да се смееш или да плачеш на такъв подарък от свекито

• 14 185
  • 218
  •   1
Отговори
# 60
.... защото ти определено не заслужаваш.

Струва ми се, че взехте да прекалявате  Tired

# 61
оценявай жестовете които хората правят.. не били прани.. голяма работа, жената ти дава нещо което е принадлежало на нейната майка/свекърва... нещо с висока сантиментална стойност...пък ти си спи в сатенените чаршафи - без съмнение твоите са такива нали? сакън как биха могли да са други..
пази боже сляпо да прогледне..

И ако ми донесат старите гащи на дядо си, които имат ОГРОМНА сантиментална стойност за тях, аз трябва с РАДОСТ да ги нося ли?  Crazy

Подаръкът е нещо, което правиш за да зарадваш другия, а не да си изринеш вехториите.

Парцалите на боклука.
тъй като постът е насочен към мен ще си позволя да отговоря
1. моля те не смъквай нивото толкова много, ако ти твоя дядо го асоциираш само със старите му гащи... добре- твоя работа. надявам се че под "дядо си" си визирала твоя такъв разбира се
2. направи си труда да прочетеш отново моите постове, сега пак и още веднъж.. сега брой до 50 и дишай, сега се опитай да помисли... ееее хайде де, знам че е трудно, опитай Simple Smile така... добре
не става ли?
така е.. на някои не им е дадено
приятна вечер

# 62
Изненадана съм колко хора биха се зарадвали на подарък мръсни чаршафи и биха го сметнали като жест на уважение. Shocked
То това и подарък не е де,нито е бил на свекървата нито пък е купуван или правен специално за дарените.
Бабилия би ли си позволила да подариш на децата мръсни чаршафи от баба ти ?
Като разчиствах гардероба на баба /Бог да я прости/ видях доста такива те просто са пожълтели от времето и с пране няма да се оправят.
Че има откровенно тъпи и гадни теми за свекървите има и повечето са такива ,ама на черното бяло не мога да кажа.
Да ги беше изпрала поне .

# 63
Простотията, чалгата и злобата са много вредни неща.
Ако ги смесиш със супер селски манталитет, "Ивропътъ" и претенции без покритие, се получава нещо страшно.
И е заразно...
И вече наистина не ми е до смях.
Толкова злоба за един обикновен и вероятно добронамерен (за съжаление непреценен) жест, не съм виждала. Ама и на тая жена и се чудя, вместо да вземе една торбичка "модни блузки" тя помъкнала спомени и памет...
Като чета подобни теми просто си завиждам. Господ ме е дарил с интелигентно мило момиче, което на всичкото отгоре обича сина ми. Жалко, че нямам наследствен чеиз. Тя би оценила жеста.

Ей , да не сподели нещо човек..!  Веднага ще се намери кой да му скочи с обидите ! Ето затова ще кажа - те снахите всички обичат синовете / щом са с тях / , но някои СМЕЯТ ли да не са мили и интелигентни  и  със свекито / ами ако имаш различно мнение веднага ще те обяви за "проста", пък и ако е някоя зла -д..е да ти е яко / ?!  Ако помъкнеш зад граница родовата скъпа памет , не е ли по-добронамерено поне да е препрана ? От уважение към  бабите /не заради снахата /. Автентичността ще се запази , няма страшно ! Пък кой знае - току виж тогава и снахата се заразила от уважението на свекървата към семейните реликви ! Laughing  

# 64
оценявай жестовете които хората правят.. не били прани.. голяма работа, жената ти дава нещо което е принадлежало на нейната майка/свекърва... нещо с висока сантиментална стойност...пък ти си спи в сатенените чаршафи - без съмнение твоите са такива нали? сакън как биха могли да са други..
пази боже сляпо да прогледне..

И ако ми донесат старите гащи на дядо си, които имат ОГРОМНА сантиментална стойност за тях, аз трябва с РАДОСТ да ги нося ли?  Crazy

Подаръкът е нещо, което правиш за да зарадваш другия, а не да си изринеш вехториите.

