Много ми е хубаво да вървя по улиците и от всяка срещната будка да ме гледа муцунката на малка Бела.

Между другото много хубави предмети си е избрал на прошъпулника. 
Голяма кукличка, ама много я криеш. Дай снимчици да и се порадваме.
Къде се губиш? Колко много е пораснал малкия ти мъж само. Сигурна съм че ще има много обожателки като порастне! 

за Вики за теб. Дано минава бързо пущината, че ми се доплака като те четох. А толкова сладки и щастливи сте на снимките. Да минава и да се забрави лошото и още утре да се отчетеш че се връща усмивката на на любимата ни Шоколадка-сладка 

и се възхищавам на силата и желанието ти да помогнеш на други хора. 
И много се радвам, че Жори ми изглежда напълно възстановен вече. /На една от предишните снимки ми се стори страшно отслабнал/
бурни аплодисменти за Даренцето. Изпреварихте ни вие с двете най-хубави думички 
мама да духа супата. Но да ми е жива и здрава пък някой ден ще си получа титлата.
ви всички 

мама да духа супата. 
почини си хубаво сега,че после един мъничък мъж няма да ти дава тази възможност. Но това е най-слдаката умора на света.

Измъчихте се. Изпращам ви кураж и силички.
Разгледах и по-старите ви снимки и ми стана едно такова милооо -спомних си времето, когато се роди слънчо мамин. 
,да ти кажа и Хриси каза първо ТАТА
и погал по 

сладурки сте ми вие бе. 
Пиши като минете през доктора. Дано е нещо леко. 
А се роди такъв голям. Но пък за сметка на това ми е много жизнен, здрав и жилав. Така че се опитвам много-много да не му мисля пустите килограми.Ще го кърмя докато се ожени,пък после ще видим жена му на какво мнение е, ама няма заради една снаха да си оставя детето глядно я.
А за оченцето - това, което Зори казва ми звучи много логично.Ако има вариант да се изчака природата сама да си свърши работата сигурно е най-добре. Съжалявам, че не съм компетнтна по въпроса.

и е пак с Т. Друго освен това няма....то ще кажеш, че и това не е нищо ама поне на фона на другите неща..... 

Че да не ви е скучо на вас с тати.