90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №60

• 82 092
  • 444
  •   1
Отговори
# 105
Привет, момичета!
Помни ли ме още някой? Mr. Green

Домъчня ми за вас и реших да намина и да ви проверя какви ги вършите! Спазвате ли режима, слушате ли? Laughing
При мен тече подготовка за сватбата, освен това до 1 седмица ще ни връчат и ключовете от новия апартамент и ще мятаме едни ремонти и там, абе лудница е, но все хубави събития! Неща, които чакахме да се случат с години Heart Eyes  В службата също се появи доста работа напоследък и свободно време почти никакво не ми остава.

Режимът ми приключи много отдавна, още на 18 май, но продължавам да се храня в същия ред и начин. Понякога си прегрешавам и въпреки всичко си държа теглото в тези рамки, които постигнах за 90 дни. Все още не съм се отказала да сваля тези последни 2 кг., ама като си позволявам това-онова от време на време така е Blush Все още получавам комплименти от хора, които не са ме виждали отдавна и всичко това е толкова приятно!
Затова - не се отказвайте, режимът е най-хубавото нещо, което се е случвало на тялото ми през последните няколко години! Flutter
Целувки! Hug

# 106
  • София
Аз да се похваля, че вече съм половин кило на минус от началото на диетата....днес съм на плодов ден....гладно ми е  Embarassed.
Може ли вечрта да хапна една салатка от домати и краставици? Simple Smile

# 107
E Melisita хубави неща ти предстоят,а тези две килца ще ги свалиш не са много така че не се притеснявай.Хубавото е че запазваш свалените килограми PeaceДа може Теди,яж повечко плодове да не се строполиш на земята,че в твоето положение.Внимавай Hug

# 108
Кирова, честит празник, пожелавам на слънчицето ти да расте усмихнато и щастливо  baloni
Аз също мислех, че ще е най-трудно с плодовете, но се оказа, че не изядох и половина порцийки, които приготвях за хапване днес. Оставих си кайсийките за вечеря, защото тогава вече ще се наложи да си похапна повече, защото ще уча май цяла вечер smile3529 и се страхувам да не огладнея.
Стискайте палци утре последният ми изпит да мине толкова успешно като предишните ми, въпреки че няма такъв шанс smile3523

# 109
anita_zd  не се притеснявай аз нося на майтап, както и ти предполагам, щом се шегуваш.
Melisita не те познавам, но ти пожелавам много хубави мигове на сватбения ден, той за мен остана един незабравим спомен и един от най-хубавите ми дни в живота, дано и на теб да е така.
To_Mery  стискаме яко палци ще се справиш ти, всички от форума утре ще сме мислено с теб и всичко ще е ок ще видиш, най-малко 5 да изкараш.
Я да ви попитам аз съм от скоро, но една приятелка ме помоли да попитам този режим става ли за бременни, то  Теди е бременна, ако искаш мила ми отговори. Приятна вечер от мен, аз отивам на гости и дано не прегрешавам много много, утре ще дам отчет.

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 17:10 от polq29

# 110
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Кирова , честит празник.  bouquet
Да  ти е жив и здрав синът.  Hug

Мелисита , много се радвам , че се появи.  Hug
Все хубави новини да има около теб.   Peace

# 111
  • София
Мелиса, помним те! Хубаво нещо е тичането по уреждане на сватбата, а самия ден прости минава като миг.

# 112
Здравейте мацки фиданки!
Не ми се сърдете че не съм писала отдавна, но имам много проблеми и вкъщи и в работата и нямам време за нищо.
Пожелавам на всички много минуси и успех в борбата с килограмите.Не се отказвайте, режима е супер и е лек за изпълнение.Дори и да става бавно, не се отчайвайте, накрая ще победите кг.
Специални поздрави на Жабка и Еличка, много целувки и прегръдки.
На всички фиданки много целувки!

# 113
joanina , дано миличка всички проблеми да ти се разрешът бързо.  Praynig
Скоро да се похвалиш , че всичко е наред около теб.  Hug

Днес съм като циганска торба.  Joy
Кво ли не ядох - семки , череши , печени тиквички с мляко и чесън ,
пълнена чушка със сирене и забравих предястието няколко валидола ,
валериан и 2л. вода.  Mr. Green Тури му пепел , пиши го нережимен ден ,
ма нали съм свобода на действие , та ми е простено.  Laughing

# 114
От4ет за днес6ния плодов ден -3 кайсии,2 праскови и половината на половин кило 4ере6и  Mr. Green А с ебях заредила като за последно.Не знам дали ,за6тто преди да по4на диетата бях 3 дни на кисело мляко само(преди да се освиня през уикенда  Embarassed ), но сега много по-малко ми се яде.Само ве4ер се дразня като седнат моите да ве4ерят. За утре си направих 4у6ки със сирене и ако ми оставят тикви4ки мъжете  Whistling

# 115
Ох,сколасах да ви прочета и да ви се нарадвам  Hug
И аз днес съм витаминозна и съм много стриктна.Хапнала съм си едно пъпешче и четири нектаринки и 2л. вода до тук, но докато си легна ще ги направя 3  Laughing
Много ви се радвам на всички и да знаете, че постоянно ви мисля.
Нали съм в МЦ и да ви кажа са страшни болки.Но аз съм мъжко момиче и търпя  Joy

# 116
Поля става режима за бременни някъде по напред някой обяснява даже Peace
Мери успех утре на изпита 6 да имаш Peace

Жабче ич да не ти пука важното е килата да не се качат миличка един ден е позволено Hug
Ами на другите успех.

Я да питам утре ще съм на въглехидрати и си взех от този хляб Вита пълнозърнест става ли за утре?

# 117
Анита , става и аз пълнозърнест си хапвам.  Peace
Килата мърдат , не мърдат , но обиколките драстично мърдат.  Laughing
Аз си се харесвам така , но още слабея на см. и незнам как ще се разберем.  Mr. Green
Свеки ми стесни всички дънки преди седмица и ми бяха екстра , да , ма не ,
сега установявам , че поне с още 3-4 см трябва да ми ги стесни в краката най-вече.  ooooh!
И новите дънки от преди месец и те са ми големички , мани , лошо.  Crazy

# 118
  • Варна
все такива "лоши" работи  да ни спохождат  Grinning

# 119
все такива "лоши" работи  да ни спохождат  Grinning

Пожелавам го на всички , ма мен вече ме убиват кокалите.  Laughing
Нощно време се будя , всяка гънка усещам на чаршафа , а като си бЕх
пухкава нищо ми нЕмаше.  Joy Още малко и мъжО да ме оцени ,