Мир на душата ти, Роко

Мила Мамо Иги
... хвана ме нещо в гърлото... на работа съм и едвам сдържам сълзите си...Хем мога много да ти кажа, хем нищо не мога да отроня...
Истината е, че месеците на най-голяма и тежка за теб и бликите ти мъка тепърва предстоят и ще мине много време, преди да си успокоиш (ако въобще стане) твоята душа...
Минах по сходен път... Съдбата в рамките на 2-3г. ме зашлеви няколко пъти... Загубих много свидни близки и приятели... Много е трудно, много е жално, много е отчайващо...
Опитвала съм се да се държа в къщи пред децата, опитвала съм се да страдам само нощем... А тогава... тогава идваха страшните сънища... С тях, дето вече ги няма...
Бях се побъркала... Единия покойник ме докосна... другия ме прегърна и вдъхнах аромата му... и ей, Богу, бях пред откачане...

Но малко по малко, времето неумолимо върви, не забавя ход и не спира... Ние вървим с времето... Учим се, философстваме, упрекваме, буйстваме и ревем... Дерем се... Скубем коси и няма отговор на вечния въпрос: "ЗАЩО?"...
И после настъпва едно друго време... Време, в което вече осъзнаваш, че човека не е в друг град, не е в командировка, нито на вилата, нито просто на разходка... Че него го няма, просто го няма и това е...
Ще се срещете в друго време и в друг свят... В този можеш само да го сънуваш...
Ох, малко прекалих, извини ме
... но на мен добри хора от този наш чудесен форум не еднократно са ми помгали, не еднократно са били с мен в мъката ми и са ми давали сили, кураж, че даже и обяснения на случващото се...
Не се затваряй, недей да мълчиш, недей да таиш сълзите си... Влизай тук, реви, крещи, обвинявай, упреквай... Но не се изолирай... Полудяването ти е сигурно и е много близко...
Мила, прегръщам те силно и горещо
Ти си невероятен човек... моето/нашите рамена са готови за твоята главица...