Самочувствие и себеуважение имам достатъчно,и кочината пред блока съм чистила и ще продължавам да чистя.
Чужденеца е човек като човек, нито е по- умен от теб, нито по- красив, само живее другаде и говори друг език. Нямаме какво да си мерим, освен да ми е хубаво и приятно колко чисто и уредено е като му ида на гости в неговата страна, а в родната ми мила България да ме лъхат зловония и дървета, накичени с найлонови торбички още на първия завой след летището. Не е само до глоби мили мои, ами и до други неща. До пътната ни врата са цветенца и перденца, зад нея, ако ще и потоп да става. То това не е наше, на държавата е, а държавата я мразим.
Това, че има и държави, в които е по- зле, не ме успокоява. Напротив, имаме шанса, умни сме, природата ни е дала, та се е оляла, а не го използваме, или пък го използваме като че ли трябва да вземем максимума за един ден и после на боклука. Много път ще извървим още докато започнем ние един друг да се уважаваме..... Все нещо не ни достига, затова пък националната ни гордост е в излишък.
Това за частите на тялото беше всичко друго, но не и признак на добро възпитание.
[/quote]
Споделям на пълно мнението ти.