Моята нова КУХНЯ - мечта...

• 11 549
  • 52
  •   1
Отговори
# 15
Нашите мебели всичките (кухня, спалня, мокро, кабинет, кът за четене в хола) ги прави една фирма. Нямат сайт, нямат шоу-рум, затрупани са с поръчки, предават се от човек на човек. Ние видяхме кухната и детската в дома на едни от най-добрите ни приятели, запознахме се с младежа и решихме завинаги да ползваме само него. Впоследствие открих, че и други наши познати по друга линия поръчват вече второ жилище мебели на този човек. Качеството им е безукорно, проектите му са прекрасни, материали и елементи - без компромиси, прави всички допълнения, които съм си поръчала впоследствие, стъпва на моите проекти и ми дава идеи, но и се съобразява. Още 2 семейства му заведох уж за кухня, а си поръчаха и спални и други мебели.... Семейният ни производител по мебелите   bouquet Сашо, ти си върхът!

# 16
И аз така, при тази фирма в която си поръчах кухнята, си поръчах и спалнята, сега ще поръчам детската и някаква мебел за антрето, за хола също ще се доверя на тях. Също се съобразяват с моето желание, но и много ми помагат със свои идеи, гледаме в една посока.

# 17
Нашите мебели всичките (кухня, спалня, мокро, кабинет, кът за четене в хола) ги прави една фирма. Нямат сайт, нямат шоу-рум, затрупани са с поръчки, предават се от човек на човек. Ние видяхме кухната и детската в дома на едни от най-добрите ни приятели, запознахме се с младежа и решихме завинаги да ползваме само него. Впоследствие открих, че и други наши познати по друга линия поръчват вече второ жилище мебели на този човек. Качеството им е безукорно, проектите му са прекрасни, материали и елементи - без компромиси, прави всички допълнения, които съм си поръчала впоследствие, стъпва на моите проекти и ми дава идеи, но и се съобразява. Още 2 семейства му заведох уж за кухня, а си поръчаха и спални и други мебели.... Семейният ни производител по мебелите   bouquet Сашо, ти си върхът!
А за кой град става въпрос?  Wink

# 18

Ние сме в София, но има клиенти и от други градове.

# 19
Renitu, ако сте заинтересовани от идеята, да си поръчате мебелите от друг град, а не точно от Пловдив или просто сте решили да проучите и други майстори извън региона, можем да Ви предложим услугите си. Аз работя с баща ми, от Димитровград сме , още навлизам в занаята с мебелите, но той е дълго време в него и смея да твърдя, че доста си разбира от работата Wink (колкото и нескромно и лекомислено да звучи, имайки предвид, че това е семейният бизнес и не би било нормално да кажа лоша дума). Ще Ви paste-на един линк със снимки на неща, които сме направили и съм подредил в албуми. Ако решите пишете и можем да опитаме да направим нещо заедно, така че всички да останат доволни Wink Все пак предполагам, че дори и да поръчате другаде, а не точно в Пловдив.., цената която може да ви се предложи, е възможно да бъде по-добра ;] ..., а това не е маловажен фактор ! Успехи в новото жилище Wink Е-mail-ът ми е : kozmo_@abv.bg (след kozmo има долна черта)...,а ето и линка със снимките: http://picasaweb.google.com/KonstantinDimirev

# 20
Радвам се, че само за една нощ темата ми е привлякла вниманието ви и сте споделили толкова много мнения  moresmile След като вчера Eva_Beva ме посъветва да си направя списъче с шкафове, рафтове, ел. уреди и т.н., които желая да има, аз си го направих и отскочих до Мебели Марини, които се оказаха на доста лесно и хубаво местенце за откриване. Собствениците ми обърнаха наистина огромно внимание, изслушаха ме какви са моите изисквания от кухнята, споделих им, че за сега мисля да е като тъмната кухня:
http://mebelimarini.com/details_27.html
И за по-удобно решихме те да дойдат да огледат помещението и да ми предложат съответно и тяхно виждане за дневната. Изключително много ме зарадва и фактът, че предлагат италианска мека мебел, която наистина изглежда страхотно. То това се вижда даже от сайта им. Та избрах си и дивана...
http://mebelimarini.com/details_41.html
Обаче на него вече съм се спряла 100%. Докато го разглеждах в сайт-а не бях толкова убедена, но след като ми показаха мострите на дамаски и кожи и ми обясниха за механизмите вече знам, че това е диванът за моята дневна. Ще си го направя и него тъмен и възглавниците ще се с флорални орнаменти. Чесно да ви кажа вече нямам търпение да си го видя.
Та утре от Мебели Марини ще ми дойдат на гости да обсъдим моята кухня и дневна - мечта. След това задължително ще споделя как е протекла срещата.  smile3521  За сега съм с добро предчувствие за хората. Ще очаквам още мнения, защото искрено ме зарадвахте с вниманието си  lalalala

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 16:41 от Renitu

# 21
Цитат
Публикувана от: Chandni
Вмъкни Цитат
Meрси за сайта. Не съм ги чувала тези Марини, но на сайта им има интересни идеи. Още повече се зарадвах, че са от Пловдив, та мога да потърся шоурума и да разгледам на живо как изглеждат произведенията им.
А тъмната кухня ме грабна. Бтв почти същия дизайн на шкафове бях намерила неотдавна в един чужд сайт, както и идеята за барплота е от там. Надявам се изпълнението да бъде също толкова добро, колкото дизайна.
Аз съм се спряла на тъмна кухня. Гледам светли, гледам, но не - очите ми са все на тъмната.  
Наистина тъмната кухня е жестока  newsm10 , а техния офис се оказа в Кючука и то не много далеч от Билата, почти срещу бившото заведение Айсберг, ако ти говори нещо  smile3530 . Наистина шоурума не им е с размерите на Галеро или някой от тези магазини, в които имат всичко, но както вече споменах и по-горе мисля да им се доверя. Смятам, че ще с окажат стабилни.
Ще се радвам всички да покажете в тази тема, ако имате желание разбира се, вашите съкровища  smile3525 .
И още едно удобство за мен - стигнем ли до момента с офертата, ще ми сложат вътре и необходимите ми ел. уреди от Faber, Nardi и Eurolux.
Стискайте палци  jump

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 15:42 от Renitu

# 22
Цитат
Публикувана от: elena230479
Вмъкни Цитат
И аз така, при тази фирма в която си поръчах кухнята, си поръчах и спалнята, сега ще поръчам детската и някаква мебел за антрето, за хола също ще се доверя на тях. Също се съобразяват с моето желание, но и много ми помагат със свои идеи, гледаме в една посока.
А твоята кухня от коя фирма е? Моля те разкажи ми малко повече  newsm03

# 23
Цитат
Публикувана от: elena230479
Вмъкни Цитат
А твоята кухня от коя фирма е? Моля те разкажи ми малко повече  newsm03
Фирмата е Виола, незнам какво повече те интересува? Случайно попаднах на тази фирма, минавайки видях една тяхна кухня и се влюбих в нея. Исках точно същата да ми направят, защото съвпадаше напълно с моите изисквания и вкус. Те ми изработиха и спалнята, и също останах много доволна. Сега ми предстои детската и антрето и ще им се доверя отново.

# 24
Къде се намират горе-долу? Къде мога да разгледам техни неща?

# 25
В Тракия им е офиса, но има изложена една кухня и един гардероб, имат на компютъра разни неща които са правили. Но те работят на принципа, казваш какво искаш и ти го правят, естественнои те  ще ти помогнат с мнение

# 26
Къде в Тракия мога да ги открия? Имат ли сайт или някъде качени снимки или на място при тях? Така или иначе съм доста свободна пък и мисля, че е редно да се поинтересувам и от други фирми  Thinking

# 27
Трябва да отидеш на място. Офисът им е като влизаш от Мебелна къща, минаваш първото кръстовище и след него под един бял блок, на самата улица  Peace

# 28
Лично на мен, тази тема ми звучи като рекламна брошура на споменатата фирма. Ама, сигурно защото съм в този рекламно-пиарски бизнес, та затуй...  Twisted Evil

# 29
Мдам, хубава работа си имаш предполагам  newsm53
Просто аз съм такъв човек, че когато много искам нещо и малко се превъзбуждам по темата и съм непоправим оптимист, затова ти изглеждат така нещата  newsm08
Иначе, ако изглежда, че има хляб в мен за PR с удоволствие ще се пробвам и на такава позиция   newsm19
Та не ми обръщайте внимание, че понякога пиша повечко положителни неща  moresmile

Общи условия

Активация на акаунт