За срещата-там съм. Хайде пише кой ще идва със сигурност, че да знаем кого да чакаме.
Масажи правим вечер преди баня, след къпане много реве и дори и преди 1 час да е яла, е много гладна. Камбичка и аз благодаря за клипчетата. Много полезни.
И Вики страшно много се лигави, прави балони и понякога като иска да каже нещо със слюнка в устата плюе доста надалеч
, хулиганката ми тя
Това не значи, че скоро ще излязат зъби, а че се подготвят венците, ама те може и 4-5 месеца да се подготвя. Габи започна да се лигави и мрънка от зъби още на 4 месеца, а първия проби на 10
.Жабче, не се чувствай виновна, че не правиш масажи, ако си ритат достатъчно през другото време и когато са весели прави малко гимнастика и мисля, че всичко ще е о.к. С Габи не съм била много стриктна, че беше доста крива, но на Вики й харесва и затова й правя. Не правя драми, ама някоя вечер не успея, защото е по-неспокойна
, а междудругото на Тони започна да му се сменя косата

Най-странното е и това което не разбиарам е че като и дойде време за храна и и подам шишето тя дори не е засукала и почва да реве и да се дърпа блъска.Пробвам пак след няколко минути същата работа.Вода давам доста м/у храненията и чайче защото е мн топло и отделно АМдехидрат и тя си я пие.Но когато дойде време за храна изобщо не иска да яде-давам водичка и започва да цока жадно.Викам айде явно е жадна и изчаква поне 15-20 мин да мине от водата и пак предлагам млакото но същото-не ще и не ше.Най-накрая започва да цока но не си изяжда количоството което трябва да хапва.Ако реша да я оствя да не яде ще стои ненахранена а това не е добре
! По-надолу ще пусна снимка
.
) и каза ,че " Имаме много хубав Г...з и таткото ще бере ядове ,когато малката кучка порастне
" . И ,че "голямата кучка " демек аз , по цял ден ще вика по "малката кучка ". През цялото време се чувствах неудобно ,то даже не беше за смях,а някак неловко .
) крака ,но тогава е било ад и за мен (представете си бебе със шини на краката ) и за родителите ми .
.

Като им се приспи и започва едно неистово мрънкане, рев, писъци. Не искат да си заспиват в леглото, не искат да заспиват сами. Едната иска да ме дъвче докато се унесе добре, другата не знам и аз какво иска, по възможност някой да я държи да му спи в ръцете. Напоследък и тя взе да заспива дъвчейки ме, иначе преди си мрънкаше докато се умори и заспи. Допреди седмица поне го правеха само вечер и следобед, сега е по цял ден, в чудо съм се видяла. Вечно някоя мрънка, често и двете. Взимам да приспивам едната, през това време другата се дере. Таман се справя с първата и взема втората, първата се събужда и пак започва концерта. И така до припадък. По цял ден приспивам мрънкащи бебета. Изморявам се, изнервям се... Опитвам се да им дам биберони, но не ги искат особено. Като са по-сънени и уморени, понякога минава номера.

А речника на доктора направо ме хвърли в ужас