Първокласно лято 2009 - тема 3

• 21 610
  • 310
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте!
Днес и аз имам каръшки ден-цял ден нерви на работа,на всичкото отгоре най-добрите ни приятели си заминават утре рано,че се разревах като магаре Cry!Ама какво да направя,дойде ми отвътре!
Макси дори се опита да ме утеши-че 2 години са много кратък срок и бързо ще минат...Голям оптимист се извъди!
Дойде ли време да се подават молби за помощи за първокласници?Само знам,че преди да отидем в социални грижи,трябва да прескочим до училището,в което е записано детето за документ.В петък преди работа ще ходя и ще докладвам Peace!

# 16
  • Sofia
И на Марти и се клати едно зъбче. Тъкмо ме подсетихте, че идва феята вечерта. Трябва да кажа на баба й, като дойде момента  да и сложи една паричка под възглавницата за да няма драми. А баба и със сигурност не ги знае тези ритуали. То и аз не ги знаех, но зъболекарката ни я светна за това и тя все чака горката. Напоследък все като падне зъбче съм неподготвена и слагам паричка.

# 17
Девойката е при майка ми и ми е много, много мъчно.
Не успявам да си инсталирам камерката, пусна ли я - гасне компютъра.

# 18
Ох, и ние с тази феичка... Преди около половин година взе да се усеща и ме пита:"Мамо, ти ли слагаш паричка или подаръче през нощта?", а аз се направих на ударена и й казах, че през нощта гледам да се наспивам и нямам никакво намерение да ставам за да й оставям нещичко  Laughing  Незнам дали ми повярва, но оттогава не е питала пак  Peace
violetblue мерси за корекцията   bouquet

# 19
  • И тук, и там, навред....
И при нас Феята се чака с голямо нетърпение и задължително й се написва едно писмо  Wink На този етап сме сменили вече 7 зъбчета и сега ни се клати 8-то......  #Crazy Яна още няма 7 години, а вече смени доста зъбчета, според мен твърде рано, но......

Анда , не тъгувай  Heart Eyes Все пак детето е в добри ръце, а и най-важното е тя да се чувства добре при баба си! Мн. е кофти като не са при нас, веднага се усеща липсата, макар че на мен не ми се случват такива неща, защото не сме се делили двете до сега - просто едната баба е далече и мн. ангажирана, а другата не изявява желание дори да я заведе на сладкарница  Sad Аз на 100% ще се побъркам, ако не е при мен, защото просто не съм свикнала, а това не се отразява добре и на двете ни......

desi_max , какви са тези помощи за които споменаваш?
Мн. се колебая раница ли да избирам или чанта  newsm78. Мисля си, че в чантата могат по-добре да се разпределят нещата и то без да увисва на гръбчета..... newsm78 Вие на какво мнение сте?             

# 20
тук съм,тук съм и аз. Party как сте?купих тези дни на Ния раница на Габол -в зелено и розово.сигурно сте ги виждали?цената беше 38лв.това добра цена ли е и според вас тези раници достатъчно добри ли са да издържат на тормоз? Mr. Green

# 21
И нашата раница е Габол. Дано издържи цялата година!
Косето е сменило само едно зъбче засега. Вярва в Зъбната фея и дядо Коледа. Не искам да му казвам още, но от друга страна се притеснявам да не му се подиграват в училище. Със сигурност има деца, които не вярват. newsm78  Иначе аз слагам парички, то веднъж засега де, че искаше да си купува гормити. Това съответно определи сумата - 5лв. За следващото зъбче ще видим.
Имам невероятни спомени от моето детство. Всяка ваканция по три месеца изкарвах на село при баба ми и дядо ми. Всъщност само при дядо ми, че баба ми беше млада и работеше още. Да, ама сутрин излизах при братовчедите и баба ми вечер по тъмно чак ме прибираше! Хапвахме по малко през деня - предимно диня и сирене или домати и сирене. И колко игри падаха!
Моите деца също не се радват на голямо внимание от страна на баби и дядовци. Ние живеем с моята баба, онази дето работеше като бях дете Wink. Сега тя ги гледа. Ако питате Косето коя е баба му - точно нея ще посочи, нищо че е пра-баба.  Майка ми е млада и работи, но много им се радва и често ни посещава и им носи лакомства и подаръчета. Вторият ми баща също много им се радва. Семейството на баща ми - рядко идват и децата много-много не ги познават. Не мога да кажа, че баща ми не им се радва, но бих искала по-често да се виждат. Пък такова нещо като гостуване за известно време - не се е случвало. Никога не сме се разделяли с малката, а баткото сме го оставяли 2-3 пъти за по една вечер на баба ми. И на мен много ще ми липсват, ако трябва да сме разделени. Всъщност сега се сещам, че лежах за задържане с малката, 10 дни. Щях да се побъркам от мъка, голям рев му хвърлих в болницата. Но не давах да го водят, че щеше да стане по-лошо. Embarassed