Парцалите на боклука.
тъй като постът е насочен към мен ще си позволя да отговоря
1. моля те не смъквай нивото толкова много, ако ти твоя дядо го асоциираш само със старите му гащи... добре- твоя работа. надявам се че под "дядо си" си визирала твоя такъв разбира се
2. направи си труда да прочетеш отново моите постове, сега пак и още веднъж.. сега брой до 50 и дишай, сега се опитай да помисли... ееее хайде де, знам че е трудно, опитай Simple Smile така... добре
не става ли?
така е.. на някои не им е дадено
приятна вечер

Господи, как "остроумно" ме забиха!  Mr. Green

Мъъънинко правописчето пречи да се хване логиката, но нищо де де е време ще се научиш.

# 65

И снахата да беше премълчала поне...  Whistling

# 66
hahaha hahaha hahaha
Ами свеки си е жената, какво искаш да ти подари?Всичките са такива!

e, aйде сега - не всички  Stop

аз имам склонност към стари предмети с история, така че бих приела много ентусиазирано разни стари родови предмети, не постелъчно бельо де.. някой скрин, стол, книги.. снимки. такива работи...
свекърва ти сигурно е мислила, че ти предава голяма родова ценност с тия чаршафи, усмихни се, и ако стават за нещо просто ги изпери, нищо няма да ти стане.

# 67

И снахата да беше премълчала поне...  Whistling
Действието на свеки е първо, а и не прочетох да е вдигнала скандал .Приела ги е.
Та тя едва ли е приемала чаршафите като скъп спомен след като не ги е използвала.

# 68
Аз м/у другото много се радвам на 2 одеала, нови са, но са на 20г. сигурно, майка ми ги е пазила... и аз си ги поисках да ми ги донесе!
Вълнени, много приятни, зимата ми вършат чудна работа в хола, като си полегнем на филмов маратон.. много романтика ми носят, все едно мама ме гушва, не знам как да го обясня...

# 69

Действието на свеки е първо, а и не прочетох да е вдигнала скандал .Приела ги е.

Да бе, приела. Затова развява бабините чаршафи по форумите.  Mr. Green
Възпитание...  Whistling

# 70
не е от сантименталност , преди  години като е нямало и са се запасявали хората - като пуснат нещо по магазините и се купува , купува , да има , няма значение какво , ние имаме цял голям гардероб с такива неща , и нашите се опитват да ни ги набутват сега от време навреме  ...

# 71
Ако държеше на традицията щеше до сега да ги е скъсала от употреба и да ги е забравила, а не да развъжда молците с тях. Naughty

# 72

Да бе, приела. Затова развява бабините чаршафи по форумите.  Mr. Green
Възпитание...  Whistling
Ами нормално е да сподели с някой.
След като има доста теми как примерно мъжът ми не иска да прави секс нормално и такава да има.
Нека не се правим на светици,дори авторката гледа с насмешка на ситуацията.

10cent's
и аз се радвам най-вече на одеалата ,но ситуацията е различна.

# 73
Ми няма лошо, Каренина....
Някои от тези неща са доста качествени, могат чудесно да живеят пълноценно 20-30г по-късно.
Ние сега нямаме такива желания за трупане, но едно време си е било в-с на здрав разум.
На моята приятелка баба й преди сто години ( началото на 90тте, когато нямаше нищо...) покрай нашия абитуриентски бал отвори старата ракла и намери платове, които беше купувала в Ню Йорк през 40тте...платовете не бяха мръднали, приятелката ми беше истински красива на бала си. Аз мисля, че това е романтично ( макар, че тогава имаше съвсем практични подбуди бабата..)

# 74
Нищо, че са груби като шкурка. Съвет от мен - изпери ги и без да ги гладиш, ги прибери някъде.
Не се знае, може и да ти потрябват някога  Joy Joy Joy
Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha може и ти снаха да имаш

Общи условия

Активация на акаунт