AVON- обсъждане на продукти за 10-та кампания- 2 част

• 25 194
  • 277
  •   1
Отговори
# 150
момичета излишен спор...

jigsaw преди да съветваш би трябвало да знаеш че цветовите карти са много бедни, тази която е действаща в момента е за 2007 и 2008  и дава цветови израз само на 20% от предлаганите червила примерно. На голяма част от тях няма дори и мостри. Да не споменаваме гланцовете- в цветовата карта има само стария гланц Glazewear ( и металическия такъв) и един на колор тренд. Така че въпросът е повече от актуален.

# 151
  • София
Някой има ли новата чанта-торба?
Клиентки ме питат дали е хубава, ама като не знам дали си струва /не ми се занимава с рекламации после/.
До сряда ще питам дали я има в офиса да я видя на живо, но ако вече някой си я е взел, моля споделете  .

# 152
  • USA, Steak State
JigSaw  Предлагам ти да замълчиш, всяваш само спорове в темите и даваш ненужни коментари.Да си имаме уважението, подписа ти наистина не смятам, че морално е за тук.Не ни интерисува какво ти харесва в леглото.
Колкото до това от пола ти, не смятам, че има значение какъв пол си за да продаваш Ейвън и последно време към теб има само такива нападки.
Скъпи ми колежки, знаете ли, че представителя, който е най-преуспял в Ейвън всъщност е мъж?Говоря за цял свят, не за България.Спестете си коментарите, моля ви.Ако нещо ви дразни, просто не коментирайте постовете му.
Тук се превърна в махала.  Naughty

# 153
  • София
Някой, ако му се занимава, да снима новите лакове, които официлано излизат в К11.  Praynig

Стики, ти беше писала за Coral Bikini. Същияt като в каталога ли е?
Мен ме интересуват този и Tropical Punch.

# 154
Стики, ти беше писала за Coral Bikini. Същияt като в каталога ли е?
Мен ме интересуват този и Tropical Punch.

Bikini е нов цвят. Клиентката ми си взе този който излезе зимата - Корал Reef. ако за него питаш.  Thinking

# 155
  • София
Aaa. Aз мислех, че си взела новия от топ бланката и за него пишеш.

# 156
Сега си взех Viva Pink - от старите е.  Wink

# 157
момичета, може ли някой да пусне каталог 12 на български?  Praynig   bouquet

# 158
Искам да питам за коректор-стик на стр. 23 от 6,90лв.- прикрива ли тъмни кръгове под очите и дали е забележим. Който го е пробвал, нека да каже и  в сравнение с другия стик от 13,90 кой е по-добър?   

# 159
Ако търсиш добра покривност, бих ти препоръчала коректора-стик от 22 стр. Този от 23 е по-течен. Мои приятелки са много доволни и от коректора от Колор Тренд, но задължително първо се ползва кремче за около очи.

# 160
# 161
# 162
Ако търсиш добра покривност, бих ти препоръчала коректора-стик от 22 стр. Този от 23 е по-течен. Мои приятелки са много доволни и от коректора от Колор Тренд, но задължително първо се ползва кремче за около очи.
Благодаря ти много, ориентирах се, ще пробвам и двата.   bouquet

# 163
момичета, може ли някой да пусне каталог 12 на български?  Praynig   bouquet

Каталог 12 http://myavon.dir.bg/_wm/gallery/index.php?df=679317&dflid=3

заповядай

# 164
здравейте и от мен.много се извинявам, ако вече сте коментирали този продукт, просто не следя редовно темата и искам да попитам за крема против целулит на solutions.някой ползвал ли го е и има ли ефект

Общи условия

Активация на акаунт