# 22
  • София
ivafara , такава ли е  вашата раница? Аз купих същата, оглеждах я много и ми се видя здрава, добре направена, с хубави шевове, дано да издържи поне две години.  Rolling Eyes
Нашата девойка беше с баба си и дядо си за две седмици на вилата им, но отпуската им свърши и сега само почивните дни ходи с тях там. Пак е нещо и съм доволна. Предстои ни море август месец, така че сега го чака него с нетърпение и задрасква дните на календара.  Heart Eyes

# 23
ivafara , такава ли е  вашата раница? Аз купих същата, оглеждах я много и ми се видя здрава, добре направена, с хубави шевове, дано да издържи поне две години.  Rolling Eyes
Нашата девойка беше с баба си и дядо си за две седмици на вилата им, но отпуската им свърши и сега само почивните дни ходи с тях там. Пак е нещо и съм доволна. Предстои ни море август месец, така че сега го чака него с нетърпение и задрасква дните на календара.  Heart Eyes
не,но е нещо подобно.само ,че е зелено и розово.не лилаво.явно нашата е миналогодишен модел.и ги няма двете ципчета отпред и има пеперудка по ярка в единия край. не мога да я намеря в нета ,за да я покажа.ако се окаже здрава ще е много добре,че моето гардже е разрушител. Mr. Green

# 24
Явно ГАБОЛ е утвърдена марка с качество! И на моята първокласничка взех тази марка. А за дълготрайността- моя приятелка взе на дъщеря си преди 3 години, ще я ползват и 4-ти клас. Пере се в пералня   Laughing и няма проблем! В интерес на истината на Големия рушител тази година за пръв път ще му взема ГАБОЛ, защото нищо друго не издържа и една учебна година! Ама той си е терминатор  Joy и май няма надежда да ползва вещите си само по предназначението им.

# 25
Ivafara, тази ли е
Ако да - това е от новата колекция Wink.

Нашата пък е по-момчешка - ето тази -
Колекция 2008-ма. Единственият недостатък, който откривам ненавреме, е че няма странични джобчета, които са много удобни за шишенцето с вода. Peace
Мъжът ми се ужаси като видя колко е огромна, в сравнение с ученика! Joy Ама нали трябва да се събират учебниците, блокчетата...

# 26
Момичета, моля, обобщете какво трябва да се "гледа" когато се купува раница за ученик?!
Като гледам вашите покупки, ги обединяват плътните презрамки, квадратнатата форма..вероятно за да се побира учебник формат А4...

# 27
  • Sofia
Аз взех раничка с ортопедичен гръб, гледах да е здрава, да събира формат А4, призрамките да са дебели и да се хареса от ученичката.

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 13:52 от ivben

# 28
Betty L.,ето тези е ,но е с два ципа освен този в горния край и малкия джоб за несесера е по-голям.и самата раница е по-голяма и побира блокче за рисуване.незнам от коя колекция е.

и на мен много големи ми се виждат раниците и  се чудя как щи ги носят децата.и нашата реница няма странични джобчета за шише с вода.

# 29
  • Варна
Да си призная , дълъг ми се вижда първия пост .Заема почти  1та страница.Като откровение и вместо запис в темата.

Общи условия

Активация на акаунт