5-то класници дръжте се... още само 4уч. дни!

• 12 860
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
eriana, и аз ги говоря същите на сина ми, а той последния път ми каза, че държавата имала нужда и от такива работници Close

# 136
е ти ме съсипа Браво на момчето

# 137
  • София
Успех на всички на финалната права!  bouquet Вижда му се края вече.
Чета,че за оценки сте писали при нас май ги съобщават не като 5 или 6,а 5.66 или 5.83 да речем /съвсем условно казано/.
По немски добре сме се представили-6,по география ще има някакви грешки.По история да видим...

# 138
  • Plovdiv
Добре дошла на didbah!  bouquet

Дааа, и Митко си нямаше идея от ООН и НАТО Joy, само за ЕС имаше проблясъци. ooooh!
Дал отговор НАТО. Laughing Да се смея ли, да плача ли?!? Sunglasses

# 139
  • Sofia
Привет на всички  Laughing! Последен ден, последен напън ,и после - край  Laughing!
 По география в нашия учебник имат цял урок за световните организации / знам го ,защото го проверявах за областния по география/. За малко и моичкият да отбележи НАТО , въпреки ,че съм обяснила много подробно какво е точно!
 Трудничка е литературата за догодина. Честно казано не съм сигурна ,че ще прочете всичко  Crazy.
 Това ,което ме озадачи е фактът, че по различните предмети имало различни скали за оценяване. По БЕЛ и история 6 било от 20 т./вкл./. По останалите предмети - от 24 т. /вкл./. Скалите били според трудността на теста  Shocked. Ако наистина има такова нещо ,окончателно се отчайвам от МОН!
 На всички 5-токласници успех на последната матура!  Hug
 На вас, момичета - прекрасен ден  Hug!

# 140
Привет,майчета.
На нас златни медали трябва да ни дадат за търпение и не само за това Joy.да не изреждам,че няма да ми стигне място.
Да знаете,дали е вярно,че в сайта на МОН,може да се види по училища и класове оценките от тестовете?На сина ,някакво съучениче му казало,че си видял оценките от матурите в сайта на МОН.Ами аз не намерих такова нещо.Вие запознати ли сте?

Забравих да кажа,че и аз когато съм бясна,пращам при кофите за боклук синковеца Joy

# 141
  • Пловдив
Хайде днес последна матура.  Нямаме търпение вече за ваканцията. За неделя се организираме за пикник, дано да е хубаво времето.
Иначе при нас матурите за сега минават нормално. С една грешка по история, вчера е допуснала малко повече по география, но то вече и умората си казва думата.

# 142
Добро утро момичета,откопчейте по едно копче-да им е леко на дечицата Simple SmileЕриана разби ме твоя "зубър" - виж го какво е свежо момчето!Като се впрегна да я правя успешна и се взема много на сериозно се сещам,че най щастливият човек когото познавам е тракторист.Ама според него да си тракторист е най-важното и престижно нещо на света и ние двете със сестра му , кила дипломи да сложехме на масата,все не можехме да караме трактор К-700 Simple Smile
А иначе днес започвам с поканите за рождения й ден на моята хубавица.Приготвила съм балони с хелий и поканите са вътре.Ще ги нося след матурата до училището й.Чакам с нетърпение да видя как им светват очичките.Хубав ден!
Искам и нас да ни има в списъка с юнските петокласници-шестокласници,но не знам как? Embarassed

# 143
като не мога да се похваля с отличните оценки на сина ми  Embarassed ще ви разкажа за още един крилат негов лаф Дано не ви досаждам много
Ще излиза на среща се една девойка към която има чувства И аз му казвам да се изкъпе преди да се облече, (да му се не види тези хормони много миришат), а той ми изцепва "Ама аз  чак толкова не я обичам"  #Crazy

# 144
като не мога да се похваля с отличните оценки на сина ми  Embarassed ще ви разкажа за още един крилат негов лаф Дано не ви досаждам много
Ще излиза на среща се една девойка към която има чувства И аз му казвам да се изкъпе преди да се облече, (да му се не види тези хормони много миришат), а той ми изцепва "Ама аз  чак толкова не я обичам"  #Crazy
Ей разсмя ме,този твой юнак.Явно при повечето момчета е така с къпането.Като го накарам да влезе в банята,ме пита е защо трябва пак Joy.Скаран е с къпането.

# 145
  • София
 Това ,което ме озадачи е фактът, че по различните предмети имало различни скали за оценяване. По БЕЛ и история 6 било от 20 т./вкл./. По останалите предмети - от 24 т. /вкл./. Скалите били според трудността на теста  Shocked. Ако наистина има такова нещо ,окончателно се отчайвам от МОН!

Мдааам! И защо ли МОН не публикуваха скалите за оценяване!?
Марио например твърди, че според госпожата им по БЕЛ 19 точки са за 4!!! Та питам се той ли не е доразбрал или пак има нещо гнило в .... България!?  newsm78

eriana, вдигна ми настроението с твоя не толкова влюбен "зубър"! Joy Joy
didbah, желая ти много приятни емоции в подготовката на празника и естествено едно чудесено изкарване!

Хубав ден, момичета, и успех на дечицата в последния рунд!

# 146
Успех и от мен, а последните постове ме разсмяха  Joy. Ние още нямаме нито списък с четивата за лятото, нито са им казали кога ще връщат учебниците-вероятно утре Thinking. На вчерашната матура има 2 грешки. Обаче за днес беше доста притеснен. Тази година имаха 3 учители по ЧиП, и всеки луд с номера си ooooh!, едвам успяха да вземат целия материал, даже накрая прескочиха май нещо.

# 147
  • с/у ОколоМръсТното
А Мартин днес отново си е загубил телефона, а за капак и парите си!!!

мислех да си спестя споделянето, но за да те успокоя ще си кажа  Grinning
В неделя вечер, моята мила щерка казва: откраднаха ми телефона. Аз  Shocked: как ще ти го вземат от вратлето?
Тя: ми не го носех. Оставих го, че ми пречи да скачам и са го откраднали....  ooooh!
Става дума за портмоненце с 30лв., телефона и 3бр. домашни ключове на него...
Изтръпнах, като си помислих, как ще сменяме патрони  Crazy Иначе телефонът е на сметка и на сутринта щяхме да се обадим да го спрем. Парите ги бяхме прежалили...
Обикаляхме, търсихме... Питаме я къде и с мкого е играла... пак обикаляме, звъним нон-стоп и аз и мъж ми, белким го чуем.
Накрая, към 22:00ч. аз лично се отчаях и се прибрах. Наказах я, дори й казах, че не желая да се прибира  Blush
След около 20-30мин. се прибира мъж ми, а след него и тя влиза. Той ме поглежда и ми казва: много лесно се предаде и ми тикна торбичката в лицето...
Намерил го в трева до пояс, дето се казва... На място, за което дори не се спомена, че е играно на него... Тъкмо го извади от торбичката и телефона взе да "мрънка", че му пада батерията. Над 30-40 неприети позвънявания е имало...  ooooh!

Та така Ия. Не знам, как може на тяхната възраст да са толкоз безхаберни. Щерката в никой миг не може да ти каже, къде са й гуменките, бележника, четката за коса, чадъра и т.н. В чудо съм се видяла с нея... Но баща й също е разпилян и явно тя се е метнала на него.
Ай спирам словоизлеяния.

Успех на последнатааааааааа матура  Peace

Ние днес връщаме учебниците. Довечера й е концертът по пиано и бих казала, че наистина свърши тоз 5-ти клас.

П.П: много ми е мъчно за Бети и Летисия  Sad Дано Лети се включи отнейде с вести за тях, двечките  Praynig

# 148
  • София
Тази година имаха 3 учители по ЧиП, и всеки луд с номера си ooooh!, едвам успяха да вземат целия материал, даже накрая прескочиха май нещо.

Ние така бяхме по БЕЛ и до някъде си оправдавам детето за лошото представяне на матурата така и не взеха целия материал, а лошото е че материала за другата година е вързан с тази и ще им е много трудно на децата.

Ние утре връщаме учебниците, а в понеделник ще си вземат бележниците, разбрали са се след това да ходят да се почерпят по случая Grinning

# 149
Току що моя цъфна в нас да си вземе бележника-забравил го бил, моля ви се #Crazy. Според думите му теста по ЧиП  е бил супер лесен. Утре в 14.30 трябва да върнат учебниците. В понеделеник от 10ч щели да награждават отличниците от цялото училище в театъра.

Общи условия

Активация на акаунт