ДЕТСКАТА ГРАДИНА-30

• 13 535
  • 438
  •   1
Отговори
# 360
Двете госпожици имат и снимка, която ще опитам да кача в най-скоро време.
Добре ще е. Не се сещам в общия албум да има снимки на Гери.  newsm78

# 361
  • София
Sunsunny, при мене и ендокринолгът не помага.  Mr. Green

# 362
Двете госпожици имат и снимка, която ще опитам да кача в най-скоро време.
Добре ще е. Не се сещам в общия албум да има снимки на Гери.  newsm78

На моята Гери има: http://nashitedeca.snimka.bg/children/gergana-na-dyu.365682
Но май на Василена на Геригърл няма. Сега съм на лаптопа и не мога да свалям снимки от фотото, но скоро ще я кача. Тя е само една снимка, но все пак...  Embarassed

# 363
Дю, на твоята Гери съм ги гледала. Ще чакам да видя Васи, че поне детето да позная, когато ми се обади.  Embarassed

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 12:29 от Аурора

# 364
Две седмици на диня и килограмите се топят.  Mr. Green

# 365
Да се разпиша да не ни забравите  Grinning
Върнахме се от почивка и се приготвяме за градина от 7 септемви,от два месеца не сме имали сериозни алергични проблеми и много се надявам и да няма занапред  Praynig.
Сега се връштам да чета назад,та да "хвана края" от последните дни.

# 366
При нас още не е ясно, кога започва учебната година

# 367
Аурора,колко килограма свали само с диня за 2 седмици?

# 368
  • София
Две седмици на диня и килограмите се топят.  Mr. Green

2 седмици!! на диня!!! - Mission impossible!  Naughty  Laughing

Да се разпиша да не ни забравите  Grinning
Върнахме се от почивка и се приготвяме за градина от 7 септемви,от два месеца не сме имали сериозни алергични проблеми и много се надявам и да няма занапред  Praynig.
Сега се връштам да чета назад,та да "хвана края" от последните дни.

Стискаме палци.  Hug

# 369
# 370
Аурора,колко килограма свали само с диня за 2 седмици?
5, направих си малка почивка и смятам още 5 да сваля. Но се включва и чай с мед. Няколко пъти ядох и праскови, но лечебният глад по принцип е с всякакъв вид плод. Два пъти прегреших с биричка   Embarassed
 Hug

# 371
Jmoto,много се радвам,че не сте имали проблем с алергията! Hug
Sunsunny,чакаме снимки.
Дю,много са сладки дечицата. Heart Eyes
Лелееее,момичета,как издържате толкова дни глад и само на диня Rolling Eyes?
Моя приятелка,която се премести преди две години да живее със семейството си във Варна,ни кани на гости от вторник.Ама пък имам резервация за Кранево от неделя-16 август.И сега се чудя дали да откажа резервацията,но пък не ми се ходи във Варна на плаж,щото е доста мръсен.И ми е едно такова объркано,и се чудя какво да правя.Пък и като се сетя ,че миналата година Стефи беше последният ден на морето с разстройство,та чак не ми се тръгва.И ме пуснаха само две седмици отпуск,и се ядосвам,защото са броени дни-на море ли да идем,искам да си поседя някой ден в Свищов,да чистя ли и да пренареждам апартамента,че есента племенницата ни ще учи  в езикова гимназия и ще живее при нас........
Момичета,радвам се,че сте прекарали добре почивките! Hug
Мен ме е налегнала много работа,и това излизане в отпуск ще ми излезе през носа. Когато мога,ще пиша!

# 372
Качих снимки от морето в албумчето.Който иска може да ги види, малко множко станаха но имах и много материал Wink

# 373
Страхотни снимки, и манекенът си го бива, има невероятни кадри, особено момента с пълните със сълзи очички.С какъв апарат снимате ?

# 374
Добро утро!

Криси от снощи е със сополи Sad Като се прибрахме от вън и малко след това като текнаха едни сополи... Може би да е настинала нещо, знам ли и аз в това време. Гледам уж да не е нито навлечена, нито прекалено разголена, ама явно някъде съм сбъркала. Както и да е, лекуваме се, поне за сега дава да й слгам Олинт (това имах вкъщи), със Стеримар нямаме проблеми по принцип. Давам вит.Ц на хапченца, чай. Такива неща, друго не се сещам  Rolling Eyes Цяла нощ не е спала, въртя се, сумтя, той носа й запушен, не може да диша ...

Съжалявам, че откривам сезона с болестите, ама поне си споделих  Rolling Eyes Дано да не повличаме крак, че ... от сега още  Twisted Evil

И в тази връзка да питам, ще давате ли тази година нещо от рода на Бронховаксом, Рибомунил. Аз мин.година й давах Бронховаксом, ама пак си боледуваше редовно. За тази год. се чудя още. Имам още 1 месец да реша  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт