобщи  Rolling Eyes Хич не чувала и не знаела за ООН. А на нас навремето главите ни бучаха от ООН  ooooh!

didbah - радвам се, че прие поканата   bouquet
Тук е хубаво и уютно. Grinning

# 127
  • София
споко. Нещо подобно и на мен ми се съобщи  Rolling Eyes Хич не чувала и не знаела за ООН. А на нас навремето главите ни бучаха от ООН  ooooh!
И за СИВ, и НАЙ-ВЕЧЕ за СИВ! Лелеее, що доклади съм писала! Ама децата горките, така ще си останат без обща култура!  Joy Joy

# 128
ейййй, наборки, върнахте ме години назад  Laughing Joy Laughing

# 129
Привет,момичета.
По БЕЛ.МАТ.АНГЛ.-6 за годината.
По история се бил справил,каза същото и за географията.
Обаче пак се ядосах,защото им събрали учебниците по ЧП,а утре имат последната матура.Можеха утре да им го вземат с останалите учебници.

# 130
На края сме,но за протокола все пак...Ето точките-критерии за оценяването на резултатите от "матурите":
25 точки - 6
25-20 точки - 6
19-16 точки - 5
15-11 точки - 4
10-7 точки - 3
6-0 точки - 2 Embarassed
Успех на всички дечица утре!Мами,впрягам се,ама това не е най важното ,нали!Обичаме ги

# 131
На края сме,но за протокола все пак...Ето точките-критерии за оценяването на резултатите от "матурите":
25 точки - 6
25-20 точки - 6
19-16 точки - 5
15-11 точки - 4
10-7 точки - 3
6-0 точки - 2 Embarassed
Успех на всички дечица утре!Мами,впрягам се,ама това не е най важното ,нали!Обичаме ги
Мерси,на мен ми помогна,защото аз въобще не знаех по какъв начин ги оценяват.

# 132
А Мартин днес отново си е загубил телефона, а за капак и парите си!!!
Момичета, ако знаете някъде да се продават телефони на едро, свиркайте.... Вече не знам колко телефона изгуби моя отнесен син!!! Писна ми да му говоря, че трябва да се грижи и пази вещите си - и ефект никакъв!

# 133
25 точки - 6
25-20 точки - 6
19-16 точки - 5
15-11 точки - 4
10-7 точки - 3
6-0 точки - 2 Embarassed
По тази система на оценяване мойто Ради би требвало да е отличник, Joy ама не е, то милото преди време ме успокои ,че нема да остава минава в 6ти клас JoyНа  матурата по английски е с втори резултат в класа, а за срока си мислела да му остави 3.Нали се сещате какво се е случило :обвинен че преписал отговорите.Той й казал че от 2месеца му помага на мамина колежка син дето учи английска фиология,та му писала  4.Не ми пука за оценката,ама да не видиш че с това дете се работи допълнително  и то 2мес. какъв си педагог newsm78
Поздрави  всички дечица за успешно завършване на матурките

# 134
малко за разсейване ще ви разкажа какво ми се случи в края на първия срок
Моят синковец ми носи един бележник не ви е работа (абе не беше трагично, но като го знам че може се побърквам) Аз яхам метлата и започвам да фуча   #Cussing out Накарах го да си представи как кара боклукчииски камион, как мете улици и други все така високо интелигентни представи, а той ми обяснява как все не съм доволна и че съжалява ама не е зубрач и т н Накрая треперя цялата от нерви, а той ме поглежда с едни кравешки очички Rolling Eyes и ми казва "Мамо, не е ли по-важно, че съм жив и здрав" Аз онемях, излязох от стаята и се заключих в спалнята и като започнах да се смея, ама понеже се сдържам да не ме чуе, той реши че плача И започна да нарежда" Мамо, моля те не плачи, обещавам да стана зубар" Не че се случи, но сега на всички около нас това им е лаф

Общи условия

Активация на акаунт