*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 104 501
  • 930
  •   1
Отговори
# 720
Боби-мар,пожелавам ти безпроблемна и успешна процедура Peace.

# 721
Много благодаря,
момичета имам една молба,може ли някой да ми даде телефона на д-р  Стаменов от клоника Малинов?

# 722
Днес се обадиха и на нас! №2370.

# 723
Здравейте момичета!

С изпълнено с радост сърце искам да ви споделя, че преди малко получихме обаждане от Фонда и сме одобрени.
Номерът ни е: 2772 В понеделник ще си вземем заповедта.

Успех на всички! 

# 724
Здравейте момичета!

С изпълнено с радост сърце искам да ви споделя, че преди малко получихме обаждане от Фонда и сме одобрени.
Номерът ни е: 2772 В понеделник ще си вземем заповедта.

Успех на всички! 

Диип, честито мила !!! Скоро да ни се похвалиш с 2 чертички !!!

# 725
Честито на всички.Желая на всички ви успешни процедури. HugАз съм 417*и ще чакам с нетърпение да ми се обадят и на мен. newsm53

# 726
Ние сме 3001 и чакаме с нетърпение да ни се обадят успех на всички одобрени  Hug

# 727
  • Пловдив
Здравейте  Grinning и на мен току що ми се обадиха от фонда, че съм одобрена и заповедта ми е готова  newsm44- номер 2848 сме.В петък ще вземем заповедта.

# 728
Момичета и №2866 получи своето обаждане.Другият петък ще си взема заповедта. Laughing LaughingЖелая на всяка една от вас да дочака своето одобрение.

# 729
ХАЙДЕЕЕ МОМИЧЕТА СМЕЛО НАПРЕД И НИЕ СМЕ СЛЕД ВАС newsm44 newsm44 newsm44................УСПЕШЕН СТАРТ И ПОБЕДА НА ФИНАЛА ВИ ПОЖЕЛАВАМ Hug Hug Hug

# 730
  • София
elena763 ,megcho_77 ,честито момичета!Успех  и  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed!

# 731
Момичета и №2866 получи своето обаждане.Другият петък ще си взема заповедта. Laughing LaughingЖелая на всяка една от вас да дочака своето одобрение.

Shocked колко са бързи от фонда Laughing Laughing Laughing, аз съм доста назад в номерацията, но се вълнувам
много ви се радвам, успешно бременеене на получилите телефонно обаждане

# 732
  • София
Бравоо момичета  newsm44 newsm68
Добро утро момичета,
бързам да се похваля най-после дойде и нашия ред номер 2416 сме и заповедта ни е готова newsm44.
Успех на всички !!!!!!!
А защо има такава разлика в номерата на хората, на които се обаждат все пак 450 молби са много нали толкова разглеждат на месец  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 18:56 от kate-pate

# 733
  • Някъде в България
Аз съм номер 284.., но още не са ми се обадили Cry Искам да попитам, ако не съм одобрена пак ли ще ми се обадят? Вече не знам какво да мисля...

# 734
эдравейте момичета.Нека и аэ да се похваля и на мен ми се обадиха днес.На 4 12 отивам да си взема заповедта.Номерът ми е 2974

Общи условия

Активация на акаунт