ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана "Каскадьор ще ставам мамо!"

• 11 361
  • 273
  •   1
Отговори
# 150
Толо, Чико Поли 2 в 1 е  Peace
Варненки щом са се покрили да взема аз да дойда, днес дори пак бяхме във Варна, май в неделя ще идваме отново  Peace

# 151
  • София
riccie, до 25-ти сме във Варна!

Айде, айде, който може, да се срещнем!

Пети, какво ще кажеш? Разходка в Морската?  sport027  grinning039 1stroller

# 152
Доре, всеки ден,ако кажеш. тъкмо ще си опресня спомените из варненските потайности. Аз съм там до 15-ти август.

# 153
  • София
Лелеле, всички бебета са толкова хубави, пу пу, а Толо - Раличка е уникална, страхотна е  Heart Eyes

smile3516

Joy

# 154
Здравейте! Не съм писала пак от 100 години! Ние утре сме на консултация, а вдругиден мама е на изпита за кормуване! Връщам се да чета! Ще пиша пак в четвъртък - за да се пихваля или да се оплача Laughing
Моля, някой да ми прати паролките за албума и за файра с лични данни!  Praynig

# 155
Ама съм отвеяна шматка doh
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ФОКСИ! Желая ти от сърце цялото щастие на земята и юнаците много да те радват!

# 156
FOXY, честит рожден ден!Много здраве,щастие и сбъднати мечти!

# 157
  • София
Мами, мъжът ми се обади току що, обадили са му се от Александровска да отменят сондажа за 03.09, че август нямало да има дежурни, много тъпо, ама какво да се прави, ще почакаме до тогава, междувременно може да направим дргата операция и така...

Мечи, как е Мишо, болничък ли е или кашлянето е случайно?

# 158
Лелеле, всички бебета са толкова хубави, пу пу, а Толо - Раличка е уникална, страхотна е  Heart Eyes

smile3516

Joy

Мммм,  Embarassed Embarassed Embarassed Карбо, това аз го казах, за Гоги Бела е номер 1, няма равна, толкова мацки се показаха във форума, ама той е железен, Бела та Бела, няма място за безпокойство, младите се обичат  Joy Joy Joy

# 159
Деси искам да те попитам за столчето на ПегПерего, което купихте дали степенката за краката се регули и дали разграничителят между крачетата се маха, когато детето стане по-голямо?

Иве много кофти, че ви отложиха датата. Но пък от друга страна е по-добре да разполагате с повече персонал , така че всяко зло за добро.

# 160
аз постоянно се оплаквам че ми трябва по голяма кола заради количката и т.н.
Днес с Ивето направихме показно на един много стар виц,в който се разказва как 15 цигани се качили в един трабант и единия обяснява че само на акордеониста му било малко трудно да свири Joy Joy Joy

Е СЕГА ГЛЕДАЙТЕ
за справка аз карам рено-клио доста старо  с 2врати.побрахме 2те колички на Едо колелото и така се прибрахме от южния.

Доре извинявай че миналия път те излъгах че не можем да се съберем,просто не съм и подозирала какви възможности има мойта лимузина Shocked

# 161
Алхимичеее, ще имаш голяма почерпка, ако ми покажеш в моето рено туинго как да вкарам магингланд, това не е истина просто, вие сте железни  Laughing Mr. Green Laughing
Офертата ми е сериозна  bowuu

# 162
Деска, степенката не се регулира но се прибира да не пречи Laughingа разграничителя се маха като стане детето по голямо.Аз лично съм много доволна,Ивко също WinkДано да съм ти била полезна Hug
Иве, ще стискаме палци за Стани Peace
Алхимика..... Shocked Shocked Shocked

# 163
Алхимичеее, ще имаш голяма почерпка, ако ми покажеш в моето рено туинго как да вкарам магингланд, това не е истина просто, вие сте железни  Laughing Mr. Green Laughing
ами домъкни се на някоя среща и ще ти покажа Laughing
Иве кофти че ви отлагат,но споко ще мине  Hugайде след малко и аз ще пусна снимки от срещата

# 164

Гал, ние сменихме колата. Mr. Green В Шевролета (Калос), влизаше само настрани и като махнеш кората. С две думи от задната седалка се облягахме на колелетата. Или съпругът ми я вкарваше някак на предната седалка, но при това положение караше само на втора... Laughing

Алхимиче, признах те! Hug

Общи условия

Активация на акаунт