Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 31 898
  • 705
  •   1
Отговори
# 675
Тук много се обърка.... Никой не завижда на секс 1 път на два месеца... НИКОЙ...

# 676
Добре де, Лолитка,
Аз продължавам да не разбирам.
Ако темата е пързалка, то тук всички сме ти благодарни, защото ни забалява качествено последните два дни.
Ако, обаче, не е , то ти какво очакваш да ти се каже тук (бастиона на семейството)? Да те похвалим? Да те потупаме по рамото и да ти кажем, че всичко е ок.? Съвет? Какъв да е този съвет, който да ти хареса?
Моля те, разясни поне какво очакваш...

Аз получих отговор на въпроса, който зададох. Дали трябва да мисля за това, че е женен и дали това трябва да ме притеснява или не. От там нататък ... стана мазало.
И какъв извод си извади?

Че ми завиждате.

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao doh smile3555

А не искаш ли да чуеш и ние какви изводи си извадихме за тебе??  Mr. Green

# 677
Добре де, Лолитка,
Ако темата е пързалка, то тук всички сме ти благодарни, защото ни забалява качествено последните два дни.
Ако, обаче, не е , то ти какво очакваш да ти се каже тук (бастиона на семейството)? Да те похвалим? Да те потупаме по рамото и да ти кажем, че всичко е ок.? Съвет? Какъв да е този съвет, който да ти хареса?

Аз получих отговор на въпроса, който зададох. Дали трябва да мисля за това, че е женен и дали това трябва да ме притеснява или не. От там нататък ... стана мазало.
И какъв извод си извади?

Че ми завиждате.
Да, бе!За колата и уискито ли ?
Завиждам ти за свободното време и липсата на съвест.Ето признавам си .

# 678
Аз си признавам,че завиждам ужасно...Нищо,че мразя уиски и не посещавам клубове.Щях да завиждам дори повече,ако беше казала ,аджаба,каква "марка" е колата.

# 679
О,Лоли моля те не спирай да пишеш Praynig Laughing Така не съм се забавлявала от много време,наистина Grinning

# 680
Изоставаме с разследването момичета. В другата тема са разконспирирали момата.

В случая е невъзможно. Направих си специално нов e-mail и се регистрирах с име, което никъде не съм използвала. Затова и споделям толкова лични неща. Може да посетя някоя форумска среща инкогнито..  Close

За една ССФ няма невъзможни неща!!! Дори и за лелинските ССФ...  Joy

Не, че ми пречи да покажа моя снимка. Не съм грозна.. Но споделих прекалено прекалеено лични неща. Не е трябвало да разконспирирате и момичето от другата тема. Ами, ако случайно някой ССФ  я познава?? Как бихте се почувствали на нейно място???

# 681
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
"Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 4 нови отговора. "
Уха  Crazy

Аз да попитам само....какво стана с колата? Ще ме светне светне ли някой, че не ми се връща назад  newsm03

# 682
цял живот съм си мечтала за секс веднъж на 2 месеца, с мъж който не мога да имам и да ми се плаща за услугите с парцали от МОЛ-а, и разходка с лъскава кола  ooooh!

# 683
Тук много се обърка.... Никой не завижда на секс 1 път на два месеца... НИКОЙ...

Признай си че и завиждаш за ВИП сепарето и за синьо-черното Джони.  smile3513 smile3513

# 684
"Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 4 нови отговора. "
Уха  Crazy

Аз да попитам само....какво стана с колата? Ще ме светне светне ли някой, че не ми се връща назад  newsm03

Няма да кажа.

# 685
Ми ЗАВИЖДАМ ти я Twisted Evil
Никога не ми се е случвало да ме третират като вещ, а и от време оно не съм се качвала на московец или са ми подхвърляли парцалки от Илиянци Rolling Eyes
Пък за чалга клубовете и бутилките, и ВИП НАПРАВО се пръскам, щот аз съм вече една такава много стара и невървежна, че и на мястото на жена му
АУ ЗАВИСТ!!!!!!!Ще ме изгризе Shocked

# 686
Абе аз доскоро не знаех какво значи ССФ,а ти да,май от бая време поне четеш тука,а ко не да пишеш Thinking

# 687
Добре де, Лолитка,

И какъв извод си извади?

Че ми завиждате.

Значи отговорът на това дали трябва да мислиш за жена му е, че ти завиждаме?  newsm78  Определено има връзка между въпроса и отговора!  hahaha  И ало - не ти завиждаме! Че не знаеш изобщо какви сме! Едно жиголо искаше да си легне с мен - без пари, искаше ме, ама аз му отказах!  Crossing Arms  И не, че е кой знае какво - те за мен са си боклуци също като теб! И не е единственият, на когото съм отказвала!  Naughty  Това, че не си лягам с някого за парите, не значи, че не ме искат! Искат ме, ама не могат да ме имат!  Laughing  Въпросът е, че ти си им лесна, а за тях аз съм "кисело гросде", което желаят! Така че не се заблуждавай, това, че те използва не значи, че не желае някоя друга много повече!  Peace

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 16 нови отговора.

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 15:49 от Pavlina Nikolova

# 688
  • Страната на чудесата

В случая е невъзможно. Направих си специално нов e-mail и се регистрирах с име, което никъде не съм използвала. Затова и споделям толкова лични неща. Може да посетя някоя форумска среща инкогнито..  Close

Да не би да се срамуваш от това, което правиш?

Яяя, ама теб да не би да те е срам от самата теб?!? Или поне от тук лъсналата истина за самата теб Sick

За една ССФ няма невъзможни неща!!! Дори и за лелинските ССФ...  Joy

Не, че ми пречи да покажа моя снимка. Не съм грозна.. Но споделих прекалено прекалеено лични неща. Не е трябвало да разконспирирате и момичето от другата тема. Ами, ако случайно някой ССФ  я познава?? Как бихте се почувствали на нейно място???

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 15:51 от Lucky Plam

# 689

В случая е невъзможно. Направих си специално нов e-mail и се регистрирах с име, което никъде не съм използвала. Затова и споделям толкова лични неща. Може да посетя някоя форумска среща инкогнито..  Close

Яяя, ама теб да не би да те е срам от самата теб?!? Или поне от тук лъсналата истина за самата теб Sick

За една ССФ няма невъзможни неща!!! Дори и за лелинските ССФ...  Joy

Не, че ми пречи да покажа моя снимка. Не съм грозна.. Но споделих прекалено прекалеено лични неща. Не е трябвало да разконспирирате и момичето от другата тема. Ами, ако случайно някой ССФ  я познава?? Как бихте се почувствали на нейно място???

Явно още не си се научила, че всяко нещо се заплаща! Има време - ще разбереш! Wink Ако я познава - тя сама си е заслужила последствията!  Peace  В живота безплатна чорба няма!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт